Tuesday, October 30, 2012

SKYFALL WITH BRO FRAMESTONE


Semalam cheak inbox tengok ada msj dari bro framestone ala blogger yang femes gila tuh , blogger yang tengah buat persiapan nak kahwin tuh tak kenal ke? kalau tak kenal lagi no komen lah p jenguk blog beliau dengan segera pantas...--------> http://www.broframestone.com/


Bro: Nak layan Skyfall tak khamis malam dekat e@curve khamis ?
( pukul 1130am) inbox..
Aku : kul 5.15 pm baru dpt balas inbox ak dah keterlaluan melampaunya...: kena siapakan entry x?ada kosong lagi tak? (dengan laju aku balas inbox)
Bro : xperlu, mu lambat balas , bro xpasti ada ka tak lagi kekosongan..
Aku : alamkkk!sambil garu-garu kepala xpelah xde rezeki kot...
Bro : bro usha cari 
Aku : dalam ati ( baik giler bro ni terharu sobsob )

beberapa minit kemudian 
Bro : Okeh tiket ada lagi untuk anda..
Aku : *Dgn gembira sayy tq so much bro bg tiket free..jumpa khamis malam nnti..
Bro : datang awal ok...!
Aku : baik bos seawal mungkin...haha

dialog kami ..wakakakaka

Then aku nak buat entry macam orang lain buat juga sebelum raya aritu ada nmpak bro ada invite semua blogger yang siapkan entry tapi tak pasti dorang dapat ka x..hehe..Rezeki aku lagi sekali nak tengok wayang free ngan bro n the geng.. 

Soalan yg dorang semua kena jawab then aku pn nak jawab sekali...
Kenapa nak menonton dengan bro...( xpasti soalan betul)
Sebab boleh lepak, amik ilmu dan cara-cara sikit pastu leh kenal ngan orang-orang lain yang pegi..itu saja...hehehe...

Sinopsis SKYFALL?
Nnnti aku buat lepas tengok cerita ni..Yang pasti filem ni memang best...


24 comments:

Jiwa Lara said...

untung laa...:P

Mrs Velentine said...

selamat menonton

maszull said...

assallamualaikum hazwan hairy ...wah bestnya dpt tiket free n tengok ngan bro femes tu...:)

Anisa Anuar said...

perghhh....masyuknya dpt tgk...

MRS Rongoks said...

yeah..ika tak sabar nk tgk movie nie..nk g tgk dgn mr rongoks.hukhuk

ctk said...

untung dpt tgk wayang ngan blogger retis..huhuhu

*eh lupa, kamu kan retis..hehehe

kura said...

walaupun aku belum tgk cite tu, tp aku rasa best. naluri kebapaan aku senantiasa betul. whahaha

ayut said...

nk tket free jugakkkkkk :(

CikNana said...

selamat bergembira..:)

Kesuma Angsana said...

wah best ke citer lah sikit!

Sue-Rya Qistina said...

hohohoho..x brp minat cerita camni. :D

Cik Nur said...

wahh..untungnya....

Mk Syahir said...

terbaiklah..set set otai bergather..hehe :)

boni kacak said...

nanti kem salam kat bro k.hehe

HanaNabihah said...

Woot Woott. Lepas ni Hery pulak la buat "kaki panggung bersama Hazwan Hairy". Msti best! hehe. Boleh buat sesi bertemu peminat. Eh! haha

FITRAH JAMIL said...

best tak cite ni?

inche hlovate said...

untung la dapt tket free

shidaR said...

wahhh best..untungla hery duk area Kl..

Dkna Abza said...

hairy dpt ke tiket tu?? dkna pon ada join tapi tak sure dpt ke tak..huhuuu..

kalau dkna dpt, hairy bwk NC dkna yea esok :)

Eca Dwinky Asha said...

wahhhhhhhhhhhhh...lain kali alert tau event bro tu.hehehe:D

Si Matatajam said...

Bertuahnya hang na Hery...Kim slm bro na...tgk preview crita ni mmg best woo..

Remy hazza said...

bertuahnya hairy nie... selamat menonton......

kinara kinatara said...

wah untunglah..:)

Joni Dep said...

Walaupon menjanjikan sesuatu yang kononnya baru – tiada lagi kete sukan, tiada lagi gadget canggih, tiada lagi weapon of mass destruction, tiada lagi penjahat dengan world domination plan tapi penjahat yang lembut-lembut gitu, namun Skyfall still nampak biase je bagi aku.

-Movie Review: Skyfall Penuh Dengan Plot Yang Buduh. Baca di www.sinema.my