Monday, October 8, 2012

OH PEMANDU VIVA


ASSALAMUALAIKUM..
Baru sempat nak online blog balik maklumlah sekarang ni dah bukan 100% fokus kat blog dedulu boleh lah sejak laptop dah sembah bumi ni dah kurang sikit berblog tapi still nak berblogg lagi tau..Haaa dah lama xbuat cerita-cerita kehidupan HH kan..Ok arini nak cerita lah, bercuti blog 2 arini sebenarmya aku pergi bercuti dekat Port Dickson weh pegi pun last minit plan kalau plan awal-awal boleh gak jumpa sesapa kat sana..hehe..

Alkisahnya time balik dari PD atas highway utara selatan dekat mana ntah depan kereta aku ada sebiji kereta viva putih . Bawa perlahan ja macam orang yang sangat berkhemah bila kat atas jalan, kalau polis tengok cnfem cakap baiknya driver viva ni. Aku tengok dari jauh macam something lah keta ni kenapa ea? bila dah dekat rasa nak tergelak aku tau apasal pelik sangat dia ni baru dapat lesen kereta ke..haha..

Korang nak tau kenapa aku tergelak?
haaa korang tengok apa yang pelik kat kereta ni ea..

Nampak x? hahahaha...Macam mana dia leh lekat P tu terbalik? JPJ ajar cam tu ke..haha...aku rasa kalau jpj or polis tengok mesti gelak dulu kot..haha..Yang pasti dia tetap tidak melanggar peraturan kan.. Yang aku pikir sejak bila dia lekat stiker P tu dan xkan lah dia tak perasan..hehe...

42 comments:

Anisa Anuar said...

style kot terbalik kn cengitu...hehehe....

Mrs Velentine said...

kelakar nye..

Mira Adzlia said...

mungkin dier slh fakta mengenai refleks pd cermin...hahaha :p

Norasyimah Saifullah said...

hahahaha

Syakir Rahman said...

die nk mnganjing org yg tgok tuh...kah3...

Pezol Stylez said...

ank dia la tu kot yg p lekat

inche hlovate said...

hahaa kesian dia..awatnye tak jerit bgi thu yg P tu terbalik? jadi bahan tawa org la nmpknye hihi

Princess Syazliyana said...

hahahha ape lah

Yana Aina said...

kes kelam kabut kot ... tue tak perasan terbalik .. heheh

Fiza Suhaimi said...

ery ! hahahahaha.. fiza tunjuk dekat kakak fiza. dia pun tergelak sama dengan fiza. macam macam betul la ragam orang kan ery. hahahahaha. fiza dgn kakak fiza gelak macam dengan hapa dah ni. hehehehe.

Sue Echan said...

Kelainan katanya...hehe..

Sue-Rya Qistina said...

ala kesiannya. dia x perasan la tu kot. ke tu bkn kereta dia agaknya. huhuhu..mmg kesian je.

zanairin said...

hahaha... P style baru...XD

welcome back abg retis..:)

Nor Zilla Sensei said...

hahaha.. agaknye dia punya title nak B kot..stand untuk "bagus".. bukan lagi guna P.hahaha

kinara kinatara said...

hahaha...lawak seyh...
mesti pemandunya pompuan an?

boni kacak said...

aku rasa dia kelam kabut tampal kot..hehehe.. mungkin sebelum tu dia tanggal sebab taknak nampak pemandu baru dapat lesen, tiba2 ada roadblock. kelam kabut dia pasang agaknya.hahaha

dayteenlea said...

style tu.haha

ayut said...

hahaha..nmpk2x...sejak bile la dy tampal P tu.gitu skali gaya yer XD

Dkna Abza said...

dah la terbalik..kalao tak silap dkna kene tampah belah kiri kan?

Cik Nur said...

Ya ampun...dah tentu2 pemandunya baru sgt dapat lesen ni..lekat P pun terbalik daa....

psst..patutlah pelahan sgt dia bawa... P nya terbalik..hehehe

Remy hazza said...

ha3..... cian nyer..... sampai pasang p pun terbalik... nie mesti baru beli keta nie.....

Opieneon said...

sbnrnya saje nak tarik perhatian haha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kalau leeza pun, leeza dh gelak tergolek2... haaaaaaaa

Si Matatajam said...

Ha ha ada gak letak P camtu..

Tinta Lana said...

Salam.

Hery.. berhemah jadi berkhemah,hik3 ^.^

Ini betul2 orang baru on the road. Sticker pun smpai tampal terbalik.

Nick Nashram said...

hahah..aku pun tak perasaan psl P tu.
polis pun tak smpai hati nk saman.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

xcited sngt la tu ... mesty bru dpt lesen ni ..:D

Zaidalifah Hussin said...

PATUT PUN P BILA TERBALIK JD B..
B 4 BERAT HA HA HA

baby comel said...

saya budak baru belajar katanya =)

bukankosong said...

sbb 'P' tulah bawa perlahan kot

shidaR said...

hahaha tak kan sebb tu kot dia bwah slow je heheee :P

CikNana said...

dah terbalik,salah letak lagi.he

KorN said...

heyy.. tu la lesen d.. lesen yg beru di perkenalkan kat malaysia ni.. korang tak tau ke?

Kesuma Angsana said...

hehe xkan dia x perasaan kan!

.::: Princess MOMOY :::. said...

stylo kot
heheh

HanaNabihah said...

Terbaikkk! Laki ke pompuan drivernya? hahaha

MRS Rongoks said...

hahahahahahaha >_<

Pecinta pink^^ said...

dia tak perasan kot..hehe

Nurfara Hani said...

haha:) JPJ die ajar camni..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...hehehhee mcm kelakar jer kan...:)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....hehehee kelakar jer kan...;)

Anonymous said...

The effects of senior high Gen Fx in a human be the
outset in a series of tests. Todo tipo de medicamentos FUNCTIONSBALANCING Balances acerbic-alkali
levels, and enhances unsusceptibility. There are plentifulness of goodies and n universities
are offer some kind of C M tr ining. Cialipro can
ordered safely HGH product can have anyone palpate jr.

, stronger and healthier, thanks to the rejuvenating personal effects of this muscular center.



my page human growth hormone