Monday, October 29, 2012

BOX CREATIVE : TEMPAHAN POCKET CALENDER 2013 & BOOKMARK


ASSALAMUALAIKUM..
Tempahan pocket calender dan bookmark..

Setelah 3 hari offday hari ni baru sempat nak buat entry yang mana saya tak sempat nak masuk blog komen-komen tuh tunggu yea plan-plan saya menyelinap nanti...10jam drive dari penang semalam ke KL rasa dah hilang seluruh tenaga luar dan dalam..hehe..
Alhamdulillah selesai buat pocket calender dan bookmark yang ditempah oleh seorang blogger ni.Blogger yang dimaksudkan ada ika pukpuk pemilik blog http://ikapukpuk.blogspot.com/


Customer yang pertama dikalangan blogger alhmdulillah terima kasih cik ika kerana mengunakan khidmat hery..hehe...If korang nak tempah juga lah boleh lah roger saya okeh.. Harga boleh dirunding jangan risau mengenai itu..Untuk tujuan nak bagi hadiah untuk followers blog anda memang sesuai lah buat pocket calender ngn bookmark ni...Hanya memerlukan 1hari saja untuk disiapakn jika detail yang diminta di beri dengan segera...

Apa-apa pertanyaan boleh rujuk sini..

PAGE : BOX CREATIVE 
FACEBOOK : MOHAMMAD ZULHAIRY 11
CALL : 017-4223101
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my
               ihcube.ent@gmail.com
WEBSITE : http://ihcube.com

Bilangan tempahan mengikut anda...

Harap korang semua dapat support..hehe
Like ok! ...

25 comments:

DAIRI FARISHA said...

rege brape..email kat : diarisedetiklebih@gmail.com

Anisa Anuar said...

HH nak jugak tempah...nak letak dalam dompet...ada tak?

Mrs Velentine said...

semoga maju jaya

Cik Nur said...

cantik.. :)

kalau macam nak tempah poskad pun boleh gak la kan..

paling sikit bape keping eh boleh tempah..?

CikNana said...

wah..bagus bah juga nie..nanti la aku fikir fikir.hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bilangan manimum tempahan berapa?

erwin syah said...

Mantap, numpang mampir Gan?..

HanaNabihah said...

Wow. Somel! =D

Kesuma Angsana said...

ok !

Maisarah Azmi said...

serius cantik..harga die cam ne?

Syakir Rahman said...

comei gak..hikhikhik

boni kacak said...

wah...terbaik bro..hehehe

MRS Rongoks said...

alolololo..awat comey sgt tu.hahahaha
nnt nak tempah lagi :D

permatabiru said...

cantikk creatiff..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik2 nyer..;)

AHMAD AFIQ said...

berapa harga

kinara kinatara said...

cantik dan comel..huhu:)

nanti bolehlah tempah jugak:)

ayut said...

semoga trus maju yer Hairy...!ayut pon bakal customer la kot..hohoho ;)

shidaR said...

shida ondaway ni herry nk tempah :)

rAIHan said...

comelnya..kne design sndiri ke?

Si Matatajam said...

Kalau bookmark 40 keping berapa harganya Hery..pm akak yek..

Nurfara Hani said...

cantiknye.. cmane harge tu?

Remy hazza said...

cantik hairy.... semoga bisness terus maju....... amin

jaakechik said...

cantiknya. hihi. jaa da dpt gak dari ika hari tu. kalendar besar macam hery buat tu berapa? kalo 50 pcs? tnya jer ni. kot bkenan ngn rege.hihi.

Amer Amirah said...

abg , yg mcm ni brp hrga ? untuk 30 pcs. email kt amer.blue01@gmail.com