Wednesday, July 25, 2012

TERHARU NGAN DORANG YG DILISTKAN NI

ASSALAMUALAIKUM...
Pertama sekali rasa terharu sangat dekat mereka yang setia ngan blog HH ni sebab tu terhasilnya entry ni..Terharu gila dengan komen yang saya dapat dalam entry ni yang kebanyakkan bagi kata-kata semangat/tanya kat saya walaupun entry tuh berkenaan dengan senarai peserta contest ke 3 dan hanya di buat intro sahaja..hehe..Terima kasih sangat-sangat xtau cakap camna..

Sebab pe rasa terharu gila lagi sampai buat entry ni kerana saya x BW dorang lagi masa publish entry ni tapi dah masuk komen..Malam baru saya masuk kan betoi x? :p thankz a lot korang...

jutaan terima kasih buat
meh kenal/ BW link  mereka yang kat bawah ni tergerak hati nak buat camni...
Mira Azlia
Qweensheez
zatie
pecinta pink
fafaeha
aisyah humaira
mama maszull
jiwa lara
adylia (dekna)
akak suria qistina
akak KA
szumika
sara rose
eddy syrol
nabihah
tinta lana
shida
hawiz
akak (bicara mak dara)
silent
akak mata tajam
nana
leeza dayasari
noor
bonii kacak
husna
akak (creations)
bai baizura


Dibawah ni dari facebook..! xsangka saya memang ada reader yang betul-betul suka ngan blog ni dan amik berat pasal saya...Sangat-sangat terima kasih meh lah korang add mereka yang ada dibawah ni...


- mama maszull
- akak mata tajam
- szumika
- fafaeha
- jiwa lara
zul

p/s : Harini segala masalah dah pun selesai syukur Alhamdulillah ^____^
Dalam berblog ni kitta kena ada semangat yang kuat kalau xde memang akan hancur berkecai...but sekarang semangat tuh dah datang kembali...


38 comments:

Jiwa Lara said...

sob2..terharu laa.. x psal2 kuar air mata...

Mira Adzlia said...

eh..eh..ade name sy di situ...hihi... :)

HanaNabihah said...

Syukur Alhamdulillah. Don moody2 lagi ek. Nak moody sikit2 je tau. haha. Everyone support u hery. Chaiyok! =D

Saleha said...

biasalahtu
kita ni ada mud pasang surut
aoepun jgn patah semangat lagipun hairi dah fofular.. dah kuar majalah
akak baruje berangan jadi blogger, ngan blog cap ayamtu pun masih menulis sebab kat situlah boleh luah rasa.. kalau ada kwn2 yang komen tg menjengok memang rasa gembira amat..

Dylla Abas said...

best kan bila follower jadi reader jadi supprter n jadi penguat semangat utk terus berblog :)

happy blogging!!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...setiap post yg terpapar mesti ada sebabnyakan oleh itu sebagai blogger kita haruslah menanyakan masalah apa yg dihadapi walaupun sedikit komen yg ditinggalkan...

semua blogger2 ini prihatinkan dan semoga hairy akan tetap ceria selalu yer...

hidup harus diteruskan walaupun masih terdapat susah n senangnya...

Phat said...

ok bro mulakan semangat baru

Nor Zilla Sensei said...

wah..betul 2, nak berblog kena semangat HH..chaiyook2.. tgk sy bz, tapi blog HH yg sy terjah dulu..hehheeh

Fatihah said...

wahh, tahniah buat mereka yg tersenarai.

eddy syrol said...

(~_~)

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah..segalanya tlh selesai. lega akak tgk awk kembali ceria spt sediakala. welcome back HH yg mcm akak kenal mula2 dulu!! :D

Rujuk ni sekiranya hati gundah gulana --> http://suriaqistina.blogspot.com/2012/01/kenapa-aku-diuji.html

Nurul Husna Mohd Halim said...

tme kasih HH..sy x sangke HH link kan name untuk blog sy...walaupun hasrat sy nk join contest ke3 hari tu x kesampaian in fact,sy x dapat nk join ape2 contest lg dari HH lepas ni..tapi sy still support awk HH..;'( deabak! fighting!

yN crEATioNs said...

olololooo...cediy nyew akk dgr...yer la hairy kan bloggermate akk..hehe..
smile always..

Zul De Alexis said...

buka buku baru bro...pe2 kita semua ada support ang...gud luck...:)

nadia farhana said...

jangan tension...atasi masalah dengan senyuman ehh ngeee...ramai kawan2 support kan3

shida'R said...

blogwalking pun best nih ^_^
tq hery friend forever ^_^

♥♥szumika sakni♥♥ said...

waahhh..terharu sgt2..huhu x sangka boler terlist plak..apa2 pn kne hepy2 tw..skkeee :)

Maisarah Azmi said...

biasa lah.. kita manusia biasa, ada hari kita jatuh tapi kita tak boleh terus jatuh, kite kena bangun semula.. so, jom bangkit!!

Alynn Nyzaa said...

semangat abg hery semangat! :D
aishh...lama betul x bW..

Si Matatajam said...

Assalamualaikum dik... Terharu plak nama akak tercalon kat atas tu... Kita sesama blogger ni mmg kena prihatin bila ada yg bermasalah dan rasa down...so skang dah ok Dan bersemangat kan. Alhamdulillah...chaiyokkkkk...

Mia Liana said...

peace.... ok. jangan give up.. kuatkan semangat. kalau ada masalah ke.. nak tanya apa2 ke... mana tahu la kan.. kak mia ok je... :)

be happy..

zaxx said...

ha cmni la..thats my bro..:) chaiyok2 abg!! tgk..kan ramai yang menyokong tu..so xleh dh patah smgat lg pasni ye..:)

NAL said...

Nanti NAL terjah yg mana belum pernah NAL terjah..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah awak..... apa2 pun.. sama2 lah kita majukan bloger2 di negara kita. moga kita semua berjaya dan terus sukses....
dalam mencari hiburan berblog, kita berkongsi suka dan duka...

Adylia Qarissa said...

yeah!! nama dkna ada...golek2 bontot kat sini.. ayoookk...tak add dkna pom kat fb :(

Noor said...

xsngka ada nama saya..terharunya..!!..tq2..

Tinta Lana said...

Salam.

Alhamdulillah..settle dah ea? ^_^

Hery, tul ckp Kyn Yanie (kat fb tu).

Bila kita dah smpai tahap cam skrg ni, kena bijak bahagikan masa antara dunia real dgn dunia sini. Kena bijak kawal emosi, perkataan, cara pergaulan..macam2 lagi.

pa pun, special advice for you, jangan mudah mengaku kalah okep! >_< jgn jadik cam lana, tak terkawal, terus senyap 3bulan. Susah tau mau bangkit balik pas tak hadap blog 3bulan,uhuuu.

zatie said...

alahai..terharunyerr..sob2..tq2.smoga ceria selalu erkk...^__^

Cik Nur said...

tiada masalah yang tidak boleh diselesaikan..kan..
cuma kadang2 kita sebgai manusia ni, cuma tak cukup sabar.. :)

apapun, moga ceria2 selalu..!

Remy hazza said...

tak bertanya tak semestinya tak caring...huhuhu......

Pecinta pink^^ said...

betul2 kna ada smangat slalu..turun naik smangat tu biasa lah kan..ape2 pun teruskan blogging tanpa henti tanpa jemu..tengok2 rmai yg risau kat awk hairy..rmai dah supporter:) hee

aisyah humaira' said...

ALHAMDULILLAH...
selasai jugak masalah awak..
ingatlah,allah uji org yang dia syg :)
allah syg hairy :)

Pinky Aina said...

Jangan mnges sudah,Ad buat jugak tp kt fb kedua .

Pinky Aina said...

Jangan mnges sudah,Ad buat jugak tp kt fb kedua .

FaFa EhA said...

oke terharu gileeeeeee ! hahahahaha
malu la ! :p
ikhlas dlm berkawan tu satu sebab knp sy amek berat pasal anda. nak anda hepy n terus bersemngt. chaiyokkk !
thanks ery :)

Boni Kacak said...

apa lah masalahnya tu ye...sampai dalam hancur tu? kes besar ni..

Acik Ain said...

alahai , takk smpatt nakk pjuk manje2 . hahaha

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mmg terharu kalau ramai kekawan yg mcm ni...;)