Thursday, July 26, 2012

AKU TERJAH! AKU FOLLOW ! APAKAH ITU

ASSALAMUALAIKUM


Hari ni nak join satu segmen ni dimana tuan blog merupakan orang yang tolong blog aku ni menjadi dot.com.
Segmen ni 20 terawal akan dapat 4GB pndrive tau..haaa apa tunggu lagi korang xnak ke benda percuma?haha...kalau korang nak meh terjah bro azizi ni -----> KLIK SINI 

kenapa aku terjah? kenapa aku follow?
ok ni jawapan...Kalau terjah tu nak melawat kawan-kawan lah kan nak tengok entry dan blog dorang camna kalau aku follow tuh kira blog dorang menarik tuk dibaca..hehe...

Aku taq mereka ni...
http://fafaeha.blogspot.com/
http://www.suriaqistina.blogspot.com/
http://akmaluv90.blogspot.com/
http://bisikansekepinghati.blogspot.com/

Gudluck korang...



18 comments:

Pecinta pink^^ said...

wah..kena tag ..nnti free join la..lmbat ag kan due date nye..skang mood debaran je..kijkih

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum dan salam ramadhan...Terima kasih sudi melawat dan menyertai segmen MYideakini...Untuk melayakkan dapat pendrive ni, penama yang telah ditag itu follow blog MYideakini...barulah layak dapat pendrive lol...:-)

zaxx said...

wow gudluck bro..:) moga2 ada rezeki ramadhan ni..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

HH join segmen erk.. good luck

Maisarah Azmi said...

good luck.. cayyokkk!

Remy hazza said...

selmat bersegmen...... baru nak buat tapi dah penuh 20 org...huhuhu... melepas......

Remy hazza said...

semoga berjaya hairy.......

Pinky Aina said...

Semoga berjaya ya.! Abg

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen dik....Gud luck...

Nurlyla said...

turut serta segmen yang sama :)

shida'R said...

shida gembira hari ni...nk share dgn semua org :)

FaFa EhA said...

ehhhhhh awk tag sy ke? sory la lmbt tau sbb tak bole bukak blog awk kan? hahahaha thankssssssssss :)
saya dah folo blog kawan awk tu :)
gud luck ery !

Cik Rongoks said...

good luck ! ^^

SemanisRedVelvet said...

hye sy dtg folo dr segmen yg sama..jom ke belog sy..lalalala

http://syafidajamil.blogspot.com/2012/07/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

Hanif Idrus said...

Jemput join segmen saya ini sekali...
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Salam kenal dan follow
Maaf mencelah disini...
Jom cari rakan2 follower
Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama ;D
wish u best of luck

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

Aimi Syahirah said...

Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

Budu Bilis said...

Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
V
V
v
v
http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html