Thursday, July 26, 2012

PAKAI DOMAIN "BLOGLIST" AKAN HENG JAP ERK?


ASSALAMUALAIKUM..
Bertukar kepada DOT COM ni mula-mula memang akan ada masalah sikit biasala kan baru lagi fresh lagi memang la akan da sedikit kesulitan tuh tapi kalau buat kena lah bersabar dorang tengah setting sebab tuh jadi gelong sikit nanti after 24 jam or 36 jam keadaan akan kembali pulih macam biasa...Korang yang mana teringn nak ada domain sendiri tuh meh lah kita tukar..hehe

Nak mintak maaf kat korang sebab nyusahkan korang..sob! Rasa cam bersalah pulak..haha...Hope orang jangan tension juga ea cam saya..Still close kan cam dedulu..bahahha ...Setengah orang memang xboleh buka blog ni lagi sebab still under propagation . Kepada mereka yang letak saya dalam bloglist tuh tunggu dulu ea jangan buat pape lagi tau.

Korang yang tengok dalam blog saya ni dekat sidebar BLOGLIST semua orang xde kan? haa jangan terkejut na nanti dia akan automatik jadi seperti sedia kala . If xdak juga saya akan masukkan link korang yang tinggal jejak dekat komen entry lepas tuh...

Post terbaru yang saya publish naik x no 1 dalam BLOGLIST korang?help..

p/s : Contest ke 3 hazwan hairy & anugerah bulan 6 akan diketahui selewat-lewatnya 31/7/2012
Segala kesulitan harap diampun T__T



43 comments:

HanaNabihah said...

Hoho. takpe. kite orang paham. kihkih~

cik Lilis said...

takpe, dimaafkan, aiceh!

pape pun, tahniah yer. dah maju selangkah abg kite ni, hihi :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...alhamdullilah mama dah boleh buka domain baru hazwan ni...tahniah yer sbb bertukar domain ni...:)

LELAKI INI said...

owh yeke?ada kaitan ek..tak tau la plak..

Sue-Rya Qistina said...

kt bloglist akak ok je. bole je view blog awk n ade post terbaru. hehehe. jgn risau ok. msh kawan cam dolu2. :P

Fatihah said...

sabar ye HH.

post terbaru ni tak naik pun dalam bloglist saya. takpe, lepas ni okay la tu. hihi

Jiwa Lara said...

Abg Long, ok je pun.. still masih ada dalam bloglist even abg long dh pkai domain..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

yg entry pg td da dlm list tp bla klik mang xkluar ni pun nsb le bkak dri fb...xper2 besa la..setting2 ni memang kne hold shari atau lbh kn...anyway congrats yer

Leeza dayasari [santai leeza] said...

so far saya punya naik jer hh punya entri..
hiiiiii

Kesuma Angsana said...

ok, dik. KA wish you all the best yek!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

All the best.. ^_^

Nor Zilla Sensei said...

yela, sabar menanti ni HH. i will help u.hehe

rAIHan said...

tulah..semlm nak bkk tak bole plak. =.='

zatie said...

x naik pun kat bloglist masa post mula2 tu...skrg dh ade dh.. :)

KorN said...

mengikut kata mereka2 yg dah pkai domain sblum ni, bloglist mmg akan hilang lpas tukar domain...

The ShomeL TwinZ said...

naik dah...hihihi :)

Edy Fee said...

hehe jgn sampai susah nak bukak sudah la bro

Saleha said...

naikje.. beli domain baru ke camne kalu nak tukar domain baru?

Remy hazza said...

HH punya blog still mcm biasa kat blog remy.......
sentiasa up to date.....

Adylia Qarissa said...

dkna tengok blog hery ok jer nie..tak ada masalah apa..kat bloglist dkna pon naik jer entry baru kalau hery update :)

Boni Kacak said...

la...dia akan pulih sendiri ke???hahaha.. penat je aku buat bloglist baru..hehehe

Boni Kacak said...

eh.. apa2pun. tahniah dah berdomain sendiri..hehehe..pasni pasti bersemangat waja nak update entri

ezumie esbarisma said...

uihh..jgn sedey2..cenyum2 slaluu :)

Pecinta pink^^ said...

semuanya okey je:) bjalan lancar..ahakz,,

~LoVE PiNk~ said...

tahniah tahniah tahniah..

hehehe

p/s : dah leh masuk blog HH..

Nurmujahidah Ismail said...

ok je :D

FaFa EhA said...

hahaha. sabar2. tension jugak sebenarnye nak stalk ery tak bole hahaha. ni pon bukak secara tak betol -.- n still ade error

hawiz said...

tahniah yer...bestnyerr..

NAL said...

kite faham punyer lah..

Tinta Lana said...

Salam.

Patutlah..semalam lana masuk tak boleh..hehe.

Tukar domain rupanya.. tahniah hairy..maju setapak lagi kehadapan.. ^_^

Si Matatajam said...

Takpa2 akak faham.. Kat bloglist akak ok ja... Akak dah tukaq URL...

Eyda Syahida said...

naiknaik !

wahhh . dotcom . huhuhu

Nurlyla said...

memang akan hilang lah.. bloglist tu sepatutnya kena backup dulu sebelum tukar domain... na naaa.. alah takpa... buat baru takpa.. :)

Nurlyla said...

ni mesti setting sendiri ni kan..

Nurfara Hani said...

wow!! dotcom dah hery pakai.

Ahmad Zarif said...

yup, naik bro.. papepun, congrates..!! haha..

shida'R said...

shida gembira hari ni...nk share dgn semua org :)

eyjalukman said...

wahhh beralih ke domain .

ctk said...

ala..blog kamu duk bawah sekali kt bloglist ct...npe2..sush nk tgk update..cmne ae nk buat?

Acik Ain said...

eh! kat ain naikk jaa mcm biase !

Cik Rongoks said...

org femes dh pkai domain sendiri ^^ huhuhu

the tempo of life said...

wow. dah ada domain sendiri. good good.

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....best juga pakai domain sendiri ni ek...:)