Wednesday, July 4, 2012

WORDLESS WEDNESDAY # 4GAMBAR

ASSALAMUALAIKUM




Selanjutnya mengenai ini boleh KLIK SINI ataupun  LIHAT DI SINI 

47 comments:

roziahojijie said...

Amboi gebunye . Mcm Abang Hairy lah :P

Kira Kekuri said...

apam tuh nampak sangat comel dan sedap lahh.. #x pandai buat T_T

rAIHan said...

alah..comey nyer. sekali ngap je nie.

inche hlovate said...

promote nmpak..

Silent Thinker said...

comel2..tak pandai lg buat yg cmni...yg biasa dah master...=)

cik epal said...

comel sgt angry bird tuu..x sanggup nk makan.. =)

MISS Z BERCELOTEH said...

belanja miss z stoberi purple :P

The ShomeL TwinZ said...

waahhhh leadybird....byknyer...
hihhihi... nk satu bleh?

Bahrain said...

membe aku pandai wat cam nie...hha
apampokaldot..

Zul De Alexis said...

wah! comel...syg pulak nk mkn

lavera said...

waaahh ~ menariknya :) comelnyer ! rasa macam tak nak masuk dlm perut ! buat hiasanlah.. huhuhuhuu

NAL said...

wow..sedap kot..
buat sendiri ke ?

Sue-Rya Qistina said...

owh i loike apam polkadot! mcm2 corak bentuk dh skang ni kan..hehehehe..blanje akak meh :P

Acik Ain said...

mohon buatkan paling comel utkk kak pa . hakhak .

Fakhrul Haiyin said...

apam! apam! haha.

Saya Disini said...

comeinye

Cik Nur said...

cantik2 semuanya..! rasa sayang lak nak mkn kan..hihihi

Acik Ain said...

muke doremon+katak 1 !!

maszull said...

assalamualaikum hairy...cute nyer apam2 tu suka tengok...:)

FaFa EhA said...

comey gile yg agry bird tuh !

KorN said...

apam pam pam pam polkadot lah... sedap ke>

Cik Rongoks said...

baru je makan benda nie kelmarin. hahahaha

[PCL] said...

utk anak2 ni.. depa cukup sukakannya..

Alieza Dayasari said...

suka yang 1st sekali... he he he he.....

Alieza Dayasari said...

ohh yer semalam tak berkunjung ker sini. ats sbb ....
umah tak ada elektrik lbh dr 24 jam.

Kesuma Angsana said...

makan ni memang sodap !

mira maisara said...

rase cm sayang je nak makan..hehe

Boni JLL3 said...

kalau dah cantik gila mcam ni, nak makan rasa sayang pulak..hehehehe

Cik Cammy Lia said...

memang ad rncg nak p langkawi bulan 11 ni..eh kena booking jugak ni..agk2 ad x yg lagi murah ea?

Fatihah said...

atotoo. Comelnya !

MyMy said...

comel sangat sampai rasa tak sanggup nak makan.. simpan laa.. hehehe

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum....

gitew kan....semuanya comel mcm hairy LOL....hehehehe

www.mylovely-cats.blogspot.com

Ety said...

hee. tgk ni tetiba teringat apam polka dot angry bird yang Ety. selalunya mak rajin buat, yg lukis2 conteng2 nya Ety :D

Edy Fee said...

siyes style..kalau jual kat sekolah kompom cepat je hbis

Miss Etown said...

Nice Blog,Feel Free To Visit N Follow My Blog. :)

bai baizura said...

nak yg atas sekali tu. hukhuk. mohon anta kat umah :p

faizal mohd said...

cantik gak kuih ni.
ni yg ada cream kat dlm tu ek.

SHAHIDA SHIDA said...

benda ni laku kat sekolah...4 singgit, 4 singgit...

JaNnaH said...

comei2 semau.. wat sajian raya nanti pun ok huhuhu

Si Matatajam said...

Sukanya akak tgk apam angry bird tu.. Kreatifnya org yang wat apam tu yek..

shida'R said...

alahai angry birds tu...geram plak hehee..dpt kat ank buah xjd mkn dia duk simpan..heheee

Alynn Nyzaa said...

mak aih!! comelll :D
jmput singgah..alin mengata abg hairy...kuang2~ :P

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/bloglist-july-yana.html

Azza Afdzal said...

dah lama berangan nak buat tapi sampai sekarang tak terbuat lagi haha

Aaron Aziz said...

secantik mata memandang mesti sedap rasanya... korg order la. makan sekali pasti nak lagi :D

Nurfara Hani said...

wow. sedapnye. Dalam nye ade blueberry ke?

Cioccolato World said...

auww comel nye rasa syg nk mkn kalau dh comel mcm ni

Pecinta pink^^ said...

comey2 je..nk makan pun syg..haha