Friday, July 20, 2012

SALAM RAMADHAN DARI HAZWAN HAIRY


ASSALAMUALAIKUM...
Tengah hari ni HH nak bertolak balik Penang untuk sambut ramadhan dengan family dekat sana..Hari ni balik naik bas je dekat hentian duta tiket pun on the spot ja ni hope ada lah tiket nak balik Bukit Mertajam..Korang mesti balik juga kan sambut bulan yang mulia ni dengan family tercinta..

Pesanan untuk semua pengomen, reader, followers yang di cintai ni berhati-hati di jalan raya semoga perjalanan kita di rahmat oleh Allah s.w.t.. Salam Ramadhan untuk kalian semua yang sudi meluangkan masa membaca segala hasil penulisan dalam blog ni.

SALAM RAMADHAN BUAT SEMUA
SEMOGA KEDATANGAN RAMADHAN KALI INI
MEMBUKA LEMBARAN BARU
SERTA PERUBAHAN
DALAM 
KEHIDUPAN KALIAN,
MUDAHAN SEGALA IBADAT YANG DILAKUKAN
DIDALAM BULAN YANG MULIA INI 
AKAN MENDAPAT KEBERKATAN
DARIPADA ALLAH S.W.T
AMIN..

(tulus ikhlas dari hazwan hairy untuk anda semua)

P/S : Doakan perjalanan saya... ^_^
Nak mintak maaf kat korang sebab xsempat nak komen & bw pagi ni korang jgn lupa tinggalkan komen & link malam nanti dekat Penang saya BW cam biasa...

49 comments:

Sue-Rya Qistina said...

Salam Ramadhan utk Hairy dan family juga. seronoklah dpt berpuasa dan berbuka dgn family ye. akak berpuasa kt tmpt org sok, kt Kuantan. have a nice journey ye adikku :D

.: iEyLa :. said...

salam ramadhan..pose jgn xpose.. :p

Pn. Sheila@CC said...

slm ramadhan. maaf zhir batin...

Anis Nisa (SH) said...

semoga selamat sampai awak..Salam ramadhan dan selamat beramal...:)

✿ Nani ツღ said...

Selamat menyambut bulan Ramadhan jugak !!!! *winkkwinkk balik jumpa family...dan hari ni baru tau..blogger HH asal dari Penang rupanya...hehe :D
Semoga selamat sampai !

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat berpuasa yer n selamat sampai ke kampung tercinta...:)

ayut said...

ada ke tiket ye tu hazwan..bhaya in the spot time waktu mcm ni.mesti rmai yg blik tu.kl kot..sbb ayut pon blik kg :) salam ramadhan bt hazwan.

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum HH,

ZABP ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa ye... :-)

Ikhwan Suhaimi said...

Salam Ramadhan H.H :)
moge ramadhan kalini lebih bermakna dari ramadhan sebelumnya.

*have a nice & safe trip !|

= best nye smbut puasa kat kg halaman, saya tggu raya baru fly balik! :(

permata biru said...

selamat berpuasa..semoga selamat sampai..:)

yana yani said...

hati2 dlm perjlanan smga smpai ke detinasi..:)..slm ramadhan jugak

Remy hazza said...

salam ramadhan utk hairy sekeluarga...... best dpt balik kampung........

Ca Cik Duyung said...

salam ramadhan HH..selamat berpuasa.. :)

Ayu Iman said...

selamat berpuasa ya

Nabila Medan said...

selamat menyambut bulan ramadhan juga! :D

shida'R said...

hahaa..shida 2ari fennsann gara GA ni hehee..now dah aktif..moga selamat smpai hery :)

hery...nnt nk duit rayerrr hahaa :D

Cik Nur said...

hati2..jaga diri dan moga di permudahkan segala urusan..amin..!

selamat berpuasa juga..

Cioccolato World said...

salam ramadhan
doakan perjalanan dieya juga

Acik Ain said...

salam ramadhan deq ipar . smga rmdhan taon nie lbih brkat dari sblom2 nya :)

Boni Kacak said...

ok bro... semoga perjalanan ke penang tu berjalan lancar tanpa sebarang masalah... selamat menyambut ramadhan Al-Mubarak.. semoga ramadhan kali ini akan memberi keberkatan kepada kita semua.. amin

NoRaQiLah JohaRi said...

salam ramadhan =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/07/ahlan-wa-sahlan-ya-ramadhan.html

Pinky Aina said...

Selamat berpuasa abg.!

Pecinta pink^^ said...

wah,,balik kg..syok2..hentian duta tmpat slalu kita naik bas..hakhak..tetiba je..Btw,smoga slamat pjalanan ke tempat yg di tuju awk ye hairy(^_^)salam ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa dari saya..

Adylia Qarissa said...

salam ramadhan hery..semoga selamat sampai ke destinasi :)


dkna tak balik .. berpuasa di perantauan jer :(

Syakir Rahman said...

salam ramadhan wat kau jugak ^__^

Kesuma Angsana said...

hati2 diperjalanan ye dik!

Mr.She said...

amin amin.. slmt berpuasa HH :)

and, semoga slamat smpai :)

rAIHan said...

salam ramadhan..^^

inche hlovate said...

selamat berpuasa :)

fadh leyanie said...

semoga selamat pergi dan pulang.salam ramadhan Mubarak.

Tinta Lana said...

Selamat berpuasa gak hairy! Terima kasih na sebab salu singgah blog lana ^_^

Mudah2an, puasa kali ni lebih bnyk amalannya berbndg thn2 sblmnya..sama2 berusaha..insyaAllah ^_^

Deary Ainn said...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Hairy :)
May Allah Bless U always :)
Tc.. hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SALAM RAMAHDAN JUGA....

Mohd Hussyainy Bin Tajuddin said...

Salam Ramadhan utk hairy n famili :-)

eddy syrol said...

salam ramadhan jugak :)

LaLa mhdnor said...

x dapat balik :(



Salam Ramadhan :)

hawiz said...

salam ramadhan

farhana said...

Penang ! jauh nye alahai, hehehe :D
selamat berpuasa ^^

Shazwina said...

My very 1st time dtg sini. Salam ramadhan. Eh org penang? :)

iEdA said...

selamat menyambut ramadhan dan selamat bpuasa hairy ^_^

Fatihah said...

salam ramadhan :)

Nurfara Hani said...

selamat menyambut Ramadhan Hery:)

bai baizura said...

selamat berpuasa:)

Si Matatajam said...

salam Ramadhan hairy...hati2 pergi dan balik. akak doakan selamat ye dik..

HanaNabihah said...

hoho. dah ke berapa kali ntah. tapi masih nak ucap SELAMAT BERPUASA! =D

the tempo of life said...

penang best :) selamat menyambut ramadhan al-mubarak HH >,<

NAL said...

Salam Ramadhan juga buat HH. :)

The ShomeL TwinZ said...

salam ramadhan HH :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Semoga selamat sampai ke sana;)