Monday, July 16, 2012

INVITATION EVENT FROM BRO FRAMESTONE


ASSALAMUALAIKUM..
Oh yeahh dapat juga peluang nak attent event dari blogger femes Bro Framestone .Korang kenal x blogger ni?kalau korang xkenal xtau lah nak cakap apa ea..haha...Btw nak ucap jutaan terima kasih kat bro sebab sudi invite dan bagi peluang saya join event ni.. Baru kali ni ada peluang nak pegi, tu pun tipu sunat kat bos nak balik awal makan gaji kan..hahaha....Lagipun event ni dekat dengan rumah ja area Kota Damansara.

TEKAN UNTUK TUMBESARAN
Semalam bro ada tanya selasa free x? nak join event x? pikir punya pikir dah banyak kali bro invite xdapat pegi jadi kali ni aku mesti pegi mana nak tau dapat ilmu lagi ke pasal dunia blog ni kan..haaaaa rugi owh lepaskan peluang cmni...Event ni nasib lah boleh bawa partner so boleh lah aku bawa kawan xdelah malu nanti..hehe...Nak ajak korang pun cuma boleh bawa sorang ja..sobsob.... :p

Nak ucap jutaan terima kasih juga dekat korang yang sudi support aku,baca penulisan aku ,komen dekat entry dan segalanya-galanya tanpa korang blog ni xkan ada pembaca terharu sangat dengan korang..

p/s: Waiting entry nanti ea xsabar nak jumpa semua..hehe... ^___^

39 comments:

Iza Zaty said...

tahniah !

Mr.She said...

wahh. u're soooo lucky! tahniah2 ^^

Ikhwan Suhaimi said...

Bertapa retisss nye skrang ! muehehehe.

Nurfara Hani said...

untunglh retis ni. da famous ramai yang invite die.

#ciksuzlin said...

bertuah lah~

HanaNabihah said...

haha. tipu sunat? bos tak baca ke blog Hery ni? haha.

Cioccolato World said...

wahh event best best ^^

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....bestnya dpt undangan dr Bro Framestone nanti cite la kat sini yer...:)

Mk Syahir said...

tahniah bro..org besar tu =)

~LoVE PiNk~ said...

huwaa!! bestnyab dapat invitation g event...caya lahh...thniah

NAL said...

wah, beruntungnyer..
enjoy yourself there ok..

Pecinta pink^^ said...

wah..best la ye..

Si Matatajam said...

Orang femes je tu dpt invite2 Segala tu hi hi... Akak ni orang invite p kenduri kawin ngan doa selamat jer... Hu hu...

Bro Framestone said...

wah.. untung la....

siapa tue.. sorry tak kenal pun

Cik Rongoks said...

waaaaaaaaa..untung maaaaa ^^

@YUNID@TI said...

untung lerrr...

Alieza Dayasari said...

manyak untung.......
waaaaa

✿ Nani ツღ said...

Untung la dia...nak ikut jugak boleh *tetiba menyibuk..hahaha

rAIHan said...

wah bertuah...^^

wandisini said...

tahniah dapat jemputan dari broframestone...bukan senang nak dapat tu

Samsung Galaxy Note Untuk diberikan

Aaron Aziz said...

tahniah hairy.. hadirkan diri anda untuk memeriahkan majlis :D

Remy hazza said...

tahniah dari remy......
kutip ilmu byk2 kat sana tau......

www.QueAchmad.com said...

tahniah,,,, hehhee

bai baizura said...

ehem2 jom bwk sy. auwwmm~ hahaha. tahniah la dpt jemputan.untung2 :)

nurshamila said...

untunglaa org tu retiss

syaneislavera said...

waaahh ~ menarik tertarik lah.. gud job ! seronoknya :)

Alieza Dayasari said...

bertuah... saja komen lagi..

yana yani said...

kejelesan melampau..arghh jelus jelus..

Aanuar Jamil said...

best nya... :)

ELFarahin said...

Hairy, JOIN jom! Ajak geng-2 sekali eh... ^^

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html

[PCL] said...

jgn lepaskn peluang mcm nih...semoga bertambah pengalaman...gud luck.

shida'R said...

wangg besarr...wangg besarr heheheee.. :p

takde sape nk invite shida memandangkan kita ni duk utara...

Boni Kacak said...

wah.. best tu bro.. ok, selamat berevent. kalau boleh sampaikan salam aku kat awek2 blogger nanti ye..hehehe

Phat said...

best tu bro..selamat2

Adylia Qarissa said...

hari nie ey?? dkna nak ikut..nak ikutt..nak ikoootottt *nangis sambil hentak2 kaki ;p

Silent Thinker said...

wah2..dapt invitation dr bro..bestnya!

Alieza Dayasari said...

nnt uat entri tau... jgn bg org yg tak pergi ni jeles.. hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza tgh tunggu nie.. tunggu jemputan. ceh ceh

kinara kinatara said...

wah..bertuah hh dapat jumpa blogger femes..dan look now ur fames 2..huhu..:)

suke sikap hh yang low profile..:)