Sunday, July 15, 2012

AKU NYARIS DI COP "PEROGOL"

ASSALAMUALAIKUM
Al kisahnya.... Petang semalam oleh sebab terlalu boring smpai nak gila punya xtau nak wat pa terus siap2 kuar g tengok wayang.. Berjimba2 lah kejap kan semggu xkeluar jadi manfaatkan masa cuti la kan..! kejadian ni bila aku balik dari berjimba-jimba ni lah....Time nak balik ni dah malam dah dalam perjalanan tiba2 rasa nak buang air kecil plak *opsss sory terbagitau oleh sebab nak lengkap kan cite kan...ahaha..layankan ja lah ea entry ni tau..

Sebab dah xbapa nak tahan dah singgah lah dekat stesen minyak yang ade toilet besar kat area Kota Damansara ni..maklumlah sejuk kan dalam hall so paham-paham ja lah kn..haha
bila sampai kat toilet tuh terus ja aku melulu masuk dalam toilet lelaki of coz lah lelaki kan sbb aku laki xkan nak masuk toilet wanita plak...

Bila aku masuk ja ternampak sorang wanita .. Dia tengok aku terkejut & menjerit-jerit macam kena histeria terkejut beruk aku dalam hati ni aku silap masuk toilet ke? Terus ja aku melulu keluar sepantas kilat dari toilet then tgk betul lah anda lambang lelaki then perempuan nih dah cm org xde kewarasan dah..haha ..

Rupanya dia silap masuk toilet rupanya.. aku rasa lah dia lagi xtahan kot nk buang ape yg patut sampai tersilap masuk toilet..haha...dengan perasaan malu yang tersangat-sangat dah beliau terus ja ke kereta nasib lah xde sapa ada time tuh kalau x mampos aku nak menjawab..haha

p/s: korang pernah jadi?


HEADER mn bakal dinobatkan HEADER PALING POPULAR? vote mereka DISINI

53 comments:

faizal mohd said...

hahaha. kalau tandas laki penuh, kalau tak tahan sgt aku masuk je tandas pompuan. TAPI, kunci pintu utama. HAHA =.=''

Nur Asmida Bt Karim said...

eyda tk penah jadi mcm nie tpi kdg2 klu masuk tanda je mesti tiba2 blh mcm confuse betul ke nie tandas wanita hahaha . and eyda ada kwn yg dy men masuk je tandas tk tgk simbol laki or wanita . So klu dy nk g tandas eyda wajib teman dy utk mengelakkan dy salah masuk tandas .

Mohd Khairul Nizam Suhaimin said...

Kalau aku yang pernah tersilap masuk toilet pompuan ade la haha

Zul De Alexis said...

hahahha...aku x penah jd lg....

farhana said...

dapat bayangkan kejadian tu :))

HanNah said...

Makcik saya pernah.. dia termasuk tandas laki.. tapi tak kena coppp ye. LOL..

terkejut orang.. kami bantai gelak je :DD

HanNah said...

Makcik saya pernah.. dia termasuk tandas laki.. tapi tak kena coppp ye. LOL..

terkejut orang.. kami bantai gelak je :DD

Jiwa Lara said...

Haha.. pernah masuk toilet lelaki . nasib baik member tegur...

Cik Rongoks said...

hahhaha..bahaya btol la perempuan tu.

Mr.She said...

hahaha.. msti gelabah gile time tu kan? wakaka

babycomel said...

pernah jd, sendiri yg salah masuk toilet lelaki. tak perasan yg gmbar kt pintu tu xpakai skirt.. kesian si lelaki tu yg malu sbb dia open air, aku pulak boleh ops ops kt situ.. i'm sorry ;)

Adylia Qarissa said...

confirm dia memang tak tahan sanagt tu hahahaaa

bai baizura said...

hahaha. malu lorh gitu. tp kalau sy gitu sy ckp kat diri sndiri ahh lps ni bukn jumpe dh org td hahaha

Pezol Stylez said...

Haha...lawak nye

Pecinta pink^^ said...

aduh..kalo lah sy di tempat perempuan itu malunyerrrrrrrrrrr..tapi,setakat ni tak pernah lagi..minta2 tak lah..hoho

Maisarah Azmi said...

haha.. lawak la.

www.QueAchmad.com said...

x, tak penah jd... Cantik ke pompuan tu? No hp sempat mintak x? Hehehehhehehe, dan lagi :-P

luqman zakaria said...

haha...ini serious! nyaris2 kan..kalau x ..xpasal2 fornt page metro..hhehe

Nurfara Hani said...

haha:) ape la ppuan tuh.. memalukan kaum wanita je.

Si Matatajam said...

Ha ha akak tak pernah la alami lg camtu.. Nasib baik ko hairy Kalau tak jenuh nak berjawab tu. Hu hu...

Deary Ainn said...

hahahaha dah nasib bdan hehehe... klu ain pun cnform tkejut beruk punyer hahaha tpi malunye slah toilet hik3

Razil Tahir said...

blom pernah...
Tapi memang nahas la kalau ada orang dengar pastu terus belasah kau... hahahaha XD

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...memang suspen juga kalau dlm situasi macam ni...;)

bukankosong said...

pernah la beberapa kali

pernah termasuk toilet pompuan & guna pun ada

gara2 signboard fail!

hoho

JungRara said...

omg!!mesti rasa cam cuak+pelik+gelabah kan...

yana yani said...

hahahah takpernah lagi..:P

haz said...

hahaha. malu gila kalau jadi perempuan tuu. haz tak pernah lagi jadi macam tu. tapi pernah nampak gak. incident kat shell. tengok toilet tu macam simbol lelaki punya, tapi tengok yang keluarnya perempuan. bila ada sorang lelaki ni nak masuk pun terkejut sama. kekeke

سو هايده said...

hahahaha.. sy ada kawan pompuan yg termasuk tandas lelaki sbb tak tahan sgt smpi salah masuk toilet... time dia masuk dia melulu ke depan dan ternmpk lelaki.. di sebabkn dia dah kat dlm n org tu nak kuar dia troskan hajat dan dia tgu lama sikit nak pastikan dlm tu x der org lain n dia tak der dgr org masuk pon lepas dia masuk.. bila dah btol2 kompiden x der org lain dia pon kuar laju2 jugak melulu jugak smbil jeling signboard lelaki kat pintu kuar tandas tu.. sah .. mmg dia yg salah masuk bkn org yg nak kuar td tu yg salah... hahahahaha.. dan dia tak tau ada org nmpk dia ker tak.. yg pasti katanya org rmi kat stesen minyak tu... wawawawa..

zatie said...

hahahaha!! ade gak gtu..tp sy x pnah jd lagi...hihi

Remy hazza said...

he3...nasib baik pompuan tu yg salah...kalau hairy yg salah......mau kena ketuk kat situ.......he3
mesti dia dh tak tahan tu......

Beiby Yatie said...

ahaha..
lucu pulak ceta hairy nie..
nak tanya jimba tu apa ek??

*maaflah kita org sabah, so tak phm sangat bhasa org s/nanjung nie, hee..

HanaNabihah said...

HAHAHA. adess. cian pulak kat die. msti malu gilak! kihkih~

moral : nak masuk tandas walau tak tahan camne pun sila tgk simbol ok. hehe

nadia eshak said...

hahaha . malu pompuan tu .
den cuma pernah NAK termasuk tandas laki . NAK je la . belum masuk lagi . nasib ternampak sign sebelum nak masuk tuh . hahaa

Boni JLL3 said...

hahahahaha.. seb baik tak ada orang. kalau ada tu, tak pasal2 orang akan tangkap ko..hhehehe

shida'R said...

hahaaaaaa....lawakkk gilerrrr..hery..aduihhh rupenyerrr org len lbh excited dr hery..waaakaakaaa... :D

Che Rosliza Che mat said...

tak pernah masuk toilet lelaki hihihi...

Eca Dwinky Asha said...

nasibla xpernah....tpi sejak pint tndas guru pompuan kt pjbt ne rosak,terpaksa tumpang tandas guru lelaki.hahaha :P

zaxx said...

hahaha... naseb baik org tu yg silap masuk,heheh

Acik Ain said...

hakhak . wahh! malunyaa :|

Bobo said...

hahaha awat teruk skali die nak ke toilet tu? hehe

rAIHan said...

adoi..apa lah perempuan tuh..boleh salah masuk pulak..sabar ye hery..

Alieza Dayasari said...

hawat jadi mcm tuuuu...... adoi.. malu sih..

✿ Nani ツღ said...

Dengan ini sy mengaku bahawa sy pernah masuk toilet lelaki..hahahahaha...bukan apa..time tu dah masuk toilet perempuan,tp toilet perempuan kotor sgt..tak lalu nak buang..so keluar tgk kiri kanan masuk toilet lelaki...toilet lelaki bersih sikit haha. yg bestnya tbe2 ada org masuk toilet tu..perghhhhhhh terpaksa duduk dlm toilet smpai lelaki yg masuk toilet sblh tu keluar..hahaha lawak gila ;D

ezyra daniel said...

funny lakk ble bce entry nie,,,hehhehe

Isamuddin Isa said...

hahaha.. nasib tak ada org bro.. kalau tak xpasal ada yang terkena, org sekarang ni bertindak tanpa usul periksa.. hii

nurshamila said...

hahaha apa doe, padahal dy yg salah. mesti malu gila. kot desperate sgt time tu, kena phm

FaFa EhA said...

HAHAHAHAH tolong jgn cite pasal toilet -.-" sy pernah tersalah. haha try la bce ni http://fafaeha.blogspot.com/2011/07/aku-memang-suke-bwt-free-show-kan-malu.html

Cioccolato World said...

adududu dieya pernah mengalami nya dieya termasuk toilet lelaki kat jusco pulak tu sbb jusco kan toilet dorg terlebih lawa then dieya terlupa dieya di tingkat lain so kena belok kanan dgn yakin dieya belok kiri amik kau ngam ngam nampak budak laki tengah dok belek muka depan cermin hahahaha

p/s : next time kena sentiasa alert walau kecemasan

taqiy said...

hahaha tau tkpe. die jerit2 camtu leh menimbulkan slh phm klau de org lain tbe2 dtg. haha. tp die la yg slh sbb trslh msuk totoii :P

NAL said...

hahaha..wa tak pernah jadi, walau seemergency mana pun, wa taw lagi nak bezakan.. :)

Ikhwan Suhaimi said...

hahahaha Nasib Baik.. kalau tak kes polis. la jawbnye ~

Nurul Husna Mohd Halim said...

-__- sorry
http://unalunacena.blogspot.com/

Aaron Aziz said...

salah faham mcm ni pernah juga saya alami. hehehehe :D