Wednesday, July 25, 2012

KINI www.hazwanhairy.com ( DOMAIN )


ASSALAMUALAIKUM
Dengan ini saya hazwan hairy merasmikan domain sendiri iaitu http://www.hazwanhairy.com   ..^___^


Ehem-ehem!! yeahh impian hh nak pakai domain sendiri akhirnya terlaksana juga...kini tiada lagi http://fanomena.blogspot.com tapi dah ditukar kepada http://www.hazwanhairy.com . Kepada mereka yang letak hh dalam BLOGLIST blog korang tu boleh buka x macam biasa? Tunggu 36 jam  Kalau tak boleh tukar lah ea..sobsob..Nanti korang xjumpa blog hh plak tu pun kalau yang setia nak baca hasil penulisan dalam blog ni lah..miahaha...

Jutaan terima kasih buat Bro Azizi sebab tolong saya setting semua benda ni memang sangat merumitkan okeh kena ada sifat sabar baru boleh lakukan..Walaupun belum hampir siap sepenuhnya saya tetap nak rasmikan...hehe...Korang kalau berminat nak tukar domain tu boleh lah kenal-kenal ngan brader zul yang baik ni.. Dibawah ni adalah blog beliau dan juga fb beliau .

or
KLIK SINI
or
KLIK SINI 

Korang yang letak HH dalam bloglist korang tuh akan automatik masuk dalam senarai bloglist hh..Sebabnya semua bloglist dekat sidebar telah pun hilang...






58 comments:

Jiwa Lara said...

tahniah abg long...

HanaNabihah said...

wah! ade domain sendiri dah! caya lah. =D

Mk Syahir said...

tahniah bro..keep it up =)

Mr.She said...

waaa. makin retis la nt.. hehek.

tahniah HH! =))

nadia farhana said...

bestnya..nak jugak ngeee

Cik Mimey (owner fida's story) said...

setelah dapat smla smgt b'blg,terus ada domain sndri..hehe..

zatie said...

wahh..best laa..tahniah2.. :)

aisyah humaira' said...

SURPRISE !
tahniah :)
niera pun dah bertukar ke dot com tapi blm buat entry lagi..hik3 :)

iman nasuha said...

nak jugak macam niiii

iman nasuha said...

nak jugak mcm ni

Zul De Alexis said...

gua igt nk tukar gak tapi gua nie pesen susah nk update so x yah lak kn..hehehe

zaxx said...

waa dh maju lg kehadapan..tahniah bro..)

Si Matatajam said...

Wah..tahniah... Dah ber dot.com gitu...

Silent Thinker said...

wow..dah ada domain sendiri..
tahniah!

Fatihah said...

tahniah HH ! :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

maksudnya.. dh ada domain sndiri. haaaa tahniah...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masa HH tukar, tak effect ker blog HH.. maksud leeza.. sbb alamat dh tukar kan.

bai baizura said...

tahniah, teruskan berbelog:)

Beiby Yatie said...

TAHNIAH !!

nak jugak .. (tapi)

Anis Athia said...

tahniah :)

Pecinta pink^^ said...

wah ..tu dia dah mkin maju..teringin jugak..tpi mybe mungkin nanti..lebih bsmangat la ye blogging pas ni..hehe..

Adylia Qarissa said...

dkna punya dha masuk list ey? horeeyyyyy

Cioccolato World said...

waahhh dh .com

@cik_ezati said...

tahniah.. welcome to dot com hewhew :D

hawiz said...

tahniah!!!

Bitt (doubleIS) said...

ccongratulations!!!
selalunya domain kena bayar kan??? free selama2nya ka??? if so beruntung kamu ;)

Maisarah Azmi said...

thaniah diucapkan..harap satau hari nnti dapat tukar jugak

zanairin said...

nak jugak domain..(T_T)

Aanuar Jamil said...

tahniah.. blog dah upgrade dah!!!

Alynn Nyzaa said...

terbaikk :)

Remy hazza said...

tahniah.... dah tiba masanya HH dgn domain sendiri.... dah patut pun......

NAL said...

Tahniah HH..semakin advance la kan..hehe

NAL said...

Tahniah HH..semakin advance la kan..hehe

Asyiqin Haulisah said...

Alhamdulillah tahniah. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah bestnya ada domain sendiri ....tahniah2 mama ucapkan yer..:)

Ety said...

selamat bersahur Hery.

semalam Ety nak komen sini, byk kali klik tak bolek masuk. ni baru boleh.

TAHNIAH ! :)

babycomel said...

tahniah, tahniah.. i'm happy 4 u

Aaron Aziz said...

wow TAHNIAH hairy.. blog liku-liku kehidupan maju setapak lg. semoga terus sukses yaa :D

farhana said...

Waaaa! sudah menjadi dot.com :D

سو هايده said...

maju lg setapak... tahniah3.. Semoga terus maju dan maju.. Insyaallah.. AMin

Mira Adzlia said...

syabas mere beta....hihi...

**rse nnti ble da kwen la bru nk wt domain nih..sbb nnti nme blog pun xssuai dah kn..gadis2 itu...hahahaha

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tahniah,...:)

The ShomeL TwinZ said...

tahniah utk HH.. :)

Nor Zilla Sensei said...

susah kan nak buat ni.. bole geng la kite lepas ni..cepat2 update bloglist br kt sidebar 2.hehe

Sue-Rya Qistina said...

rajinnya tukar ke domain lain. ye la, org dh femes, mestilah nk buang yg blogspot.com tu kan..hehehe

yN crEATioNs said...

cgrates diq herry..caya la...

FaFa EhA said...

cakkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! tahniahhhhhhhhhh ! hahahahaa. saya berjaya bukak. k terkejut x?hahaha tp nk bukak melalui bloglist sy, x dpt lg :(

|| amira || said...

tahniah tahniah ! :)

Kesuma Angsana said...

KA bukak ok je!

rAIHan said...

tahniah..^^

Edy Fee said...

perghhh domain sndiri gempak giler.tak reti nak wat

Boni Kacak said...

tahniah bro!!! hehehe

Ikhwan Suhaimi said...

Wahhhhhh T.A.H.N.I.A.H ye... dah ade branding sendri katenye, maklum le pemesss hehehe. All the best in blogging Ok!

Nurfara Hani said...

congratz hery..

shida'R said...

shida gembira hari ni...nk share dgn semua org :)

Acik Ain said...

ceeyttt , beliau semakinn majuu skrangg . cayokk2 :)

Cik Rongoks said...

thniah la dah ade domain sndiri. ika tggu kawen dulu, baru tukar. hahahah

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....best juga n mcm teringin juga...:)