Saturday, July 28, 2012

HEADER RAMADHAN TAJAAN NAL

ASSALAMUALAIKUM..

 "Ramadhan 2012 satu lembaran bermulanya perjalanan hidup HH ke arah perubahan"
Ayat ni lah yang buat saya jadi top 10 tuk menang segmen ni...hehe

Maaf NAL sebab hh lambat wat entry mengenai ini..Agak bz lah dengan kerja then blog buat hal hope anda xmarah ea..hehee....Untuk entry ni hh ada join satu segmen yang dibuat oleh nal join pun last minit ja tau orang paling last sekali join xsangka plak boleh tersenarai dalam top 10...bahahah...-----.> SEGMEN NI

Ini adalah rezeki kot kan sebenarnya hh ada menang 3 segmen tapi xsempat nak update lagi so today nak update dulu pasal header tajaan dari nal ni..Cantik gila okeh header ni xsangka dia pun pandai buat header. Korang mohon jngan jeles ya..bahahaha.! korang nak boleh kenal dengan Nal

Eh kenapa hh xpakai pun header ramadhan ni? Ini penjelasannya.. HH upload xleh masuk pasai pa erk?quota besar katanya pdahal dah 5x tukar saiz..muehehe...Tengok orang lain okeh ja T__T..Nanti hery tengok camna then upload macam biasa balik ...Terima kasih sangat-sangat nak sebab susah payah buat header ni...

p/s : Baru aku perasan dalam semua orang tuh aku sorang ja bagi gambar soh letak dalam header orang lain semua kartun ja ada aku kesah orang nak cakap aku apa-apa...bahahahah...

17 comments:

Edy Fee said...

tak tukar pon lg.hehe

cikmisi leen said...

hahaa ~ nway congrate taw ! smart header ~ ^^

FaFa EhA said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhh ! hahahah

Eca Dwinky Asha said...

cuba upload kt post entry tu..then,amik URL,letak kat tmpt header...just masukkan url je =)

hopefully dpt :)

Silent Thinker said...

congrat~

HanaNabihah said...

HoHo. header baru! bole la masuk contest header popular Hazwan Hairy. eh? bhahaha =P

Remy hazza said...

cantik jugak header tu.....

Cik Rongoks said...

bestnye dapat header ^^

Nur Mahirah Rosli said...

tahniah .cantik header tuu . :)

zaxx said...

cantik..jelesnya dia dapat..nk jugak,haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2..memang cantik2 header tu kan...:)

rAIHan said...

tahniah!! cantik header tuh..^^

Boni Kacak said...

aku setuju. Nal tu memang kalau buat header, cantik2.. dia tu kreatif orangnya.. bagi aku dia tu specialist dalam buat banner n header..

Si Matatajam said...

Tahniah hairy...

Tinta Lana said...

Salam Hery..

Macamana tu, tak leh upload?

Berkaitan format header kot..

takpun sbb ada gambar hery..erkk, hahahaha

shida'R said...

comel header tu awat xpkai? :)

Adylia Qarissa said...

header kat fb :)