Thursday, July 12, 2012

CONTEST "MEGA 2012" HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM...
Contest "MEGA" hazwan hairy .. Inilah sebabnya kenapa contest ke 3 haritu ditutup awal penyertaan. Dapat offer tajaan oi sebab tu lah.  Nak mohon maaf kat korang yg nak join contest lepas tapi dah ditutup...( kalau ada lah ) Senarai pemenang untuk contest ke 3 hazwan hairy tu akan diberitahu entry berikutnya tapi trofi xdak tau hanya ikut hadiah yang ditawarkan untuk contest itu. Trofi untuk contest mega2012 hazwan hairy ni jangan salah faham.
 
Alhamdulillah kali ni rezeki yang saya dapat saya nak kongsi ngan korang.. Untuk contest kali ni blog saya ditaja oleh BOX CREATIVE dan IH EMPAYAR NUSANTARA. Owner Box creative memilih blog saya untuk saya iklan kan page, produk beliau di dalam blog nih dan saya xamik bayaran pun tapi owner ni nak sponser hadiah " besar " untuk contest mega 2012 hazwan hairy ni.. Dia berharap blog ni akan terus maju.Sangat-sangat bersyukur bila dapat peluang macam ni.

Keseluruhan hadiah bernilai RM220 tau ada trofi khas blog hazwan hairy ni..Xpernah ada trofi lagi kan!! haaa spesial ni kawan-kawan oi..Marilah meriahkan contest mega 2012 hazwan hairy ni...

Contest ni adalah untuk mencari header korang yang mendapat LIKE banyak yang akan di upload melalui page like facebook Personal blog..Tak kira header anda berbentuk apa-apa pun, kartun, gambar sendiri,gambar haiwan or sebagainya..Jadi segeralah taruhkan header anda...Kalau korang tak dak header mohon cepat-cepat buat jangan lepas peluang nak dapatkan TROFI yang awesome...

SYARAT-SYARAT
1. Follow blog hazwan hairy
2. Klik page FB penaja
   - Personal Blog
   - BOX Creative
   - IH Empayar

APA YG PERLU ANDA BUAT
1. Letak gambar HEADER diatas dan HEADER anda
2. Header anda ada maksud? ceritakan sikit kalau ada
3. Tajuk : Contest MEGA2012 Hazwan Hairy
4. Bermula hari ini 12/7/2012 - 22/7/2012
    ( Untuk entry header yang akan diupload, lagi cepat join lagi pastas anda akan dpt like banyak )
5. Paste entry anda pada entry ni..

seterusnya baca dibawah

KETERANGAN MENGENAI CONTEST HEADER INI
1. Contest ini akan di kira LIKE  paling banyak di FB PERSONAL BLOG
2. Jika anda nak like banyak anda haruslah kempen link header yg diupload di page persenol blog kepada kawan-kawan fb,blog,twitter ,group blog , shared or entry blog (taq xboleh)
3. Saya akan bantu anda promosi link header anda didalam entry blog seminggu 2x dan akan disenaraikan.
4. Header akan mula diupload SERTA MERTA di page persenol blog sehingga 20/7/2012
    ( Siapa awal so dia akan dapat awal  jgn tggu sampai akhir plak ea)
5. Contest ini akan berlangsung sehingga 26/8/2012 dan mula boleh di LIKE serta merta
6. Hadiah misteri menanti header yang mendapat  komen terbanyak dari pembaca.

HADIAH-HADIAH BERNILAI HAMPIR RM 220
Trofi  x1
Jam tangan lelaki /perempuan x3
Wang tunai rm10 x1
Wang tunai rm5 x 2
Penanda buku khas x5
coklat cadbury x5
topup rm5 x2

saguhati semua pnyertaan (review blog)
( Snarai nanti saya update untuk entry mengenai hadiah penuh )

CONTOH 
Trofi    KLIK SINI
Penanda buku  KLIK SINI

SELAMAT MENCUBA
Hope ada yang sudi meriahkan contest mega hazwan hairy ni...Nampak cam susah sikit kan tapi tengok hadiah lah..hehe...Korang kalau xpaham boleh PM dekat facebook ea..

P/S: Mohon korang hebahkan mengenai  ini nanti kalau saya tgk traffic itu datang dari anda saya bagi sesuatu yang boleh dijadikan kenangan..



169 comments:

KorN said...

Owh mnde ni kah... bab header ni den lomah sikit.. so den tarik dulu naa.. btw, gud luck utk yg bertanding

Kesuma Angsana said...

ala header x de pown,, msti xde yg like punya hehe

~LoVE PiNk~ said...

wow!!mantop...

erm saya xde header!! ):

k byeee..

NAL said...

wow..menarik sangat-sangat..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...oh inilah yang dikatakan semalam tu yer ...menarik2 contest header ni n hadiahnya pun menarik hati semua...:)

Saleha said...

nak join gakla walau header kita ntah apa-apa, sekadar nak memeriahkan.. hehe

Jiwa Lara said...

wah!! terbaik laa.. ^__~

Mk Syahir said...

perghh..perghhh..wa joined weh =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

zatie said...

cam mnarik tp kna taruhkn header plak...huhu

yN crEATioNs said...

wow, dapat tajaan ae..baguss3..jom sumer promosikan contest ni..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

serius happening...nk join huhuh

nadia farhana said...

yaya join sbgai support...nak menang emmm tak sure :)

http://yayaonly.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Saleha said...

Akak join tau

http://bukandua.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Mr.She said...

pehh! mega contest.. good luck bg yg join ^^

✿ Nani ツღ said...

Haii awak ;D contest kali ni Nani join ! ;)

http://n-mcd.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Adylia Qarissa said...

alamakk...fb kene blok opis hour..pakai android tak best nak join contest :(

NAL said...

bile ada peluang, jgn lepaskan. NAL cepat-cepat grab. Join yer,

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Yana Aina said...

yana join

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

id FB : Pn Yana Aina

HanaNabihah said...

WOOTT WOOTTT. baru semalam dok pikir pikir nak buat header baru. eheh. macam tau2 pulak. kbye. nak segera siapkan header. haha

yN crEATioNs said...

akk bantu promote jer ae..hehe..

rAIHan said...

join..^^

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Remy hazza said...

tak sabar remy nak join....... tunggguuuuuuu!!!!!

Eika said...

Join.. ^_^

http://eikasharif.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Sue-Rya Qistina said...

I'm in!! plz vote for me..hahahahaha

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Pecinta pink^^ said...

tunggu..nk join spantas kilat:P

Norliza Nordin said...

cube nasib! nak trofi! ngeh3

http://sinarcintaku.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum HH,

MYideakini nak cuba nasib lah dalam contents ni....

http://www.myideakini.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

zaxx said...

wah inilah dia surprise tu ea..:) gempak!!! hehe... tp xberkeyakinan nk masuk.hihihihii anyway,tahniah abg coz dh brjya smpi dpt penaja lg..:)

zanairin said...

salam.. saya tumpang join..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Pecinta pink^^ said...

saya join sudah..hehe. http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Zul De Alexis said...

wei! gua join wei!!!!!!!!!


http://lzulxocraxme.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

hairy said...
This comment has been removed by the author.
♥♥szumika sakni♥♥ said...

http://szumikasakni.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

FIRST naa dah siap...huhu..

Alynn Nyzaa said...

gigil2 baca entry ni...huhu~

Noor said...

mcm rumit sikit..emm..best gk hadiah dia..header sy pun msih dlm perbikinan..huhu..yg ada pun smentara je..hihi..

Alynn Nyzaa said...

abg hery, da siap! :D
ada yg kurang gtau ea...:)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Alynn Nyzaa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ikhwan Suhaimi said...

Wahhh... Gempak gile.Tapi xjoin.. maklum le jahil skit bab2 nak buat header ni. Ape2 pun Sure contest ni MeLatop ! :)

Remy hazza said...

remy dah joins..........
support dgn gigih nie.....

http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

aisyah humaira' said...

http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

shida'R said...

hehee..adoiii mlm kang baru bt entri ni kena cepat2 heheee..

#ciksuzlin said...

join!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

jia creatifelt said...

saya nak joined^--------^
http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

mizz shaa(◕‿◕) said...

http://mizzshaa.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Pn. Sheila@CC said...

salam hairy... ps join k... :-)

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

zatie said...

saya join contest awk ni..hehehe..^__^

http://izatie91.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Syakir Rahman said...

terbaek la bro :)

http://diarisosial-syakirrahman.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

'Iffah Mafuzah said...

Saya join :)
http://eifa07.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

~::Chenta::~ said...

Layak ke Chenta nak join ...
ihik ihik ihik ...

(>~,)

xdok header ler pulok !!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....mama dtg menjoinkan diri dlm contest ni mudah2an ada tuahnya....

http://maszull.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Duckface said...

malu lahh nak join, header sakai wehhh. hikhikhik. ekekekee

Nur Mahirah Rosli said...

assalamualaikum..

sy dtg join contest mega2012 hazwan hairy :)

http://nursimple.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Nor Zilla Sensei said...

alamak..nak kena tukar cantik2 dulu header..hehe

Cik Rongoks said...

terbaik la ^^

Alieza Dayasari said...

NK JOIN JUGA NI.. skrg baru balik sek. tak smpat apa2 dh on9.. sbb tak sabar nk tgk siapa menang trofi. haaaaaa

fatini_irdina said...

join dan harap boleh menang :)
http://vanillapluschocolate.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

bai baizura said...

hai abg retiss. sy join. kihkih. nah hamek ni link


http://baizuratuha.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Nurmujahidah Ismail said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Si Matatajam said...

Wah makin dasat contest ko ye hairy.. Saja nak bikin kpala kak M dok ketaq pulak na.. Akak na kena p cari PC la pulak ni.. Kl nak harap iPad ni wat keja contest letak2 banner ni mmg tak bleh harap. Ha ha...

jia creatifelt said...
This comment has been removed by a blog administrator.
FaFa EhA said...

cakkkkkkkkkkkk ! nah !

http://fafaeha.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

#ciksuzlin said...

Baru baca InTrend Julai! Congrats~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

SP (spudinpunya) said...

gila la lu bro ...memang top kau .. :) gud luck untuk contest ni okay ? moga2 semeriah meriah nya .. :)

Isamuddin Isa said...

ini penyertaan daripada aku bro.. http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Isamuddin Isa said...

Ini penyertaan aku bro http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

hairy said...

SAYA KAN PUBLISH BILA DAH READY..SBB BERCMPUR DGN KOMEN..HEHE

ESOK SAYA AKAN LIST LINK HEADER FB DGN HEADER ANDA UNTUK PMOTE DI SEMUA GROUP..ALL THE BEST KORANG...ANDA SGT2 SPORTING..

Alieza Dayasari said...

dah masuk dah,.......
skrg ni kena tunggu HH upload kat personal blog erk.... i mena the fb page..
http://santaileeza.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

[PCL] said...

Gud Luck !..sy tolong korang like, sila jemput sy utk LIKE.

Si Matatajam said...

Hairy nama blog ko ada dlm entry blog hasrul hasan la dik...femes2...

MISS Z BERCELOTEH said...

MISS Z JOIN :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Acik Ain said...

http://rahsia-pelangi.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

eddy syrol said...

saya join...sila bg kemenangan (ugutan!!) hehehe...

http://eddysyrol.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Aanuar Jamil said...

join...


http://aanuar-jamil.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Rien Rose said...

rien join! ^_^

http://www.rienrose.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Silent Thinker said...

blom sempat nak berblog haari ni..nnt join..walaupun headerku hanya biasa aje..

#happy blogging!

www.QueAchmad.com said...

Abe dah join CONTEST MEGA 2012 ni...

http://www.queachmad.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

SUFIANA1992 said...

salam..nk join jgk xpi nk tnya mcm mana nk promote header kita tu yew,dkt fb dan blog?

nie link contest

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Tak berani nak join:( Header yana tak meletuupp , yana tak hot kat fb , dan yana yakin header yana takkan ada like:(

*Ayat pasrah , muka sedih*

Nabila Medan said...

nabila join ye?
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

FiQa's StOry said...

ok done participate :)

http://fiqansz.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Iza Zaty said...

hurm, nak join tapi mesti kalah . tak pernah menang pon mana2 contest XD

Mizz Wenn said...

http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

coretan gadis biasa said...

saya join !!! mne nk letak link neh sbenarnye ?? sory, letak kt komen jekk

http://keyrajoongki.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

♥♥ c-ma cimot ♥♥ said...

okeyyy . . sy nak join k .. nie link sy .. tq (:
http://nursweet90.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Iza Zaty said...

nk join jugak laa XD

http://iza-zaty.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

caer sasuke said...

salam kenalan dari caer..caer da join..jom terjah k =)

Contest Mega2012 Hazwan Hairy

Cioccolato World said...

dieya join walau header tk simple

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

HanaNabihah said...

Ngeh3~ last minit sebelum Hery publish. Join Jugak ! =P

http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

taqiy said...

dah join!

http://taqiysdiary.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

TQ :D

@cik_ezati said...

saya join.. yeayy dah boleh tidur hehe

http://www.zatiandlappy.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

kie said...

http://dasukidarwis.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html okey kie dh join ,.... sje je nie

AyueJean said...

Join contest ni....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/contest-2012-hazwan-hairy.html

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html
join!

Pezol Stylez said...

http://pezolstylez.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Silent Thinker said...

siap malam smlm..tp bila nk submit link line internet ke laut...



http://safiyahezora.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Esyah Amirah said...

http://esyahonlinediary.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Duckface said...

Salam .nak join. nak join.hikhikhik

http://cikblablabla.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Anis Athia said...

join :)

http://www.anisempoi.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Michelle Hopell said...

wah meriah2 .. hihi :)

HanNah said...

http://cerita-amna.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

JOINN! Hehe :)

AFie said...

Salam Sahabat Blog :)
Saya Join Contest Ni
http://www.afiey.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Nur Shuhada said...

hairy ..shu dh join.. :D

http://shud91.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Aniez_Najihah said...

join..!!..

http://srikandi-permatahati.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

shida'R said...

bismillah...shida join hery hehee :)
http://duniakushida.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Ana Hanaa Daud said...

Saya join :D

http://ana-hanaa.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

husein riderz said...

Husein dah join... harap dapat menang...hehe..:)
http://huseinrider.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Lulu Caldina said...

memang menarik, tp skrg takde masa nak join :(

Eca Dwinky Asha said...

kot kot lah bertuah :)

http://www.ecadwinkyasha.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Cik Rongoks said...

saya nak join ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

nour said...

Assalamualaikum Hazwan...Nour da join contest ni..
http://arimaliamsi.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

TQ..

Kyaro Ru Rushie said...

waahh~
nak join jugak ....
http://relaxwithconan.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum HH,

Kami join ye...



Harap masih sempat lagi untuk join ni ye.... :-)

cik kiera said...

join yea abangs hazwan ,
bismillah

http://dewqracintakita.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Pinky Aina said...

http://pinkyaina.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Alieza Dayasari said...

GOOD LUCK SEMUA....

kimi jamai said...

JOINING! hehe.. thanx bro!

http://kimijamai.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

kimi jamai said...

JOINING! thanx bro..

http://kimijamai.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

aisyah_QiQo said...

assalamualaikum..
aisyah join ey :)

http://qisyaaisyahstoreeyss.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Anna Wafie said...

Anna join yerr,,, rugi tak join..hihihi

http://lovesokmo.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Sheda ucu said...

join hihi

http://sheda-ucu.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

cik Lilis said...

saya join ! :D


http://ciklilisdot.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Nisa Sayakinie said...

Join here :

http://nysnyesa.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

:)

FaLya said...

Fatin join..

http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

✿Nurhadifah✿ said...

Saya join :)

http://bloghadifahsabri.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Encik Zaharin said...

segan la nak juint kompom dibolot oleh blogger2 pompuan yang header masing2 kemain cantik gler hahaha

Hana said...

Hana Join ye ^^,

http://justforfund.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

POPO said...

salam

cik popo join :)

http://maelmadi.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Beiby Yatie said...

nak join .. :)


http://bebyyellowshiteru.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Atirah ★ said...

http://atirahhayati.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

join , klau dh upload kt fb , gitau kat komen k :)

Wannie Ariffin said...

Dah join

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Deary Ainn said...

join..join..^_^

http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/contest-mega-hazwan-hairy.html

kalo ada yg kurang tolong inform ea.. ;)

ema_like you said...

sye... joinn... taww... ^.^>


http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

huyehh sat lagi dieya terjah blog peserta nak follow n tinggal jejak...

Kaki Sembang said...

Salam,,, Ambe dah join dah

http://www.kakisembang.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

zieyra zailani said...

zieyra join :)

http://misszieyra.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Si Matatajam said...

kak M join
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

wish me luck^_^

Master Zuheir said...

salam der,join sama contest.hehe

http://www.masterzuheir.com/contest/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

thanks dude.nnti mention eah

saifulizan shaari said...

salam tuan....saya pun dah joint..

http://conteng2kreatif.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Cik Fie said...

http://allaboutcikfiestory.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hair.html

Nabeel Fikree said...

Salam bro :)


Join jugak ye!

http://www.nabeelstories.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Si Matatajam said...

Yes! Dah masuk.. Bleh start promote^_^

yana yani said...

http://lyanna95.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

join :)

♥ ʎʎןıן ʎןıǝ ♥ said...

Salam , Sempat lgi ke nk join ?
Nah link > http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Aina Sofea said...

Join yerr ..
http://ainasofeadiary.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

aDiNDaNiL said...

http://novelisdinda.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

سو هايده said...

salam Hazwan.. sy nak join jugak yerk.. :)

http://mustasya.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy_14.html

dean said...

http://dean-chumell.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html sempat tak nak join nihh.. saya join yer

Misz Mieza said...

Salam!
Follow Sini #1706 & Join Contest! ^_^

Wish Me Luck!

http://pape-jer.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Boni JLL3 said...

BRO!!!! AKU DAH MASUK CONTEST NI!!! HAHAHAHA

http://www.bonikacak.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Farra said...

join ;)
fb ; sipendek
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html


ingin turut serta..tQ :)

afifah daliliey said...

http://aliasafifah.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Wawa Yuni said...

wawa nak cuba nasib :D

http://kisahnajwa.blogspot.com/2012/07/contest-contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

sARaH WataRevER said...

http://tekansampailebam.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

sARaH WataRevER said...

http://tekansampailebam.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

iznawzi said...

salam.. join sini juga... http://iznawzi.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

syalyn said...

saya join ;)

http://meklyncorner.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

zakie_1459 said...

nak mencuba nasib...kalau memang alhamdullilah
http://zakie11.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Ain said...

ayeen join !!

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Izzah Arsyad said...

izzah join .! :D
http://babyrainbow99.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Yumida said...

http://umikasum.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

nak join jugak

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Haziyatul Najihah Hasin said...

nak join jugak...

http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

to' wan said...

salam.. to'wan join juga :

http://abuhanif186.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

Hazwani Harun said...

Hai, dah join ^^
http://sweetcolourful.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

CikOdah Gebu said...

dah terlambat ke? CikOdah mahu joint ye

http://www.cikodahgebu.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

CikOdah Gebu said...

dah terlambat ke? CikOdah mahu joint ye

http://www.cikodahgebu.blogspot.com/2012/07/contest-mega2012-hazwan-hairy.html

aNiss :):) said...

alaa. dah terlepas! nak join! nak join! nak join. :(