Thursday, July 5, 2012

BLOG HAZWAN HAIRY DLM MAJALAH INTREND JULAI

ASSALAMUALAIKUM..
Pertama sekali rasa terkejut bila kawan perempuan kol cakap "weh z blog hg ada dalam majalah intrend edisi july lah, muka hg pun ada kecik ja, p beli cepat tengok " dupdap jantung ni terus pergi 7E exited nak tengok betul ka member aku ni? arghhh snyum simpul sambil bawa motor..haha...Sapa punya keja lah kali ni dh lah intrend ni majalah khas tuk wanita ja..
MAJALAH INTREND JULAI
Bila sampai ja terus g cari nasib lah ada balik rumah buka fuhhh terkejut tengok ada blog hazwan hairy serta ulasan dari penulis majalah intrend. Aku amat bangga oleh sebab Penulis majalah yang bertauliah berpengalaman yang beri ulasan dan pendapat mengenai blog aku ni. Terima kasih sebab memilih blog saya ea xsangka blog suam-suam kuku ni mendapat perhatian daripada penulis majalah intrend sangat-sangat hargai lah.
KAWAN-KAWAN SAYA PUN ADA
BLOGGER  PEZOL STYLE

ULASAN YG BUAT AKU SEMANGAT
Walaupun tak sebesar alam nampak dalam majalah intrend tu aku sangat-sangat bersyukur oleh sebab diberi peluang serta penulisan aku selama ini tak sia-sia.Then Penulisan aku diberi peluang untuk tontonan anda semua yang membaca majalah intrend ni...Rasa lebih bersemangat nak menulis entry blog..haha...

DAPATKAN MAJALAH INTREND SEKARANG
Btw terima kasih sebab korang sudi baca,komen,support blog hazwan hairy ni tanpa kalian blog saya xkan ada pembaca. Korang sangat-sangat baik dan sporting.. InsyaAllah Hazwan Hairy akan buat 1 contest tuk menghargai anda semua...Tunngu next entry ea..

Terima kasih majalah Intrend dan majalah Remaja edisi mei kerana memilih blog hazwan hairy ni.



104 comments:

cikORENsengaL said...

untg la ang encik H..=,=

bai baizura said...

auwmm. hai double retis. hahaha :P tahniah. teruskan usaha berbelog yeah :)

KorN said...

Tahniah bro... segan pulak aku nak komen kat sini...

Jiwa Lara said...

perghh!! Terbaik la HH...

Ety said...

WOW WOW ! masuk magazine. cayalah Hairy. keep it up ! tahniah dari Ety :D

Fatihah said...

whoaaa. tahniah. teruskan berblogging ye :)

لين Si Pipi Merah said...

tahniah.. :)

zaxx said...

tahniah bro!! :) makin feymes la nanti,hehehe

lavera said...

gud job! huhuhuhu.. sekarang jugak syaneis g beli majalah intrend ea..:D

Kesuma Angsana said...

tahniah dik!

Mk Syahir said...

tak lama lagi majalah mangga pulak dah..ehh?hahahaa

tahniah bro!

Cik Cammy Lia said...

wahhh untung la dia.. tahniah :-)

Cik Rongoks said...

untung maaaaaaaaaaaa :))

Ikhwan Suhaimi said...

perghh pemesss ! :)

Pezol Stylez said...

Tahniah...target lepas ni majalah NONA plak yer..haha

hasrul hassan said...

As-Salam. Boleh tahu blog siapa lagi yang masuk dalam intrend julai?

www.hasrulhassan.com

msredcheesecake said...

CONGRATS YEA... SERONOKLA... MACAM RETIS... HHEE

permata biru said...

tahniah..semakin mendapat perhatian..:)

roziahojijie said...

Tahniah Abg Hairy !! Tumpang gembira !! :D

aquagugurl said...

fuiyoo..caya ler..blog hazwan hairy dah 2x masuk magazine..congrats..bukan senang nak terpilih antara banyak blog2 yang ada skrg..kira blog hazwan hairy dah semakin glamer ler.. :)

Acik Ain said...

Cayalaah deq paa !!
2 Kali msokk mjalah . Cayokk2 .
Bngge sat adee deq paa pemos !
#mcm yeaa jaa kaw Ain . Hahah .

LidiaSuraya said...

wah wah tahniah tahniah
makan glam dah bley jadik retis nie

Sue-Rya Qistina said...

tahniah!! teruskan perjuangan dlm berblog dan berkawan. glam dah dia. seropa retis gitu!! nak sain plssss... :D

Rafflesia™ said...

tahniah..!! :)

aritu Remaja.. arini InTrend pula.. rezeki2.. :)

Nurul Husna Mohd Halim said...

tahniah..tak sangke orang yg sy baru kenal rupenye selalu jugak eh masuk magazine..baru taw..*jarang bace magazine..nway tahniah lg sekali..tu mcm 1 pghargaan la kirenye kn,atas penulisan yg baik..:)

[PCL] said...

Tahniah...kamu blogger hebat , dikenali ramai pembaca remaja khususnya..teruskan berblog dengan kekalkan gaya tersendiri..pcl sokong kamu dan tumpang gembira dgn berita ini.

MISS Z BERCELOTEH said...

uits... org tu dah popular...

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Silent Thinker said...

congrat..masuk magazine lagi

Mr.She said...

woowwww~ bertambah retis la nt.. :p

T.A.H.N.I.A.H! :)

inche hlovate said...

jeles ni.kbye

ameerul ashraf said...

wah..blog yang mencetuskan fenomena .. aha... tahniah bro :)

NAL said...

Wah, Tahniah hairy. Semoga terus sukses dalam blogging.. :)

Alieza Dayasari said...

waaaa tahniah mr zulhairy... hehehehe
hebat lah awk ni.
bila saya punya rezeki ni. hihihi

haz hany said...

WOW!!!!

nadia farhana said...

waaa... best2 :)

Linda Zehan said...

Again.. Taniah... ^^

zulhilmi tempoyak said...

perghh... power btol... camna nk masok jugak ye... heee

Alynn Nyzaa said...

wah..abg hairy~~ retiss tu..untungla..:D

Aanuar Jamil said...

wah... best nya !!

Aanuar Jamil said...

hari tu masuk majalah remaja... kali ni inTrend pulak....

hahha....
jeles aku...

Aanuar Jamil said...

comfirm blog nie betambah femes...

bukankosong said...

waaa...

glamer!

shida'R said...

wahhh..tahniah hery..blog semakin dkenali lepas nih heheee ;)

hery peramah semua org pun suka bgaul tmasuk shida pn :)

maszull said...

assalamualaikum hairy...wah !!! seronoknya blog masuk majalah la hari tu majalah remaja tup2 majalah intrend plak bestnya dpt pengiktirafan tu....:)

p/s mama x ke mana cuma ada masalah sikit je..lawat blog hairy jap...:)

cik epal said...

wahhh !!! hebat.. muka bertuah laa abg hairy nie.. memanjang masuk majalah jgkk.. epal on nk jgk.. hhehe.. =) TAHNIAH !! TAHNIAHH !! =)

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum...

Wow hebat lah blog hairy ni kan...masuk majalah tu....anyway TAHNIAH....lepas ni kena pakai domain & hosting sendiri lak...hu3

www.mylovely-cats.blogspot.com

rAIHan said...

wah..tahniah..kecik pon oke. asalkan ade..^^

farhana said...

Eh kamu ! tahniah masuk majalah again ^^ Again? Ohhhhh jeolus sudah, hahaha :D
Good Luck ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

tahniah hazwan...

*patik ni entah laa bile.

afzalsukasuki said...

wah tahniah bro.aku punya blog pon ada masuk majalah tapi aku tak paham dia tulis ape.almaklumlah majalah tamil :D

congrats! :D

Liyana Izzati said...

Fuyoo untunglahhh!

pinoc said...

waaa... best tu~

tahniah, tahniah..hehe

Azza Afdzal said...

eee bestnye dye....bertambah famous la si hairy ney hihi

Fakhrul Haiyin said...

bhaii. gila ah kau nih. retiss kot. hehe. kali kedua dah kan beb? untunglahh :D

Sally Yatiey said...

Tahniahhhh :D best2

Nurul Akmal said...

Wah tahniah.... Majalah Intrend tu..

Salam kenal dari www.siezuka.com :)

Syakir Rahman said...

pergh....lagi skali...tahniah...

Fiza Suhaimi said...

Wahh.. Best lahhh.. Fiza tumpang happy.. ^_^v Lepas ni Fiza calon blog Ery dalam majalah GLAM plak.. Hehehe.. :D

Btw, Tahniah tahniah! ;))

♥♥szumika sakni♥♥ said...

tahniah sbb msk majalah pompuan huhu

FaFa EhA said...

toink ! tahniah ! hahahaa

nur_za said...

dulu 10 ja comnt..ni nur nak komen kna ke bwh puny bnyk..keh2..thniah...=)

AyueJean said...

Wahhhhh KELASSSSSSSSS gitu....
Suam2 kuku pun okay......
Janji niat kita berblogging tu tak serong....
Eceewaaahhhh ayat AyueJean =P

shera said...

Untunglah ! hihih

Maisarah Azmi said...

tahniah tau...
n_n

Boni JLL3 said...

tahniah bro!!!!!! pergh!! entah macam mana aku nak jadi kipas susah mati ko..muahaahahahaha

Yasmin Aris said...

tahniah taw ! hihi

Ferdinand Hegemur said...

Congratulation Bro...
be Successfully...

Aaron Aziz said...

TAHNIAH hairy.. jadikan ini sebagai pemangkin untuk terus menghasilkan yg terbaik. tanpa pernah jemu saya sentiasa memberi sokongan :D

MawardiYunus said...

waaaaaaaaaaaa retis rupanya

Daya Aziz said...

waww tahniah ye :)

yayahnasake said...

tahniah :)

untunglah dah 2 kali dapat masuk majalah blog anda :)

sHiMi sHinHae~ said...

wah ,mesti bangga kan ?!untung larr ..thniah ye ! :)

Azwa Mislan said...

tahniahhhh! :)

MawardiYunus said...

knp komen saya sblom ni xder huhu?

@cik_ezati said...

tahniah :)

Tinta Lana said...

Salam :)

Huwahhhhh!!! ^O^ tahniah hairy!!

uii, meletop2 skrg ni,whehehe, jadi jejaka hottest lah pasni,eceh,hahahaha.

Tahniah neh :) moga ia sbg pemangkin tuk trs berkarya ngn lebih baik ^_^

ctk said...

makin popular kamu ye..jangan lupa ct..hehehe

JaNnaH said...

taniah...jannah plak jadi semangat nak baca entri seterusnya kat blog ni.. huhu

eyjalukman said...

thniah masuk intrend ;)

dayah SnoW Heuka said...

wahh ok la tuh :)

Askrie Hishamuddin said...

CONGRATS BRO! By the way, blog saya pun pernah masuk dalam majalah In Trend bulan Jun yang lepas. Jemput baca blog :) Btw, follow you bro!

kaishin said...

tahniah bro :D

Cik Tyra Lee said...

jeles . kbai.. haha

RAN Gabriel said...

hi.. im interest to follow ur blog.. feel free to visit n follow my blog too. thanks buddy :)

MyMy said...

congrats..
blog yg daa masuk ke dalam majalah intrend ni kira nya daah ada tapak yg kukuh utk terus maju dlm blogging hehe

Nur Suhada ✿ said...

Tahniah. Semoga terus sukses dalam penulisan blog. Congrat yaa!

:)

Adylia Qarissa said...

untung laaa...huhuu..ada tak awrtawan nak review blog dkna?? hehheee

Syazana Zainn said...

thniah :)
nnt bolehlah bg tips mcm mn nak msuk magazine ni ;p

Zarul Umbrella said...

salam bro..datang dari blog maszull singgah sini..meriah blog lu ni bro..tahniah

Zul De Alexis said...

taniah blog ang memang hebat..:)

Princess Syazliyana said...

tahniah :D

QweensheesZ said...

congratez,hazwan..!!
*tu tanda belog u dah makin nak maju..^^
congratez anywehh...c=

Si Matatajam said...

Wah untungnya ko dik... Makin femes la Hairy pas ni yek... Tahniah dik...

Nurfara Hani said...

congratz Mr.Hazwan Hairy

babycomel said...

tahniah, bestnya kita jadi awk.. i'm happy 4 u ;)

farah amirah said...

wao pemes :) congrats :)

Cioccolato World said...

wahhh tahniah,,, mkin femes

CikMunBlogger said...

untung lah ! nanti masuk bersama mu and aduan rakyat pulak ek . haha XD

Pecinta pink^^ said...

wah..masih tak terlambat kot nak ucapkan tahniah..hikhik..tahniah ye Hery..Hebat sungguh awak..pas ni bertambah2 lah follower,,hee

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhh HH masuk majalah lagiii tahniahhhh

Niswatus Solikah Samik said...

alamak! anis x sempat beli majalah ni lah! hehe... baru bukak blog.. btw, tahniah oke! :D

QasehnyaRania said...

wah pemes jap ;D
tahniah sekali lagi ;D

Wanie Raina said...

just know bout this!
congrats! :D

afifudinsohaini said...

SENARAI ENTRY-ENTRY TERBAIK DARI BLOGGER#UPDATE(Klik Di Sini)