Tuesday, July 17, 2012

VOTE LYSSA FAIZUREEN

ASSAAMUALAIKUM..
Harini HH nak bagi sokongan dekat cik lyssa kita ni  yng berjaya jadi top 5 levi's curve ID Blogger Award...Tahniah lah buat lyssa sebab berjaya jadi top 5 fuhh memang hebat giler lyssa ni kan ramai gila peminat termasuk lah HH..haha

Lepas terbaca entry lyssa tadi dia ada offer nak list link blog dalam entry beliau nanti..So ini adalah peluang korang nak perkenalkan blog anda untuk semua orang 50ribu followers werkk ramai giler tau...Xkisah lah apa orang nak cakap kan tetap nak wat entry ni juga...haha..Lagipun tengah xde idea n blur tahap giler xtau nak wat entry apa jadi ini adalah entry baru..hahaha

ayuhhh meh vote cik lyssa ni cepat....KLIK SINI
or 
tengok cara-cara undi dibawah...
(maaf lyssa saya copy tadi)


Cara nak mengundi :


2. Tekan LOGIN di bahagian kanan PC anda .

3. Register terlebih dahulu !

 


4. Isi apa yang patut . Dan sila check email anda selepas registration successfully . Click Here yang Lyssa anak panahkan tu untuk activation link .


 

5. Kemudian , korang LOGIN balik menggunakan email yang korang register tadi tu .

6. Tekan nama "LYSSA" . Scroll down sampai bawah dan TEKAN VOTE !


** Mudah sahaja kan ? Lepas ni , setiap hari korang just LOGIN , and VOTE Lyssa ok!!
 Sekian!
gudluck tuk lyssa...
Sehingga 31julai 2012
(hari-hari vote ok)

23 comments:

Pinky Aina said...

Cepat vote,he done

NAL said...

Good luck buat Lyssa dan hairy..eh, silap2..just buat Lyssa :)

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy....jom2 kita vote Lyssa...:)

Cik Rongoks said...

good luck hairy ^^ eh ? good luck lyssa . hihhi

Cioccolato World said...

dieya pun dah vote

Remy hazza said...

vote jgn tak vote.......
let's go.....

Acik Ain said...

peewiittt , retis pemos vote retis pemos ! jeloos nie !

Mk Syahir said...

semoga berkekalan..ehh?

Kesuma Angsana said...

klau free2 KA g terjah yek !

KorN said...

jangan lupak ajak aku nanti ye hery.. ehhh

Alieza Dayasari said...

macam dh undi jew pasal seluar jean ni...
hehehehe

Pecinta pink^^ said...

pewittt..hakhak..tak leh nk vote lgi..line kelembapan.grrr.

shida'R said...

jom2 support lyssa ;)

rAIHan said...

voted..^^

Si Matatajam said...

K Jom support lyssa...

Boni Kacak said...

aku pun nak termasuk dalam list dia la..hehehe

Si Matatajam said...

Lyssa kena bg big kredit ni kat HH..

MISS Z BERCELOTEH said...

meronda kat sini..
meh ke blog miss z pula

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/miss-z-dah-vote-korang.html

Edy Fee said...

buat je cerita ape pon bro..blog sendiri.hiihih

Cioccolato World said...

dieya terjah blog kamu dari entri lyssa, dan follow kamu juga

http://www.dieyaworld.com/2012/07/jom-rajinkan-diri-vote-lyssa.html

jom nak hadiah dari dieya?
http://www.dieyaworld.com/2012/07/dieya-nak-bagi-hadiah.html

Adylia Qarissa said...

hery bermadu la ngn boni..rebut lyysa ;p eheheee

MrPetak Talks said...

http://www.mrpetak.com/2012/07/segmen-vote-lyssa-now-mrpetakcom.html

Datang singgah Vote n Follow #1770

Cantik Blog :)

teratai said...

follow u ^_^

vote vote
^_^

http://funnyzoneads.blogspot.com/2012/07/vote-for-up-trafic-n-win-rm300woaa-o.html