Wednesday, July 11, 2012

TIPS DAPATKAN BUFFERED EARNING ( BE )

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni nak kongsi kat korang macam mana nak dapatkan Buffered Nuffnang dari pihak Nuffnang ni.. . Teringin x korang nak dapatkan benda ni? Mesti korang tertanya-tanya macam mana blogger lain leh dapat BE ni..Dekat sini saya nak share kat korang camna korang boleh tambat hati Nuffnang yang baik hati ni.. :p

Tips dapatkan BE

Update survey
- Kalau boleh update lah servey yang pihak Nuffnang suruh kat acc Nuffnang korang. Kalau ada rezeki kang nanti nuffnang cheak haaa ada rezeki dapatlah korang merasa..

Hantar tiket kepada nuffnang
- Hantar tiket kepada pihak Nuffnang .bukan tiket bus ea tapi tiket yang pihak Nuffnang nak tuh boleh cheak dalam tu.. Korang puji lah sikit ea kalu nak pihak nuffnang senyum..haha...keberangkalian korang boleh dapat macam aku ntah lah..haha

Update entry
- Haaaa ni ada salah satu sebab macam mana korang nak dapatkan BE ..Selalu lah update blog anda dengan entry-entry ea...Macam aku ni stakat ni sehari ja oleh sebab busy kang nanti aku akan update selalu lah..haha...korang jangan bosan baca plak tau..

Jangan menduakan Nuffnang
- Ini adalah penting! lebih baik jangan menduakan Nuffnang dengan syarikat pengiklanan yang lain yang boleh buat nuffnang rasa tergugat ..Nanti pihak nuffnang merajuk camna?haaa kan xbest camtu....

Itu saja untuk hari ni...Bila lah nak dapat ni?haha...oh Nuffnang percaya lah blog saya ini...
Selamat mencuba...

p/s : Tunggu entry list senarai Contest ke3 Hazwan hairy ea...Nnti saya publish BW lah sampai heng lappy :p

52 comments:

Rafflesia™ said...

baiklah cikgu.. :) teerima kasih kongsi ni.. :)

@YUNID@TI said...

tq.... boleh cube.... dan sedang belajar...

Sekeping Hati said...

eheh. Hana rasa blog Hana lah satu2 nya dlm followers Hery ni yg x ada nuffnang, heartbeat, churpchurp mahupun apa2 adv. kui3~

Adylia Qarissa said...

terima kasih nuff ;p...sayang kamo...eh..sayang nuff .. kamo jangan perasan ;p

zulhilmi tempoyak said...

fuhhhh... yg point no dua tu buat camna..?? post..??

~LoVE PiNk~ said...

baik cikgu!

akan cube wt yg terbaik tok dapat BE..wee~

Cik Cammy Lia said...

argh,,ptt la xpenah dpt..semua benda tu xpnh buat.hahaha.. entry pon sebulan skali nk update kehkehkeh

♥♥szumika sakni♥♥ said...

erkk..bru tw..ingt suh org click jer iklan tu...huhu...tq HH

Kesuma Angsana said...

ok tq, x pernah dpt Be lg dlm 3 bulan berblogging ni

Alynn Nyzaa said...

thanks 4 da tips...:D

Pecinta pink^^ said...

tambah lagi..bodek Nuffnang lebih2..haha..

Cik Rongoks said...

terima kasih :)

errr..tu je nak komen. hahaha

PCL said...

dalam hubungan sesama insan tersayang pon tak leh menduakan..hehe cam tulah..

Edy Fee said...

wah ni kompom beribu dah nuffnang anta cek ni.;ehhehe bgus tips

Nor Zilla Sensei said...

bila la nak naik BE sy ni..tempat sama je..huhuu

shida'R said...

nice tips hery..moga2 nuffnang nampak hery nih...!! nuffnang tgklah hery nih!!! ^_^

KorN said...

nuffnang tu sape? xknal.. hahaha... nangnak aku tau la antu tu..

BisMi Aishah said...

nape 2-3 hari nie iklan nuffnang tak de ea...

nape??

msredcheesecake said...

NICE TIPS, THANKS FOR SHARING....

QweensheesZ said...

thanxz sharing !..^^

LELAKI INI said...

tq bro!

Maisarah Azmi said...

bagus info nie.. info yg tercari2 selama nie.. tak pernah dapat BE

Si Matatajam said...

Terbaik tips ko kali ni dik oi... Satu ja akak nak tau lebih lanjut lagi pasai tiket tu... Camna ek.?

Si Matatajam said...

Terang la lebih skit camna wat tu... Akak dah pernah klik tang tiket tu tapi nak taip apa lagi

hairy said...

pasl tiket tu antr soalan dkt nuffnang...tya lah cmna nk dptkan BE..nnti dia bg detail..

bai baizura said...

ekceli sy dh lme x tgk nuffnang tu. psword xleh login :( then x tau nak buat cmne dh.hukhuk

NAL said...

thanks hairy..insha Allah, akan dilakukan..

rAIHan said...

nice tips..^^

p/s: sampai heng lappy? haha..slow2 bro..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya kalau dapat banyak BE dr nuffnang ni...;)

Nurlyla said...

sy tak pernah menduakan nuffnang.. tapi baru je memutuskan hubungan dengan nuffnang.. harap dia tak sedey lh..

Mk Syahir said...

nice tips bro..tapi wa dah patah hati ngan nuffnang..nak log in tak boleh2..so nak hantar ticket pon xboleh nak cerita masalah aku..ade idea dak?rugi lah duit aku dalam tu dah dekat 30rm -,-'

Silent Thinker said...

tips lagi..tq ats perkongsian anda..

i kurang rajin bab update survey tu.patut nuffnang tak bg duit belanje banayk2...

Ety said...

takpernah merasa BE. thanks for the advice. tpi jap jap, acano nak hantar tiket ? *noob* kesian "=.=

Bella Nabilah said...

sensitif btul nuffnag nie..hehe
thanks for sharing :D

zaxx said...

huhu nice topik..:) teringin nak dpt be..:)

Remy hazza said...

thanks for sharing.....
sampai skrg remy blur pasal BE nie....he3

Pinky Aina said...

Dah buat lama,.
Tapi earning 0.00 jugak
** A

Cik Nur said...

sampai sekarang xberani menduakan nuffnang..! hahahaha..

konon setia..hihi

FaFa EhA said...

hahaha. menduakan? ceh tak bole curang jugak ngn nuffnang ni. ade perasaan cemburu ahahaha

ctk said...

sedihnyer sebut sal nuffnang ni :(

Nurfara Hani said...

okay. dah tak menduakan Nuffnang lagi. Thanks HH buat tips ni.

etuza said...

adui..untungnya dapat reziki nufang.

Aaron Aziz said...

tips yg sgt berguna utk menambah RM.. gud luck uolss

shera haifa said...

nice share.. :)

shida'R said...

lawakk lah korn nih..kalo nangnakk bukan korn je kenal shida dn seluruh pelusuk thailand kenaii ehhee..haiahh seb baik bkn mlm jumaat adehh~

Silent Thinker said...

selamat pagi..jom usha entry ini..http://safiyahezora.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-hazwan-hairy.html..

#happy blogging!

Cioccolato World said...

tips terbaik ^^

Nur Misnan said...

Hmmm... ada yang tidak suka nuff coz kurang income.. tapi biasalah.. masing2 inginkan profit lebih.. Kena pandai soroklah.. hik3

Fakhrul Haiyin said...

untunglahh sapa yg dapat BE. duit masyukk jak. err. hhe. :D

eja samad said...

trimas yer en.hairy utk info ni.. :)

Pinky Aina said...

eth duet msih kosong, , pning2,

Pinky Aina said...

...