Wednesday, July 25, 2012

SAPA LETAK HH DLM "BLOGLIST" ? PLEZ MUNCUL


ASSALAMUALAIKUM...
Untuk entry ni HH nak cari mereka yang letak HH dalam bloglist...Kalau korang yang baca entry ni boleh tak bagi kerjasama dekat saya agar mudah saya nak jejak anda...Kerjasama dari anda amat saya perlukan jika x menyusahkan korang tuk letak "jejak" dalam entry ni...Untuk apa dan kenapa tuh nanti dah tiba masanya hh akan gitau kat korang semua ea...

Sekian terima kasih .....


53 comments:

Jiwa Lara said...

Saya2 abg long..kih3.. InsyaAllah bloglist akan melekat sampai bila2..

HanaNabihah said...

Saya! Siap ada entry lagi untuk kamu dalam ♥ MEREKA INSPIRASI ♥ =D

http://bisikansekepinghati.blogspot.com/2012/07/mereka-inspirasi.html

Fatihah said...

saya ! dah letak sejak 3 minggu yg lepas kot. dah lupa dah. hihi


http://thedaughterofmohammad.blogspot.com/

♥♥szumika sakni♥♥ said...

bloglist?? yg blog kite ske view tu ker?...klu yg tu..sy letak awk..npe erk? cm seram jer...xbole erk?

Sue-Rya Qistina said...

saya ade letak HH dlm bloglist saya ---> MEREKA YG FAMOUS!

AyueJean said...

Me!!!! Ada Dalam Bloglist "Rakan Blogger Saya"...
Nape3???

Adylia Qarissa said...

yang pasti blog adylia qarissa :)

yeaaa...nama HH memang ada kat bloglist dkna.. cepat jer update! :)

zanairin said...

saya letak kat bahagian great blogger.. kenapa HH??

Remy hazza said...

dah lama HH dlm bloglist remy...... he3

Si Matatajam said...

Akak letak dalam my bloglist tajam

buboo said...

rindu kat cenonet ni lak ! heee , hey hairy , buu nak antar kad raya :) nak tak ? tgok post buu tau !

zatie said...

saya letakkan blog HH dlm bloglist sy..hehe..^__^

Acik Ain said...

deq ipar ! hng dlm blglst kak paa daa seabad niiee !!!

Mohd Lokman Bin Ramli said...

blog ini dah ada dalam blog list saya..

~LoVE PiNk~ said...

bloglist tu ape eh??hahahaha

tumpang lalu~~~

aisyah humaira' said...

niera :D

Nor Zilla Sensei said...

saya letak anda dalam bloglist..da lama da.heheehe, mai2 terjah.

http://norzillasensei.com

rAIHan said...

blog raihan pon ada..^^

Wana Owen said...

saya!saya!....hehehe...

Cik Rongoks said...

saya ! tak . hikhik

The ShomeL TwinZ said...

cikshomel pon letak gak :)p
hihhihi...blog yg pling sk baca..like3x

yN crEATioNs said...

akak la..diq herry..akk tau..akk..hehe

aquagugurl said...

akak ada letak HH dalam bloglist >>>>> POPULAR

Aanuar said...

aku ada letak...

Pecinta pink^^ said...

sudah semestinya saya meletakkan anda dlm bloglist sy:P bloglist "BLOG SELALU TERJAH" heeeeeeee

Saleha said...

akak.. kalau tak caye leh jengok skang jugak :)
kenapa nak kasik duit raya ke?? :p
akak tak malujer nak terima
ke nak kasik bom
takmo mati lagi klu bleh

Cik Nur said...

blog HH mmg ade dlm bloglist sahabat nur.. cuba cek..betul x..?hihihi

bai baizura said...

saya meltakkan anda di dlm boglist mereka yg macho lagi comel.hewhew:p

Ahmad Zarif said...

saya pun ade jugak letak. apecer?
http://hambapunyeblog.blogspot.com/

Ety said...

saya saya ! angkat tangan !

hee. sejak bila ? sejak first time ada bloglist sbb before this ety mmg takde bloglist :D

♥ HanaHyun ♥ said...

saye letak..

Nur Adilla Shahirah said...

Saya ada letak. why?

KorN said...

ade jer.. nape?

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....mama pun ada letakkan dlm bloglist mama...:)

Aanuar Jamil said...

cehh ~~~
dah guna DOT COM dah nie...

Aanuar Jamil said...

hebat !!

Pinky Aina said...

Ada terai tgok. Kt aina punya

nurshamila said...

yeahhh saya!!! tp mintak maaf la kdg2 tu tak sempat komen sini

Maisarah Azmi said...

sarah letak...perasan x? dah lama letak

Ety said...

Hery ! TAHNIAH ! Wah wah. Dah ada domain sendiri dah sekarang. Cayalah :D

cik kiera said...

Kiera letak :D
cer try tengok kat sidebar tajuk 'bazar ramadhan' :D

wah dah tukar domain , syabas :D

Mr.She said...

saya juga ^^ dh lame berzaman pun :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza masukkan hh dlm bloglist.....

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Abe Femesss:) Kita listkan abe Femesss dalam Bloglistt Yana:) Eheeee !

Nurul Husna Mohd Halim said...

bukan x nk bg kerjasama n bukan menyusahkan tp hanye boleh like

coretan gadis biasa said...

~setelah join segmen HEADER ai tuh> blog HH mmg dalam BLOGLIST cikmisiy ^_^

~tiap kali on9,tiap tu jgak terjah~
wajib bg cikmisi

Cioccolato World said...

dieya dah lama letak
kat famous almos

NAL said...

saya2...hehe

Silent Thinker said...

saya pun ada letak jugak,,dalam "mereka kaki blog"

inche hlovate said...

Ehem..tumpang lalu..

*kat blog sye pn ade juga maa

permata biru said...

saya juga..:)

Nadia Elena said...

saya juga..tapi baru kenal & baru letak...miahahaha!!! =D

Ca Cik Duyung said...

HH ad dalam bloglist ca... :)