Tuesday, July 17, 2012

AWESOME GIVEAWAY DUNIA SEBENAR SHIDA

ASSALAMUALAIKUM
Hari ni HH nak join satu GA yang hebat ni dari seorang blogger yang dikategorikan sebagai hebat dialam maya ni iaitu CIK SHIDA ... Haaa sapa xkenal shida ni? Kalau xkenal tuh xtau lah nak cakap apa..haha...Aku join GA ni xberharap pape pun kemenangan ok nak support kawan-kawan kalau menang tu kira rezeki la kan..haha...Maaf yea shida sebab join GA ni lambat sikit maklumlah bz juga sekarang ni kan...Mh sama-sama kita meriahkan GA ni hadiah banyak tau...!!



SYARAT-SYARAT SEPERTI BERIKUT :
1. Follow blog penganjur dan sponsors GA ini (senarai sponsors seperti dibawah) :
- E'S OnlineShop (21)                       - OdahoneBiz (105)  
- Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
- Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
- Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
- Zinnia Z A Shop (FB)                      - IntanBerlian (1320)   
- Nakira's Collection (FB)                - Qatratun Al-Khairi   
- Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
- Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
- Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
- Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
- EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
- Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)
- DhiyahShoppe                               - GAnContest
- Rahayu Izaima                              - Gula-gula Kapas (822)
- Marliyana (138)                             - Rafhanah Blogshop (96)
- Nurnie (14)                                     - Nurjamal83 (234)


Untuk keterangan lanjut blog KLIK SINI


All the best tuk semua ea kalau korang bernasib baik boleh lah dapat hadiah yang banyak tu..hehe



18 comments:

zatie said...

gud luck erkkk...^__^

Boni Kacak said...

gud luck ye bro!! :)

LaLa mhdnor said...

gud luck ye :)

Bobo said...

all the best broo! :)

inche hlovate said...

kalo meng hadiah tu mohon share ae hihi..all the best

LELAKI INI said...

seronok2!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer byk nyer sponsor GA ni...:)

Adylia Qarissa said...

banyakkkkknyaaa sponsorrr..huhuu..

Kesuma Angsana said...

gd luck yek

Pecinta pink^^ said...

wah..nak join tapi tak join2 sampai skang..hehe..btw,gud luck ye..

NAL said...

good luck Hairy...kalau menang kasi gua la :)

Cioccolato World said...

good luck beb

Cik Rongoks said...

good luck bro ! ^^
ika xsempat nk join..line tenet sgt tenat :(

Silent Thinker said...

tak sempat nk join.
gudluck ye semua

Acik Ain said...

weeeeee ~ gd lckk deq ipar . haha

shida'R said...

dear hery,
gudluck ok ..senarai pserta dah kua jom semak no.peserta masing2 ;)

Si Matatajam said...

Gud luck dik....ohsemmmm gtu..

Alieza Dayasari said...

waaa segmen... tak sempat nk join.