Wednesday, July 18, 2012

@ EVENT IDARD QUAD ( BLOGGER ) PART 1

ASSALAMUALAIKUM..
Semalam bertempat di Idard Quad Sunway Giza , Kota Damansara telah berlangsungya satu event perasmian tempat bermain dart.. Korang tahu kan apa itu dart? Xpe nanti saya terangkan mengenai ini..Atas jemputan blogger femes Bro Framestone  tanpa segan silu aku pergi lah juga event ni nak tambah ilmu kan.

Meriahnya x hengat weh best gila dapat jumpa dengan ramai blogger-blogger yang xpernah aku kenal pun iaitu blogger chinese..hehe...Untuk entry ni xmau cerita panjang berjela cuma teruja nk tunjuk signature ja kat atas banner yang besar gedabak untuk perasmiaan ni hahahah..

Lepas tu dah sign kena tagkap gambar plak dengan photograffer khas jemputan dari idard, time tu lah terasa cam feeling-feeling lebih ala-ala snap pic dekat ABPBH gitu...hahaha...( mohon jangan hentam hahah) 1st time kot sign kat atas banner untuk satu event yang besar ni selalunya sign atas kertas ja...hahaha..


p/s: Entry seterusnya nanti lah hari ni idea pergi berjalan mana nth...haha


35 comments:

HanaNabihah said...

pewitttt...kita dah ada t/tgn retis ni. hehe.

Sue-Rya Qistina said...

untunglah dpt join program2 camni. bestnye! retis oh retis. hahahaha

Jiwa Lara said...

huntung laaa.... makin btambah femes abg retis nih..

.: iEyLa :. said...

syoknyeee..
smlm tgk bro framestone twit score die main dart..die menang kan..hihi

Nor Zilla Sensei said...

bertuahnye dia..hehe.

Nor Zilla Sensei said...

bertuahnye dia..hehe.

inche hlovate said...

yele..dah femes la katekan *tetbe nak tacing an haha

Kesuma Angsana said...

mesti meriah giler kan!. neway selamat berpuasa ye

Mk Syahir said...

tahniah bro..keep it up =)

Remy hazza said...

remy yg jauh pun terasa keglameran nya.......
huh!!!! best bro!

Afasz said...

ok sy tunggu next entry

Nurlyla said...

best lh jmpa blogger laen...

Acik Ain said...

alohaa , adeq ipar ain nie makin pemus niee ! mohon jangan lpe kak ipar yang katak bawah kuali nie . hekhek ~

Bitt (doubleIS) said...

owhh main dat...syok gak tu :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah !!! bestnya dpt jumpa blogger2 yg lain...:)

O CIKTEDDY said...

awat x ajak cik sekali buat teman?ekeke

Bro Framestone said...

Kamu sign besar2 tak semalam...??

Wah untung la jadi retis malam tadi kan...

He..23x jangan serik dengan bro.

Kad simpan, kot2 boleh main lagi.. kredit banyak lagi dalam tue

eyah ayeh said...

cerianya blog kamu. hikhik...

zatie said...

wow..hebat2..he3:)

Pecinta pink^^ said...

wah2..seronoknye..untungla(^_^)

Encik Suami said...

bestnye.x penah g gathering blogger.sbbnye..dh lepas ada perjumpaan baru tau.

new entry Selamat Hari Lahir – Encik Suami

Nor Atiqah Aisyah said...

wah untungla dia :)

NAL said...

untung la abam hairy..kalah retiss

FaFa EhA said...

nakkk signnnnnnnnnnn ~

Si Matatajam said...

Ni yang wat bertambah Glemer tak hengat. Ha ha... Bestnya bleh join camni kan

Cioccolato World said...

bestnye

Cik Nur said...

wah...dah macam artis nih..!

Silent Thinker said...

bestnya main dart..dah lama tak main..

Edy Fee said...

lepas ni tengok ang lak kat red carpet ABPBH hehhehe

Alieza Dayasari said...

waaa main dart kew....

Adylia Qarissa said...

tak reti main loorrr... tangan bangku!! kihkihkih

bai baizura said...

hai abg retis.ngeh3:P

shida'R said...

hehhee..untungnyer...walawehhhhh ~

Nurfara Hani said...

best la hery

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bikin jeles lagi bah kau nie...