Tuesday, July 3, 2012

PROMOSI AIR ASIA

ASSALAMUALAIKUM...
Tadi petang time bersantai-santai depan tv selepas seharian bekerja tuh tiba-tiba terasa nak tengok page Air Asia sambil berangan-angan lepas raya nih nak pergi bercuti kat Indonesia..haha...Teringin sangat-sangat nak pergi bandung nak shopping kat sana sampai botak kepala.. haha..Buka-buka page air asia xsangka air asia ada wat sale lagi untuk perjalanan bulan september until november dari RM29 ja tau..kalau korang berminat nak tempah tiket kemana.-mana destinasi boleh tengok klik page Air Asia then tempah lah anda dengan segera..

Saya hanya mampu tengok ja lah..haha..Nak tempah kemana pun dah xtau kalau orang belanja ok gak ni kan.. Oleh sebab bulan 10 ni dah tempah 2x balik penang , bulan 11 sekali then percutian bersama bff ke kuching pada awal bulan 12 hasrat nk bercuti after raya dah xde bagi peluang kat korang lak booking...Terima kasih air asia sebab bagi sale aritu sekali tamak aku booking..haha..Untungnya bila ada sale ni jadi korang apa tunggu lagi? ke nak kita bercuti beramai-ramai ni? hekhek

p/s; xpernah-pernah aku publish entry time-time cenggini....haha..

32 comments:

Cik Rongoks said...

nk booking utk g paris :P
lalalala

Ety said...

wah wah. jadual dia dah penuh sampai akhir tahun dengan percutian . enjoy holiday.

Ety dok rumah je, tanam jagung. hahaha :D

ary_lee said...

Uissshhh...
Kira murah ni^^

Noor said...

mlm ni tdoq mmpi naik kapai trbang la..hahha..

Edy Fee said...

perghh booking hbis...hahahhaa puas la berjalan

shida'R said...

wahhh murahhh sangat tp shida xpenah lg bt sesi tempah mnenmpah nih hery..tq for da info ya ;)

Acik Ain said...

mohon blanje kaq ipar pegi haji+londn+sngapor+india+cina+melayu . eh !

Siti Fatimah Fuzz said...

cik siti tak pernah lagi naik air asia.....last naik flight pun masa form 4 dulu...tu pun tahun 2007....huhu...http://eimah2328.blogspot.com

NAL said...

hurmm, hati ni memang nak sangat bercuti dan shopping..tapi tu la, tak best pergi sorang2.. :)

Silent Thinker said...

tak penah naik kapal terbang pun..
Hairy cepat belanje pg jaln2..=)

rAIHan said...

untungnya kalau dpt bercuti...>.<

Si Matatajam said...

Best tu.. Nanti bleh la akak planning nak g bercuti... Rajin plak hairy terjah page Air Asia na...

iqa said...

pe lg..jum hanimun bebi

MyMy said...

kenapa laa AirAsia tak buat offer dari KK ke KL :(

Boni JLL3 said...

ahahaahaha.. sama je la dengan aku, hanya mampu tgk je.. entah bila la dapat peluang untuk naik air asia dan pergi melancong

kie said...

perghhh klw la air asia buat destinasi semurah mcm nie ke mesir an.. perghhhh sebulan sekali boleh balik heheehee

anie said...

info menarik

Nurul Husna Mohd Halim said...

ayah sy baru balik dari bandung semalam...best jgk..harge murah kn ..macam2 la yg dbwk balik...:)

Ahmad Safwan bin Idrus said...

Baru buka webpage Air Asia tadi, terasa nak ke Sydney la pulak. Ticket fare start dari RM559. Nasib balik promotion period tu clash dengan raya, kalau tak memang dah booked.

Sue-Rya Qistina said...

huhuhuhuhuhu..nk beli! tapi xtau nak ke mane. sbb x plan pape pun lg. nnt bazir je. :(

maszull said...

assalamualaikum hairy...menarik ni jom kita tempah tiketnya ...:)

Kesuma Angsana said...

weh menarik juga ni.. nk p terjah air asia lak!

KorN said...

Apesal aku sila baca tajuk ni.. aku ingtkan promosi air sisa.. haha

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum....

Jom buat gathering kat Jakarta ramai dengan bloggers yang ada...murah tu ...boleh pergi balik hari...hehehehe

www.mylovely-cats.blogspot.com

inche hlovate said...

jom2 kite bercuti beramai2..cm seronok je kan..

*berangan naik kapal terbg jap

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh menariksss

Rafflesia™ said...

teringin nak naik.. tapi gayat :( uwaaaaa...

*tq wann... :)

miss Fyqa said...

wah... mcm best je.. :)

Ikhwan Suhaimi said...

Tiket raya pose & Qurban tahun ni, bulan satu haritu dah selamat beli. :) hoho.

* menyimpan azam untuk ke Korea (puihhhh..hahahha)

AedaZainal said...

menarik gila, lu tempah la 2 t boleh kasi guwa 1, keh keh keh ;D

Aaron Aziz said...

terima kasih hairy kerana sentiasa peka dgn promosi air asia... insyaallah ada rezeki pasti akan ke bandung :D

Cioccolato World said...

yeahh dieya dh tempah nk ke bali tak sabar rasanya