Monday, July 16, 2012

AIR ASIA SALE



ASSALAMUALAIKUM...
Haaa pagi ni HH nak kongsi ngan korang sikit ni maklumat yang mana belum tau lagi kalau dah tau tu xpelah just baca ja ea.. Untuk pengetahuan semua, AIR ASIA ada buat promosi lagi tau sale  bagi penerbangan  2013 di dalam dan luar negara..Bagi korang yang bercadang nak bercuti pada awal tahun 2013 tu boleh lah cepat-cepat booking tiket ni serendah RM24 , booking from 16-22 julai 2012 dan travel from 4 jan-22 may 2013 .. Melanconglah anda selagi termampu..hehe..

HH dah booking flight ke sabah awal bulan 2 /2013 nanti nak pergi pulau sipadan terasa teringin sangat-sangat nak pergi situ....Waiting room semalam hampir setengah jam juga lah..haha..Ayuh jangan lepaskan peluang keemasan ni ea ^___^


Vote mereke untuk HEADER PALING POPULAR klik SINI


25 comments:

.: iEyLa :. said...

fuiyoo..dah dpt la ek??
plan nk ke bandung bln 3..try la cmni.. :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh bestttt tu... ada lagi tak ek.. jap mak nak gi skodeng air asia plk hehe

maszull said...

assalamualaikum hazwah hairy....wah best ni boleh la jenguk2 tempat mana nak pi bercuti...:)

Cik Rongoks said...

tak penah naik kapal terbang .

MISS Z BERCELOTEH said...

pergh!! best ne... tp masa travel tu tak ngam..



Jemput baca dan kritik...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/percubaan-menjadi-kreatif.html

Remy hazza said...

wah... nak kena survey ler lepas nie...... kut2 dapat yg murah.....

NAL said...

wow...NAL pun tgh dok nak booking tiket ke Sabah..:)

p/s : http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/keputusan-segmen-ke-2-nal-edisi.html

Adylia Qarissa said...

boking tuk dkna gak..boleh p sesama ;p

Mk Syahir said...

wa tak pernah naik kapal selam seumur hidup wa :'(

Kesuma Angsana said...

tq kongsi info ni! murah giler tiket die

DilaMilin said...

wooow..kena book awal2 ni..kite pun nk gi sabah jugak.. :D

Mr.She said...

woww osemm~ tp xde teman nk g travel. sobs sobs

inche hlovate said...

nk ikut pegi sabah

Si Matatajam said...

Nak p melancong ke Sipadan rupanya....byk pulau ngan ayaq laut ni mmg best ..tenang ja...

rAIHan said...

tak leh bercuti dah..kena study..haha~

farhana said...

nak ikot nak ikot nak ikot ~~~~ haha :))

msredcheesecake said...

kalau la dpt gi bercuti, masa takde la...

Pecinta pink^^ said...

wah..ni lagi best..nak tempah tapi tak mampu kot walau murah..haha

✿ Nani ツღ said...

Nak ikut !!!!!!!!! tak pernah naik flight seumur hidup ni..huhu

Aaron Aziz said...

air asia did it again.. thanks 4 d info. planning jgn x planning :D

Marou Apple Hijau said...

fuh thenks!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, pergi sabah.. nak ikut.. hekhek :P

Pinky Aina said...

ritu p australia. .memang bes ar air asia maju,

Pinky Aina said...

p singapore thun la. he* kli ke 3

Si Matatajam said...

Sebenaqnya akak tak berapa pandai sgt nak bl online ni... Betoi ka kena Ada kad Kredit br bleh..