Sunday, July 22, 2012

DUIT RAYA? TAK LAYAK SEBAB DAH TUA


ASSALAMUALAIKUM..
Harini nak ajak korang main app lah sekali sekala gelak okeh gak kan...Saya dah try app khas tuk raya iaitu 'duit raya yang layak untuk anda dapat adalah" jawapan yg saya dapat "tak layak sbab dah tua" okeh sentap jap dengan jawapan nih macam tau-tau ja memang tak layak kan..haha...Bergelak ketawa dengan kawan-kawan yang komen dekat post ni kan boleh gak hilangkan stress yang ada dalam kepala nih. Lagi satu bulan puasa ni kan mesti korang bosan an xtau nak wat pe.....Korang kalau nak hilangkan stress dan bosan tuh meh cuba app yang menarik ni KLIK SINI


p/s : Korang dapat apa?meh komen bagitau kalau berani..haha
Masih still kat kg line xbapa laju kalau xBW tu maafkan saya...Nnnti saya BW macam selalu ok..


43 comments:

Cik Rongoks said...

sampai umur 21 tahun, ika still lg dapat duit raya. hahaha . harap umur 22 tahun nie pon dapat lagi la.

Nurul Husna Mohd Halim said...

Alhamdulillah sy still dapat lagi duit raye...sebab sy cucu first...hehe..tapi makin berkurangan setiap thn..yg rapat gn sy still akan bagi tambah la amount yg x bape ingat sy sb jarang jumpe x bagi langsung pn de..sadis..sob sob..

Adylia Qarissa said...

dah tau tua tak payah mintak duit raya hahahhaa ;p

Pecinta pink^^ said...

haha..da try..layak dapat sampul raya sahaja..kejam sungguh..

Ameerul Ashraf said...

HAHA! bebudak yang sebuk mintak duit raya kt kite pulak nnty..

HanaNabihah said...

ngeh ngeh~ mesti la dapat lagi. ni nak g nuntut kat hery pulak. lalala~

Edy Fee said...

wah kad raya special...
mula-mula bulan pose ni leh la BW...lpas bace quran ade masa bace blog lak.ehhe

the tempo of life said...

saya umo 19 . harap2 duit raya masih banyak, sbb sebelah mak, sy cucu tunggal pompuan.. konfem dpt duit raya ! :) hikhik

CikMunBlogger said...

agak agak , umur 18 dapat duit raya lagi tak ? app nie memang kejam , mun dapat sampul duit je . haha . sabar je lah . tak de rezeki . mungkin mun patut dapat yang lagi bnyak . ehh

Nur Shuhada said...

hehe..disbbkan saiz bdn kcik owg xcya dgn umur yg dh tua bangka.sue stakat ni still ag dpt duit rya..cuma bezanya x da la byk dpt duit rya time kecik2 dlu.raya thun ni x tau la dpt ke x..klu dpt rezeki beb :D haha..nk try la app tu..tgk bwing nih ;)

Marou Apple Hijau said...

xkisah dah besar ke kecil selagi BBL masih study, duit raya kena kasi.. haha

Syakir Rahman said...

ahahahaha... sbb tuh malas main bnde2 ni.. sentap woaa...ahahha

Si Matatajam said...

Ha ha sian ko hairy... Dah tua rupanya...

NAL said...

Alhamdulillah, NAL masih lagi dapat duit raya.. :)

Remy hazza said...

he3.... nak jugak duit raya ye.......
kasihan kat hairy......

Remy hazza said...

he3.... nak jugak duit raya ye.......
kasihan kat hairy......

bai baizura said...

hamboi siap buat entry nak menunjukkan die x lyk dpt duit raye. hahaha:p


dpt 100 :-" jgn jeles okeyh =p

lynndAmya said...

hahaha...kesian~~~ btw, it's my first time here..selamat berpuasa :)jemput singgah blog sy~

Pinky Aina said...

Saya layak he*

Pinky Aina said...

Saya layak he*

shida'R said...

tua ke?? bukan baru 15 ke hery tuh heheee :p

ieda said...

hurmm dah lumrah ekke
standby duit utk anak2 lah yeee ;)

O CIKTEDDY said...

kite kecik lg mesti la dpt.. :P

Cik Nur said...

hahaha.sabo jelah..bukan tua..tapi matang.. :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...kesian nyer dah x boleh dapat duit raya lagi yer...:)

rAIHan said...

sama lah..hehe~

Leeza dayasari [santai leeza] said...

x per.. nnt balik tmpat Kl.... ganti BW semula.. haaaaaaaa

Cioccolato World said...

dieya yg dh 25 still dpt kadang kadang dorg ingat dieya sklh lagi kekeke ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

comform thn ni hnya dpt duit raya dr my dad.. haaaaa

cik bunga said...

saye da try app 2,die kate layak dpt 20sen jea,haha ^__^

FaFa EhA said...

hahaha bnci bnde ni. asyik x dpt je ahha

Maisarah Azmi said...

dah try.. dapat seringgit jek..haha.. selamat berbuka..hehe

Aaron Aziz said...

sy dh main.. layak 20sen ja.. ok letew drpd xdpt lgsg kn. hehehe

Nelly The Strange said...

nk duit raya !
:D

shera said...

hahahahahah .........

Eyqa Lovetta said...

hehehe.. rase tak layak? kite agaknye yg kene hulur duit..
dtg sini komen.. jom la ke blog Anna.. bace dan komen karya Anna yang x seberapa ni..

http://eyqaloving.blogspot.com/2012/07/m-aksya-ingat-sya-nak-duduk-sendiri-la.html

Boni Kacak said...

hahahahaha.. jawapan dia sangat menyakitkan hati..hehehehe

ain dzaya said...

spatutnya yg tua dpt duit..ley belanja..budak2 ape taw..duit lima posen dgn dua posen tu tak pandai nk beza..ceeeittt!
Ah Lan Wa Sahlan Ya Ramadhan ♥

KorN said...

Haa.. taw pon.. jadi ko kena kasi duet raya kat org muda2 mcm aku ni.. hahaha

Kesuma Angsana said...

saban taun kena huluq duit raya huhuhu

Tinta Lana said...

tak nah la cuba..nanti kang tetiba ia tulis RM1000.. jeles lak hery, kah3.

Nurfara Hani said...

harap raye tahun ni ade la yang bagi duit raye lagi. hehee:)

Acik Ain said...

tapii ainn takk pdlii jgakk . taon niiee deq paa wajipp bg duett rayee ! hahaa