Monday, July 9, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY DITUTUP HARI INI


En google..
ASSALAMUALAIKUM..
Mohon maaf atas kejutan ini! Ini buka di sengajakan tapi bersebab kenapa Contest ke3 Hazwan Hairy ni ditutup penyertaan hari ini tepat jam 11.59 p.m..Diikutkan contest ini akan tamat pada 22/7/2012..Kenapa tutup awal dari tarikh? Segala jawapan akan terjawab pada hari khamis ni 12/7/2012 mohon kalian alert dengan entry yang akan di siarkan pada hari khamis nanti ea..Suspen x?hahaha....

Btw nak ucap jutaan terima kasih sebab seramai 64 orang sudi join contest ke 3 hazwan hairy ni..Sangat terkejut okeh bila tengok senarai-senarai yang join ni..Dulu sejujurnya saya sangat takut bila nak wat satu-satu contest or segmen sebabnya takut bila xdak orang nak join. Hargai sangat hasil tulisan orang yang sanggup luangkan msa memenatkan kan jari masing-masing tuk buat ulasan tuh...appreaciate both of u my dear blogger...

Itu saja untuk entry hari ni letih badan pun xhilang lagi ni baru balik dari JB kan.Insyallah saya akan BW dan komen-komen seperti biasa if ada masa terluang. Moga-moga kita dapat jadi kawan blogger yang kamcing like adik beradik okey...thankz a lot korang!! Salam sayang..wahhhhh..


48 comments:

Jiwa Lara said...

sian dy penat x abis lg..

Deary Ainn said...

whoaaa..agak awl jgak heheh aq ska part ayt nie "Moga-moga kita dapat jadi kawan blogger yang kamcing like adik beradik okey" hehehehe bgus2 hehehe keep in touch hahaha

Nor Zilla Sensei said...

thanks.. sy sokong anda.hehe.salam syg..ececece.

Nadiaafarhanaa said...

kan btoi ramai yang join hehe :)

Noor Atikah Ramli said...

huhuhu..nasib baik sempat ^^

Fakhrul Haiyin said...

awal ehh. nasib aku smpat join. fuhhh!

ayunidati said...

ok roger

Leeza Dayasari said...

salam sayang tu cannot go lah.. haaaaaa...
dah ramai yg menyertainya... perghh penat nk menilai ni. hahahaha

Silent Thinker said...

ramainya peserta kali ni..
bertambah tipis la nk menang ni..

Silent Thinker said...

yang blom joinn cepat join yer!
CEPAT!!!!!!!!!

Mr.She said...

eh dh tutup. x sempat join.. T_T

wakaka :p

Unknown said...

x sabar nak tgk entry suspen khamis ni :D

NAL said...

wah, ade kejutan? berdebar-debar ni..btw Tahniah sebab penyertaan contest sangat-sangat membanggakan :)

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy...oh yer ke dah tutup....tunggu n3 hari khamis nanti nak tahu...:)

mama tag hazwan yer...;)

Pecinta pink^^ said...

wah,,tak sempat nak join kali ni..yg tang suspen tu teruja nk tau..hoho

Unknown said...

mohon blogger lain jgnn tkejut yea , hery ttup sbb kak ipaa dea dahh join contes nie . hakhak3 !

#mohon jgnn percaye

HanaNabihah said...

err~ alamak! nk close dah? 11.59pm kn? kn? ade masa lagi ni. hehe.

Unknown said...

nasib baik wa sempat join =)

kisah si dairy said...

xdpt nak join tu ari..

Unknown said...

Baru nak msuk ,.tapala.thanks.

Unknown said...

take a gud rest bro.....
nanti dh hilang penat leh start berblockwalking!

Anonymous said...

wah cepat sungguh, dapat banyak sambutan juga...

keep in touch keyboard ^^

Unknown said...

awt laaa aku x tau pon contest ni ek???

*nmpk sgt lme x menjengah..

Unknown said...

Hampeh betei da nak tutup.. herm...

rAIHan said...

tak sabar nak tahu suspen apa tuh..^^

FaFa EhA said...

cehceh nk bwt suprise pulak ! haha oke nnt sy akan nantikan entry suspen tu ye ! hhehee.

Maisarah Azmi said...

tumpang senang contest dapat sambutan.. ape2 pun sebabnya, sarah hei pasal dah join awal2.. hehe

Izzati Suhaide said...

nasib baik sy sempat join..he3~

kisah si dairy said...

sempat ke nie...tapi link da di hantar..
nak join jugak..weeee

ctk said...

ish2...naseb baik smpat join..gudluck sekandel :)

tuanseliper said...

nasib dah joinkan. kihkih

Bitt (doubleIS) said...

tak sempat nak join! alamakk...good luck all participants!

Unknown said...

good luck kepada para peserta ye.. kalau menang tu, macam biasa. 50-50 dengan aku.. heh heh

Aaron Aziz said...

mesti hairy da sebab np contest tutup awal.. tggu khamis akn dimaklumkan.. yg xdpt join contest hrp bersabar yaa.. mgkn lain kali anda akn berpeluang :D

lilypelangi said...

alah melepas~ sob3

widiea azira said...

okey alert alert. .pdahal x join pon. .hehe

Shida Radzuan said...

sob..sob sob..xsempat join huhuhu..

szumika sakni said...

nasib baik smlm tergerak hti nk wt lau tangguh x ke meleps huhu...

suwara entertainment said...

nasib baik sempat publish kan semlm..hehehehehe..good luck semua. ramai sungguh yg join!

Zul & Azizi said...

Assalamualaikum....dah tutup? hadiahnya takde lah ye....ayyak...larikkkkk :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Anonymous said...

baru nak wat baca segmen dh tutup pulak. xdapat nak join next round lah ! insyaallah

Shida Radzuan said...

gudluck buat semua ;)

walau xsempat join shida support kawan-kawan lain heheee ;)

Anonymous said...

good luck all yang join ^^'

Si Matatajam said...

Nasib baik sempat join... Harap2 ada la rezeki akak tu...

Farahani Faizal said...

alhamdulillah,qween sempat joen..hhi^^

PERMATABIRU said...

terlepas contest 3..sbb ujung minggu x on9..aduhh rugi la saya :(

INFINITYY said...

alhamdulillah,sempat join :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Alahai , kecewanya:( HAHA .