Monday, July 9, 2012

CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY DITUTUP HARI INI


En google..
ASSALAMUALAIKUM..
Mohon maaf atas kejutan ini! Ini buka di sengajakan tapi bersebab kenapa Contest ke3 Hazwan Hairy ni ditutup penyertaan hari ini tepat jam 11.59 p.m..Diikutkan contest ini akan tamat pada 22/7/2012..Kenapa tutup awal dari tarikh? Segala jawapan akan terjawab pada hari khamis ni 12/7/2012 mohon kalian alert dengan entry yang akan di siarkan pada hari khamis nanti ea..Suspen x?hahaha....

Btw nak ucap jutaan terima kasih sebab seramai 64 orang sudi join contest ke 3 hazwan hairy ni..Sangat terkejut okeh bila tengok senarai-senarai yang join ni..Dulu sejujurnya saya sangat takut bila nak wat satu-satu contest or segmen sebabnya takut bila xdak orang nak join. Hargai sangat hasil tulisan orang yang sanggup luangkan msa memenatkan kan jari masing-masing tuk buat ulasan tuh...appreaciate both of u my dear blogger...

Itu saja untuk entry hari ni letih badan pun xhilang lagi ni baru balik dari JB kan.Insyallah saya akan BW dan komen-komen seperti biasa if ada masa terluang. Moga-moga kita dapat jadi kawan blogger yang kamcing like adik beradik okey...thankz a lot korang!! Salam sayang..wahhhhh..


48 comments:

Jiwa Lara said...

sian dy penat x abis lg..

Deary Ainn said...

whoaaa..agak awl jgak heheh aq ska part ayt nie "Moga-moga kita dapat jadi kawan blogger yang kamcing like adik beradik okey" hehehehe bgus2 hehehe keep in touch hahaha

Nor Zilla Sensei said...

thanks.. sy sokong anda.hehe.salam syg..ececece.

nadia farhana said...

kan btoi ramai yang join hehe :)

Cik Rongoks said...

huhuhu..nasib baik sempat ^^

Fakhrul Haiyin said...

awal ehh. nasib aku smpat join. fuhhh!

@YUNID@TI said...

ok roger

Alieza Dayasari said...

salam sayang tu cannot go lah.. haaaaaa...
dah ramai yg menyertainya... perghh penat nk menilai ni. hahahaha

Silent Thinker said...

ramainya peserta kali ni..
bertambah tipis la nk menang ni..

Silent Thinker said...

yang blom joinn cepat join yer!
CEPAT!!!!!!!!!

Mr.She said...

eh dh tutup. x sempat join.. T_T

wakaka :p

Alynn Nyzaa said...

x sabar nak tgk entry suspen khamis ni :D

NAL said...

wah, ade kejutan? berdebar-debar ni..btw Tahniah sebab penyertaan contest sangat-sangat membanggakan :)

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy...oh yer ke dah tutup....tunggu n3 hari khamis nanti nak tahu...:)

mama tag hazwan yer...;)

Pecinta pink^^ said...

wah,,tak sempat nak join kali ni..yg tang suspen tu teruja nk tau..hoho

Acik Ain said...

mohon blogger lain jgnn tkejut yea , hery ttup sbb kak ipaa dea dahh join contes nie . hakhak3 !

#mohon jgnn percaye

Sekeping Hati said...

err~ alamak! nk close dah? 11.59pm kn? kn? ade masa lagi ni. hehe.

Mk Syahir said...

nasib baik wa sempat join =)

Siti Rohaida said...

xdpt nak join tu ari..

Pinky Aina said...

Baru nak msuk ,.tapala.thanks.

Remy hazza said...

take a gud rest bro.....
nanti dh hilang penat leh start berblockwalking!

Cioccolato World said...

wah cepat sungguh, dapat banyak sambutan juga...

keep in touch keyboard ^^

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

awt laaa aku x tau pon contest ni ek???

*nmpk sgt lme x menjengah..

KorN said...

Hampeh betei da nak tutup.. herm...

rAIHan said...

tak sabar nak tahu suspen apa tuh..^^

FaFa EhA said...

cehceh nk bwt suprise pulak ! haha oke nnt sy akan nantikan entry suspen tu ye ! hhehee.

Maisarah Azmi said...

tumpang senang contest dapat sambutan.. ape2 pun sebabnya, sarah hei pasal dah join awal2.. hehe

zatie said...

nasib baik sy sempat join..he3~

Siti Rohaida said...

sempat ke nie...tapi link da di hantar..
nak join jugak..weeee

ctk said...

ish2...naseb baik smpat join..gudluck sekandel :)

bai baizura said...

nasib dah joinkan. kihkih

Bitt (doubleIS) said...

tak sempat nak join! alamakk...good luck all participants!

Boni JLL3 said...

good luck kepada para peserta ye.. kalau menang tu, macam biasa. 50-50 dengan aku.. heh heh

Aaron Aziz said...

mesti hairy da sebab np contest tutup awal.. tggu khamis akn dimaklumkan.. yg xdpt join contest hrp bersabar yaa.. mgkn lain kali anda akn berpeluang :D

lilypelangi said...

alah melepas~ sob3

widiea azira said...

okey alert alert. .pdahal x join pon. .hehe

shida'R said...

sob..sob sob..xsempat join huhuhu..

♥♥szumika sakni♥♥ said...

nasib baik smlm tergerak hti nk wt lau tangguh x ke meleps huhu...

Sue-Rya Qistina said...

nasib baik sempat publish kan semlm..hehehehehe..good luck semua. ramai sungguh yg join!

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum....dah tutup? hadiahnya takde lah ye....ayyak...larikkkkk :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Kesuma Angsana said...

baru nak wat baca segmen dh tutup pulak. xdapat nak join next round lah ! insyaallah

shida'R said...

gudluck buat semua ;)

walau xsempat join shida support kawan-kawan lain heheee ;)

Cioccolato World said...

good luck all yang join ^^'

Si Matatajam said...

Nasib baik sempat join... Harap2 ada la rezeki akak tu...

QweensheesZ said...

alhamdulillah,qween sempat joen..hhi^^

permata biru said...

terlepas contest 3..sbb ujung minggu x on9..aduhh rugi la saya :(

Nur Mahirah Rosli said...

alhamdulillah,sempat join :)

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Alahai , kecewanya:( HAHA .