Monday, July 30, 2012

X UPDATE LAGI BRO??


ASSALAMUALAIKUM...

KECIKNYA
TEKAN TUK BESARKAN
Tadi buka komen terkejut  ternampak satu komen dari EDY dia say "tak hapdet lagi bro?wahhh xsangka ea ada orang tanya camtu sebabnya dia ada komen dah sebelum ni tau, lalu terhasilah entry nih...haha....Terharu pun ada ( bp kali aku nak terharu setiap entry ada ja perkataan terharu korang jgn menyampah plak ea sebab nak buat cerita..haha)

Sebenarnya bukan xnak update tapi line dekat kg ni memang teruk macam siput sedut sok lusa nak koma nak gtau hampa semua..Rasa cam nak pijak-pijak lappy nih...Nak melawat korang memang susah lah tunggu balik KL baru leh BW sampai heng lappy2 ni..Terima kasih semua yang sudi singgah blog ni sambil tinggal jejak yang comel-comel tuh...Dah sampai KL saya melawat anda seperti sedia kala...

Arini dah nak balik KL dah myb dalam tengahari selepas semua selesai. Mintak korang doakan semua berjalan dengan lancar ea.Mengenai apa nanti entry berikutnya saya gitau kat korang ok..

Uols still in my heart ever n forever...
p/s: Ada orang lain x yang merindui ku #eh blog ini..bahaha

32 comments:

♥♥szumika sakni♥♥ said...

1 word for u "COMEL" huhu

NAL said...

Semoga semua urusan dipermudahkan oleh-Nya.

Jiwa Lara said...

Rindu ngan abg long...kih3
hati2 balik KL... :)

KorN said...

comment dr readers pon buleh jadikan entry kan.. pasni naak wat cenggini gak ah.. xyah perah otak nak hasilkan entry.. haha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...semuanya sentiasa menunggu kehadiran n3 terbaru dr HH kan..

moga selamat dlm perjalanan pulang ke KL nanti yer...:)

Si Matatajam said...

Akak pun bila datang jenguk sini, cari entry2 lama yg nak dibaca ha ha ha... Dok pikiaq gak pasai apa la budak ni tak hapdet blog dia ni...

FaFa EhA said...

haha semoga selamat smpai ! :)))
take care yea ! cepat2 update !
rindu . eh?? HAHAHA pui

::FAIZ:: said...

slamat berpuasa

Edy Fee said...

ahahahhhaha masuk koemn aku alamak.kantoi.malu la cenggini.hahahaha

lawak ayat macam siput sedut sok lusa nak koma

Leeza dayasari [santai leeza] said...

selamat pulang ke KL.. hehehehe

Mk Syahir said...

perghh..untunglah ade peminat setia =)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

untunglah ada org ambik berat tntg blog awk..hehehe

moga selamat sampai... insyaAllah amin...

zaxx said...

sungguh ku xmampu..menahan rindu..ah..ah.. rindu..rindu..rindu sgt2.:) hihihih

semoga selmt sampai..:)

Pecinta pink^^ said...

patutla jarang2 nmpak..hee..smoga slamat smpai ke bumi KL ye:)

HanaNabihah said...

ngeh ngeh~ takpe. kami tau dah. kalau hampa balik kg mmg tak dpt nk update tp kami setia tunggu hampa. eh. entry blog. kihkih~

BCJ said...

nk pijak???sabaq2..bulan posa..huhu..neway..hai2..;D

Cik Rongoks said...

ooo..patutlah :P

Acik Ain said...

ceyytt , ptott takk nmpakk ponn name deq paa naiikk kt blglist . tnggu gakk knpp tak adee entry baru nie !

www.QueAchmad.com said...

hati2 dlm perjalanan

Myideakini [dot] com said...

Salam Ramadhan HH,

Yeke mcm siput...cuba baca yang ini plak mesti ada kaitan kan...ahaks

http://www.myideakini.com/2012/07/info-internet-lembab-macam-siput.html

Cik Nur said...

jgnlah di pijak2 lappy tu, kang rosak lagi susah nak BW..hihihi.

apapun, moga selamat smpai ye.. :)

rAIHan said...

moga perjalanan dipermudahkan. :)

~LoVE PiNk~ said...

hahahaha..

p/s : tinggal jejak..mne hapdet baru??muehehe

Kesuma Angsana said...

ok dik, apapun KA terus follow yek

Mr.She said...

<--- rindu :p

Maisarah Azmi said...

pembaca setia.. mesti sentiasa tunggu entri baru,huhu

cikmisi leen said...

semestinyaa !!~ hehe > sentiasa jenguk blog neh ~menjadi kewajiban setiap kali on9~ hehe (^^,)..

selamat sampai KL lah yee~ =)

E'in said...

update laa lagi.. update laa lgi.. hehe

Boni Kacak said...

hahaha..ramai tu merindui blog ni..hehe

Adylia Qarissa said...

dah sampai kl la tu boleh update ;p

Remy hazza said...

remy pun rindu gak... dah 3 hari tak jejak kat sini.... blk kg gak...he3

shida'R said...

xrindu..xrindu..sbb mst chat ngn org tu kan :p