Tuesday, July 10, 2012

HAZWAN HAIRY DPT HADIAH DARI BLOGGER

ASSALAMUALAIKUM..
1St time aku dapat hadiah dari blogger tau rasa macam teruja ya amat, terharu dan sebagainya..haha..Hadiah ni plak bukan aku join contest or segmen ya tapi hadiah sebagai penghargaan..haaa!!! kau ada? haha...sebab tu saya rasa cm teruja gegiler lah...Hadiah ni terbang jauh dari sarawak naik kapal terbang ok nak sampai sini.. Mau tak terharu kan bp lah modal semua nih..Xterucap dengan kata-kata hh doakan anda murah rezeki ikhwan..

Mula-mula terasa terkejut lah juga sebab En. Ikhwan ni ada mintak alamat nak bagi hadiah kat entry yang aku baca (xdapat kesan entry itu ) . Hadiah ni 2 orang dapat tau sorang lagi tu perempuan blogger femes aisya humaira xsilap xpasti lah..Sebenarnya , Aritu saya mula-mula masuk blog dia saya tnegok-tengok entry ada pasal resepi-resipi yang dia kongsi tuk semua pembaca jadi itu menarik minat aku nak follow beliau sebabnya aku ni kuat makan walaupun nampak kecik kan..haha...
TABUNG YG SANGAT COMEL OK
KAD UCAPAN PUN MAHAL
 Korang jangan lupa terjah blog beliau klik SINI berkenalan kita sesama blogger ea...

Just nak bagitau saya ikhlas follow dan komen dekat entry anda terima kasih atas penghargaan yang anda bagi tuk saya ni.. Saya sangat hargai pemberan kamo en ikhwan..


65 comments:

rAIHan said...

wah bestnya..^^

kie said...

best gileee heheehe....

Mr.She said...

wowwww~ bnyk betul luck HH ni kan~ :)

Acik Ain said...

laahh , engt kan coklat . baru nak mntakk sikit , rpenye tbung . haha .~

Sekeping Hati said...

wah wah. kann. tak rugi kita baik, ramah dgn orang. kan dah dpt ganjaran. silap-silap ada yg offer jadikan menantu. kihkih~

Alieza Dayasari said...

waaaa... tahniah dong...

FiQa's StOry said...

untunglah..tahniah2 :D

kakcik said...

Tahniah. Simpan baik2 tanda penghargaan itu ya? :)

Deary Ainn said...

whoaaa...bestnyer heheheheh

Ety said...

wah wah dapat hadiah. syoknyaa ! :D

p/s : cecepat la hari Khamis. hahhahahaha

aisyah humaira' said...

wahh ! teringat post yang en ikhwan gandingkan ucapan terima kasih buat kita..entah2 niera pun dapat..sebab dia minta alamat kan/.,hihi..bila lah nak balik rumah ni..masih tersangkut di dunia usim :(

ஜ miss klanika ஜ said...

pfff penghargaan sampai begitu skali. bertuah betul.

Ikhwan Suhaimi said...

Sroooot,Sroooooot,. Habih tisu !

Terharu Gile ~

Nurfara Hani said...

wah. untungnye dapat hadiah dari peminat,.

___Syaa said...

Best la die, hurmm boleh la start kumpul duit nak kawenn, hehe XDD!!

Boni JLL3 said...

pergh!! tahniah bro!!! mesti rasa bestkan dapat hadiah tu... hehehe

etuza said...

wow! sangat berbahagia hazwan. so tahniah ya

Nurlyla said...

untunglah.. :)

sy pernah dpt beberapa kali.. alamak, lupa pula buat entri utk tunjuk yg kita appreciate..

Fiza Suhaimi said...

Wahhh.. Bestnya.. Tabung tuu comell sangat! ^__^

Syakir Rahman said...

ahahahah...comel ok... makin murah rezeki ko kan..alhamdulillah :)

Lieya Zalia said...

wahh bestnya , untung ^^

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 sbb dpt hadiah penghargaan dr blogger....:)

p/s bila plak turn mama ni...hehehe

nur_za said...

wah..dpt hadiah tabung..dia suh menabung lah tu

nur_za said...

wah..dpt hadiah tabung..dia suh menabung lah tu

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Awww, bestnye hery dapat hadiah >_<

Mesti senyum smpai nampk ank tekak kan,kih3 ^O^

Mk Syahir said...

wahh..tahniah bro..semakin dikenali di seantero dunia =)

bai baizura said...

wah2 untunglah. nt tabung tu dh penuh boleh la bahgi dua duit dlm tu. hahaha :p

Cik Rongoks said...

perghhhhh ! untung maaaaa.

Alieza Dayasari said...

bukan tak nak buat shout... cuma rasa mcm tak tahu mcm mana. jap erk.. leeza try.. haaaaa... kuno juga leeza ni.

NAL said...

wah..tahniah..keikhlasan sangat penting..

Cik Nur said...

comelnya tabung tuuuu..!
jeles nih..hihihih

Joel Leslie said...

seronok die. aku sini merayu nak dpt hadiah :p keh keh keh.

syaneislavera said...

waahhh ! jelesnyer ~ huuuaaa .. sangat cun dan hensem hadiah tuh.. hahhaha..sekarang jugak saya terjah belog dya.. :p tahniah hairy

eja samad said...

untunglah ada admire bg present ^_^

Silent Thinker said...

bestnya dapat hadiah..

Pecinta pink^^ said...

wah2..untung lah..hehe..semakin hari semakin hebak..(^_^)

Trah Zain said...

dpt apa tu? mcm comel je :D

zaxx said...

waa seronok!! dpt hadiah jauh lg tu..:)

Alynn Nyzaa said...

wah abg hery dpt adiah..jeles kiter...:P

yN crEATioNs said...

wowww...congratulates to you diq Hazwan...

faizal mohd said...

tabung rupanya. ingatkan susu coklat betul. huhu

Cioccolato World said...

wah bestnya dapat hadiah, comel pulak tu, so rajin rajin menabung yek ^^'

http://www.dieyaworld.com/2012/07/review-amazing-spiderman.html

Nabila Medan said...

wah. rezeki tu :)

FaFa EhA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa nak !

[PCL] said...

murah rezeki tu namanya...tahniah pcl ucapkan...bila la plk pcl nk dpt..huhu

shida'R said...

wahhhh dpt hadiah lg?? untungnya encik hery heheee..rezki2 tu :)

nk terjah beliau!!

zatie said...

wahh..best la dia dpt hadiah..comel plak tu..hehehe..^_^

Siti Arfah said...

whoa bestnya dpt hdiah. :)

Fatihah said...

bestnya. tahniah !

Si Matatajam said...

Untung ko dik... Rezeki tu.. Alhamdulillah...

Duckface said...

untungler dapat hadiahhh. hikkhikhik

KorN said...

goodjob... tahniah weh... reski kau tu...

Phat said...

wah best nye aku pun penah dapat hadiah dr blogger tp untuk anak aku la bukan utk aku

nadia farhana said...

bestnya nak jugak hehehe :)

Azza Afdzal said...

boleh kumpul duit syiling balik hihihi

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer dik!

@YUNID@TI said...

wow.... dapat hadiah best upenterr... ingat nak bg adiah... hikhikhik....

Adylia Qarissa said...

untungla badan ;p

Edy Fee said...

kalau rajin join,,mst dpt join

QweensheesZ said...

eee...nak jugak !! murah nyerr rezeki hairy !..hhu

Pinky Aina said...

Rasa macam jeluss la pulak.
Kita cuma dapat haidiah komen.
Dia. he*

Remy hazza said...

bertuah badan.....
tahniah.....

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

UNTUNGNYAAA ! Ada tips tak nak godek cik blogger tuu ? HAHAH ...

Pinky Aina said...

Nak curik adiah dia ar.
He*Perompak mau mai.

Silent Thinker said...

comel tabung tu HH..