Saturday, July 14, 2012

VOTE MEREKA - SENARAI HEADER PALING POPULAR-

ASSALAMUALAIKUM.
Ini merupakan salah satu kempen aku buat untuk promote header-header yang bertanding bagi merebut trofi header paling popular untuk CONTEST MEGA 2012 HAZWAN HAIRY..wahhh gituu!! haha..kegelian plak aku baca lah..Korang yang mana bertanding boleh juga wat macam ni dan paste dekat group , twitter,fb or sebagainya. Mengikut kreativiti korang lah yea...Aku cuma tolong korang paste entry ni 2x seminggu dekat group-group..Jadi all the best tuk korang.. 
CONTEST MEGA2012 HAZWAN HAIRYNAK JOIN KLIK
Yang mana xjoin tuh mohon lah tolong kawan-kawan blog kita yang sangat-sangat sporting ni..Mereka sanggup meriahkan contest mega2012 hazwan hairy ni...Disini saya hanya letak link header dekat fb dulu oleh sebab nak cepat..after ni saya masukkan link blog anda..
Klik sini PERSENOL BLOG

boleh mula like dan kempen...
Ini adalah sususan paling awal yg join ea...
PERHATIAN !
TAG PHOTO XBOLEH SHARE SAHAJA !! 
KALAU NAK TAG BUKAN DIDALAM FB PERSENOL LIKE

VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOT HERE

VOTE HERE

VOTE HERE



VOTE HERE




VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

 

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOT HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE
VOTE HERE

VOTE HERE

SETERUSNYA LAGI?....................................
AKAN BRLANGSUNG SEHINGGA 22/7/2012 DAN LIKE SEHINGGA 26/8/2012

59 comments:

HanaNabihah said...

Yeay! Mari la kita saling sokong menyokong! Hana LIKE semua sekali! Hana punya yg PELANGI tu. LIKE le sekali.(sempat lagi promot)kihkih~. Thanz Hery. Siap promotkan bagai. =D

Silent Thinker said...

saya ada disitu..sapa yg sudi tolonglah like yer!

Silent Thinker said...

gudluck semua!..

semua header cantik2..

Sue-Rya Qistina said...

wow!! semua hebat2 belaka. good luck semua!! rase kerdil pulak.. hehehe :D

Nabila Medan said...

wow. ramainya! semua ohsem :D

Maisarah Azmi said...

tak sempat join.. so datang nak vote la nie

Remy hazza said...

cantik2 kesemuanya.....
kreatif dan berseni......

Si Matatajam said...

Banyak header yang sangat menarik..gud luck untuk semua...

Acik Ain said...

waaahh , merekee hebaad ! terase kecikk nye diriku !

FaFa EhA said...

yeahhhhhhhhhhhhhhh !jum jum like !

taqiy said...

sy join dh. haha tk ksh mng o klh saje memeriahkan contest. btw,dh tolong like sume header! :D

fizafantagirO said...

dah vote dah pilihan hati :)

Eca Dwinky Asha said...

alamak,header semua cantik...seganlah :)

BeRRy MuMMie said...

salam kenal : feel free follow bck
i follow

Sue-Rya Qistina said...

Silalah LIKE my header ye..yg no 9 tu A Wife.A Mummy.A Daughter..pls pls pls..hahahaha (promote tu penting kan)

Semua header cantik2 belaka. rase segan pulak. huhuhuhu. All the best korang!!!

rafflesia said...

wahhhh... ramainya... nanti weekend baru sempat joint wan.. hope masih sempat :)

Alieza Dayasari said...

waaa ramai....

Tinta Lana said...

Salam.

Hairy..sila tapis komen lana ni ea. hehehe.

Cantik2 semuanya hairy ^_^

SUFIANA1992 said...

saya sudah like semua header2 dekat situ,harap like sama yew,header saya tu namanya GADIS BUNGA YANG MERAH2 MENYERLAH TU

Mk Syahir said...

yg no 1 tu bapak huduh header dia..kompem kalah dah tu..kah kah kah!

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Jelessnyaa header diorang comel , huaaa ~!:((((( , Kalau yana join yana pasti dapat juara dari akhir , huhu...:'3

Beiby Yatie said...

wow... cantekk

Zul De Alexis said...

wah ramainya join..best2

cik Lilis said...

saya sudah join , ihiks :D

Gilang KS Family said...

Trims Infonya gan... :)

kunjungi juga blog ane...
>http://famz96.blogspot.com

Gilang KS Family said...

Trims Infonya gan... :)

kunjungi juga blog ane...
>http://famz96.blogspot.com

shida'R said...

vote jgn x vote..blog wane biruuu sgt byk tu ana punya hahaaaa ^_^

♥♥ c-ma cimot ♥♥ said...

semua hebat2 .. :)
DONE !
plz vote back ..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=470413599636065&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=3

Pecinta pink^^ said...

hoho..semua cun melecun..meletupssss..abih like dah semua:)seronok plak like2 hari ni..kehkeh.

Pecinta pink^^ said...

hoho..semua cun melecun..meletupssss..abih like dah semua:)seronok plak like2 hari ni..kehkeh.

Iza Zaty said...

wahh, ramainya joinn XD

O CIKTEDDY said...

perghhhhhh cayalah hairy..smbutan mmg terbaek :D

slmt mnguruskan segmen ^^

Nurfara Hani said...

cntek header2 mereka...

rafflesia said...

nak vote kat cini leh? hihihi

goodluck semue.. :)

Cioccolato World said...

wah peserta ramai and header masing masing debom

Boni JLL3 said...

tak sabar pulak aku nak join..hehehe

Ikhwan Suhaimi said...

Mak haih semua meletop-letop header masing2. Gud Luck All.. :)

rAIHan said...

ramainya join. memang mega giga contest nie..^^

Aaron Aziz said...

ramainya peserta.. insyaallah sy akn LIKE suma.. bak kata vince "semua pemenang tiada pengalah"
:D

[PCL] said...

wah ramainya join..tahniah hairy, ...pcl mmg suka like like ni...tp kita kenal2 lah dulu...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhhhh gempak header la
vote sume laa hehe !

Azza Afdzal said...

dah like dah tapi xsemua la pilih2 jer hihihi

jom rebut samsung galaxy note :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/07/review-dan-menang-samsung-galaxy-note.html

Siti Rohaida said...

wah...semua hebat2 la..sekadar tengok jerk...nak join rase lom hebat lagi haha

nurshamila said...

ramainya joined! hahaha semua banner pon cantik ja, mesti susah carik winner nih. haha sila pilih saya. k ignore

Princess Syazliyana said...

gudluck all yg join ! sy tk join :) tukang like je lah :D nk tgk header yg comel-2 tuh :p

Pinky Aina said...

Yea saya ada. plz vote aina *Love u

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=470510862959672&set=a.470077823002976.115444.294357500575010&type=3&theater

putryteya said...

teya vote banyak . tak pe ke ? ehehhe . byk yg cantik .:)

Pinky Aina said...

Depa punya header cun.
Like pon byk,
Dah ktinggalan. he*

Pinky Aina said...

Sokong aina. hehe/ dan smua .

Adylia Qarissa said...

DONE!!!

hadiah untuk juri ada tak?? ;p

Bitt (doubleIS) said...

semua header cantik2 tak tahu nak join macam mana...nak tolong vote jek...tapi tu pon tak tahu mcm mana..hahhaha apekahh la saya nih...

Si Matatajam said...

hairy akak rasa ada silap backlink kat my header tu. cuba hairy klik vote here kat header si matatajam. dia akan link ke header orang lain...

shida'R said...

gudluck semua..moga semua bjalan dgn lncar :)

Nor Zilla Sensei said...

mak aii.. ramainya yang join..mesti lagi pening hairy ni nak pilih..ahhaha.. nanti kita tolong like n pilih yer..

dean said...

Header saya : 'My Heart Is Broken'
boleh baca kat sini yerr :)
http://dean-chumell.blogspot.com/2012/07/contest-mega-2012-hazwan-hairy.html

Cik Rongoks said...

dah like semua ^^

Si Matatajam said...

Hai kengkawan M dah like semua header korang... Tak caya cuba check FB id Kynyanie ... Ha ada kan.. So harap sgt korang like my header Mai Nak Cerita Si matatajam pulak yek. Tqvm^_^..

NAL said...

wa rasa mcm tak der harapan je nak menang..sebab ramai dah yg sampai 200++..wa memang tak sempat nak promote habis-habisan sebab busy sikit dgn persiapan sambg study, walaupun lambat lagi tapi wa kena plan awal2..

Encik Zaharin said...

wah santik2 semua...aku dah VOTE pilihan aku.....sempoi tp sungguh stylo