Sunday, July 1, 2012

CAROL PLACE HAIR STUDIO MY STYLIST

ASSALAMUALAIKUM..
Macam biasa lah tetiap hujung bulan aku akan wat entry mengenai ini.. Petang semalam xde keja nak buat kuar pergi salon nak repair & design my hair lah dekat Carol Place Hair Studio..Salon ni owner dia dah sangat-sangat kenal aku sebabnya aku adalah customer tetap dia dah hampir 3 tahun..Xpernah aku curang pergi salon lain tau..haha. Owner salon ni juga merupakan hair stylish aku if aku memerlukan khidmat mengayakan rambut..(skema sgt) padahal rambut sama ja.. haha
OWNER CAROL'S PLACE STUDIO
Yang paling penting beliau amat menitik beratkan kehendak pelanggan , kekemasan dengan harapan pelanggan akan brpuas hati bagi aku caroll's place hair salon ni memang sangat-sangat terbaik..

Aku cadangkan kepada mereka yang berada disekitar kepong, damansara damai , kota damansara dan sekitar lembah klang cuba lah perkhidmatan salon beliau ea..Pasti menjanjikan kepuasan setelah siap di stylist.. HEHE..

Harga yang sangat berpatutan untuk mereka yang tinggal di KL ni.. Yang best nya beliau ada sediakan 1 kad untuk di cop apabila selesai di stylist. pada kad tu tertera 50% discound 2 kali dan free treatment .

ALAMAT
N0. 981 JALAN KUANG GUNUNG 6
KEPONG GARDEN,
52100 KUALA LUMPUR
012-9023811
(boleh wat appoitment)
berdekatan dengan KTM KEPONG

SIMPLE BUT NICE
TEMPAT CUCI
BELIAU BERSAMA CELEBRTY
HARGA YANG BERPATUTAN
TADAAA!! BURUK
 DAH SIAP JUM KUAR..HAHA 

47 comments:

farhana said...

Waaaaa ! :)

^^eKaTiKaH^^ said...

Wah, rambut dia.. hehe

Cik Rongoks said...

ok. nanti ika g salon tu jp lg. hahaha

kie said...

encem dh tue heheee

hairy said...

@farhana: wahhh wau bulan..haha :p

hairy said...

@ekatikah: wahhh knp rmbut saya..hehe

hairy said...

@cik rongok..haha makesure buat rmbut sama k..haha

hairy said...

@kie:haha alamkkk!! :P

cweet pinky said...

hehehe , lelaki pown adew yang rajin g saloon eyh , hehehe ~ CP pown pergi sekali sekala , actually CP pergi evry month tuk treatment , bln nih tak pergi lagik , kalaw kat area CP nih , murah2 jerr caj dye , hehehe

farhana said...

@hairy : Waaaaaaaaa ! rambut baru ! haha :)

Ikhwan Suhaimi said...

woahhh... Best2, sama la sebulan sekali harus untuk repair sana sini dan tidak dilupakan treatment.

*OK kopak disitu..muahahha

Edy Fee said...

syok la dpt wcaler rambut...aku dpt wat time cuti je...huhu

Pn. Sheila@CC said...

rambut baru ke... :-)

shida'R said...

wahhh powerr rambut hery skg hehe..kalo rmbut shida kalo bt cmtu rasanye pnjg smpai ke bumbg perr hahaa ^_^

#hery shida g seminar b4 ni lama xon9..3hari kot..update pasal irma je sempt huhu..

hairy said...

@cweet pinky: of coz pegi...haha..klo xpegi salon cmna nk gnting rmbut?kat kl ni kedai biasa sush cri hnya salon ja :p

hairy said...

@farhana:haha rmbut baru sebelum raya.haha

hairy said...

@ikhwan: btul! laki pun kna jaga rmbut nnti kang botak tgh susah kan..haha

hairy said...

@edy:haha sklai skla..anda knp?stdy erk?

hairy said...

@puan shiela: haha rmbut dh lma style bru.. :p

hairy said...

@shida:haha skli skal style gaya rmbut lak.... :p
owh ptt lah pun lama xnmpk...tggl link pn xbls..hekhek

Fakhrul Haiyin said...

berpatutan jugak lahh. hehe. okay lah tu. mkin hnsem dah.

Alieza Dayasari said...

hasilnya memang mantap.. tahniah...

lavera said...

waaaahhh ! comel ~ ok.. sangat nice .. huuuaaaa :)

rAIHan said...

wah..lelaki pon pi salon ka? byk bagus..

zaxx said...

wallawey,hebat!!! ada stylish sendiri,iihiihihi

ZWAN SABRI said...

cantek rambut.. nk pinjam boleh? HAHA

Aanuar Jamil said...

murah jugak...

Aaron Aziz said...

mmg bagus kalo da stylist sndri.. sbb beliau tahu kehendak kita. yg penting kepuasan diri sendiri.

da masa boleh cuba pergi salon ni.. :D

CikMunBlogger said...

agak agak , rambut mun boleh jugak tak . hoho . u make me melting ~ ~ ngaumm ~ ceytt ! haha . smart rambut . pasnie buat botak pulak k . XD

Alynn Nyzaa said...

wah hebatla..ada hairstylist :D

farhana said...

@hairy : rambut baru sebelum raya. habis laa nanti tetamu tngok rambut baru kamu je, HAHA :D
hensem dah tu, haha :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

haaa dh ensem dh,,,

CintaKhadijah said...

pinjam sat! akekeke

Silent Thinker said...

kelas kau ada stylish..

Bahrain said...

aku tak pernah g saloon...hahaha

NAL said...

best ni..dapat manjakan rambut dan kulit kepala.. :)

Silent Thinker said...

mood mengupadte skrg!lala...
sblm bz melanda diri,
happy blogging!

Ummi_R❀salici❀us said...

salam kenal... :)

siti naqiah said...

fuhh fuhh, rmbut baru..winkwink >.<

Kesuma Angsana said...

jd model saloon tu ke ? hehehe

Tentang Kita said...

cantik gaya rambur hairy..rambut sempena euro ker tu?

maszull said...

assalamualaikum hairy...wah kuar cpt dah handsome tu...hehehhe...:)

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum...

walawei....agak2 nampak tak jalan tu? ke posing masa ni tgh pakai tongkat? Cover ye....hu3 :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

fyna said...

tue diaaaaa...nak sign~

man said...

comel...

Si Matatajam said...

Amboi ai... Tercacak rambut ko dik.. Hi hi.. Ala...pesen zaman skang kan... Adik2 akak kl tak tercacak rambut tu tak kuar umah la jawabnya ....

Cioccolato World said...

smart rambut, ^^'
dieya dah lama tk gi salon sejak belajar :(