Tuesday, July 31, 2012

HEPY BIRTHDAY ALONG A.K.A PENAJA CONTEST HH

ASSALAMUALAIKUM..
Malam ni nak wish dekat along a.k.a penaja dalam blog hazwan hairy nih.. Tanpa beliau xkan ada hadiah dalam untuk contest tau..Haaa mulia gila hati penaja ni kalau korang nak tau...Beliau juga lah yang buat suprise party tuk birthday saya dulu..Kalau belum tengok boleh  KLIK SINI

KACAK X?JATUH HATI?BAHAHA..
Dengan ini saya hazwan hairy nk ucap kat along semoga panjang umur , semoga selalu murah rezeki dalam bidang yang dilakukan , menjadi insan yang soleh dan cepat-cepat lah cari calon isteri sampai bila nak bujang kan..teheee...Semoga berbahagia selalu tau! ! wish u all the best in your life..my lovely cousin until jannah..

Korang yang baca ni boleh lah tengok page company beliau  marilah kita sama-sama sokong anak muda melayu ni ea.. boleh di sini -----> BOX CREATIVE

29 comments:

Zul De Alexis said...

semoga beliau sihat dan panjang umur...kacak owgnya..mujur gua x dew kakak mahupun adik..he2

Mr.She said...

laaa kazen ke? ckp kt dia, "HAPPY BIRTHDAY!" adiah bak sini. eh? wakaka

tuanseliper said...

hepy bzday jgk utk abg long. ehh? haha. hope selamat semuanya:)

HanaNabihah said...

ehem. selamat hari lahir bang long. eh? kihkih~ *hery jgn jeles haa* hahaha =p

Jiwa Lara said...

perghh!! pink nya lips..komfom x mrokok.. hihi.. btw, hppy birthday along... :)

Unknown said...

Urm boleh lah. Happy birthday along.!

Unknown said...

sape die ni? xknai pon... agagagaga

iamcikmisi said...

wahh~ hepi besday tuk beliau ~ =)~untongnya sama2 cousin,support each other ~ @___@

iamcikmisi said...

wahh~ hepi besday tuk beliau ~ =)~untongnya sama2 cousin,support each other ~ @___@

Anonymous said...

slamt hari lahir tuk along dari KA juga yek!

rAIHan said...

happy bday gak kat dia ye..^^

Si Matatajam said...

Hepi besday untuk Along..Moga pjg umur Dan murah rezeki..

FaFa EhA said...

happy bufday broooooo ! nak hadiah bole? eh? hahaha

Leeza Dayasari said...

kacak sgt... haaaaaaaaaaaaa

NAL said...

HB kat beliau..

Unknown said...

Happy birthday buat dia :D

Miss N™ said...

selamat ulangtahun kelahiran along.. :)

Unknown said...

tahniah tuk along H tu. Moga berkat kehidupan mendatang

Unknown said...

huish.. ni kaalau neelofa tgk ni, kompem jatuh tangga ni..hehe

CikTeddyCorner said...

nak no tepon dia..haha

Unknown said...

happy birthday . have a blast :)

Pecinta pink^^ said...

ckp kat Along Slamat Hari Tua ye..hakhak..ckp kat dia terima kasih sponsor hadiah..hehe.jenuh la awk ye Hairy ramai nk smpaikan ucapan yang macam2 ni kat Along..hehe

Shida Radzuan said...

UIHH CUTE!! ekekkee..ttbe t'capslok :p

Unknown said...

memang kacak org nyer......
jejaki idaman melaya tu....... selamat hari lahir dari remy jugak......

zaxx said...

weewit... wow ..mcm artis la along ni.heeh hepy burffday along..a.l.o.n.g..along..ehhehe

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy...alamak hansome nyer kazen HH...hehehehe mama nak ucapkn hepi beleted day buat dia...:)

Dkna Abza said...

buat si dia.. i ucap semoga panjang umur..i tergoda ngn rambut cacak si dia..hairy tolong sampaikan salam buat si dia.. weee..weii.. :p

Ikhwan Suhaimi said...

HPBDAY moge Dipnjang Kan Umur Dan Dimurah kan rezeki (>_<)/

suwara entertainment said...

happy belated birthday buat along. bole thn juga mukanya. hehehe. semoga along dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. :)