Tuesday, July 31, 2012

HEPY BIRTHDAY ALONG A.K.A PENAJA CONTEST HH

ASSALAMUALAIKUM..
Malam ni nak wish dekat along a.k.a penaja dalam blog hazwan hairy nih.. Tanpa beliau xkan ada hadiah dalam untuk contest tau..Haaa mulia gila hati penaja ni kalau korang nak tau...Beliau juga lah yang buat suprise party tuk birthday saya dulu..Kalau belum tengok boleh  KLIK SINI

KACAK X?JATUH HATI?BAHAHA..
Dengan ini saya hazwan hairy nk ucap kat along semoga panjang umur , semoga selalu murah rezeki dalam bidang yang dilakukan , menjadi insan yang soleh dan cepat-cepat lah cari calon isteri sampai bila nak bujang kan..teheee...Semoga berbahagia selalu tau! ! wish u all the best in your life..my lovely cousin until jannah..

Korang yang baca ni boleh lah tengok page company beliau  marilah kita sama-sama sokong anak muda melayu ni ea.. boleh di sini -----> BOX CREATIVE

29 comments:

Zul De Alexis said...

semoga beliau sihat dan panjang umur...kacak owgnya..mujur gua x dew kakak mahupun adik..he2

Mr.She said...

laaa kazen ke? ckp kt dia, "HAPPY BIRTHDAY!" adiah bak sini. eh? wakaka

bai baizura said...

hepy bzday jgk utk abg long. ehh? haha. hope selamat semuanya:)

HanaNabihah said...

ehem. selamat hari lahir bang long. eh? kihkih~ *hery jgn jeles haa* hahaha =p

Jiwa Lara said...

perghh!! pink nya lips..komfom x mrokok.. hihi.. btw, hppy birthday along... :)

Pinky Aina said...

Urm boleh lah. Happy birthday along.!

KorN said...

sape die ni? xknai pon... agagagaga

cikmisi leen said...

wahh~ hepi besday tuk beliau ~ =)~untongnya sama2 cousin,support each other ~ @___@

cikmisi leen said...

wahh~ hepi besday tuk beliau ~ =)~untongnya sama2 cousin,support each other ~ @___@

Kesuma Angsana said...

slamt hari lahir tuk along dari KA juga yek!

rAIHan said...

happy bday gak kat dia ye..^^

Si Matatajam said...

Hepi besday untuk Along..Moga pjg umur Dan murah rezeki..

FaFa EhA said...

happy bufday broooooo ! nak hadiah bole? eh? hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kacak sgt... haaaaaaaaaaaaa

NAL said...

HB kat beliau..

Sally Yatiey said...

Happy birthday buat dia :D

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran along.. :)

etuza said...

tahniah tuk along H tu. Moga berkat kehidupan mendatang

Boni Kacak said...

huish.. ni kaalau neelofa tgk ni, kompem jatuh tangga ni..hehe

O CIKTEDDY said...

nak no tepon dia..haha

aimi.syafiqah said...

happy birthday . have a blast :)

Pecinta pink^^ said...

ckp kat Along Slamat Hari Tua ye..hakhak..ckp kat dia terima kasih sponsor hadiah..hehe.jenuh la awk ye Hairy ramai nk smpaikan ucapan yang macam2 ni kat Along..hehe

shida'R said...

UIHH CUTE!! ekekkee..ttbe t'capslok :p

Remy hazza said...

memang kacak org nyer......
jejaki idaman melaya tu....... selamat hari lahir dari remy jugak......

zaxx said...

weewit... wow ..mcm artis la along ni.heeh hepy burffday along..a.l.o.n.g..along..ehhehe

maszull said...

assalamualaikum Hazwan hairy...alamak hansome nyer kazen HH...hehehehe mama nak ucapkn hepi beleted day buat dia...:)

Adylia Qarissa said...

buat si dia.. i ucap semoga panjang umur..i tergoda ngn rambut cacak si dia..hairy tolong sampaikan salam buat si dia.. weee..weii.. :p

Ikhwan Suhaimi said...

HPBDAY moge Dipnjang Kan Umur Dan Dimurah kan rezeki (>_<)/

Sue-Rya Qistina said...

happy belated birthday buat along. bole thn juga mukanya. hehehe. semoga along dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. :)