Wednesday, August 1, 2012

PEMENANG AWARD BULAN 6 BLOG HAZWANHAIRY

ASSALAMUALAIKUM
Entry ni hh nak senaraikan pemenang untuk award bulan 6 blog hazwan hairy.. Kenapa bulan 6? sekarang kan bulan 7? ohhh ni penjelasannya...Award ni dinilai dalam setengah bulan ini dan setengah bulan berikutnya contoh start 15/6 then stop 15/7..jelas?

Mesti yang baru tu kata "ehh siap ada award-award bagai tiap-tiap bulan..haaaa memang ada pun ni hh ni ja mengada lebih nak bagi award dekat followers yang terpilih setiap bulan...Bagi menghargai dorang so hh kena lah bagi hadiah walaupun hadiah x seberapa hope pemenang boleh terima dengan hati yang terbuka...Kalau yang belum tahu lagi boleh KLIK SINI

Untuk korang yang banyak komen dalam bulan ni akan dikira bulan hadapan ea..Korang jangan salah anggap tau kalau korang banyak komen tapi xtersnarai..( risau gila ) yang pasti korang semua sgt2 sporting nanti ada masa hh review blog anda semua yang tersenarai dekat pengomen pilihan tuh ea..ada 100++ yang komen dekat blog hh ni..Korang sangat-sangat hebat dan sentiasa dihati saya..

Untuk korang yang sporting gila-gila tegur hh tuh terima kasih sangat tau untuk yang ni hh  akan nilai masa bulan lepas punya ea..kalau bulan ni korang beramah mesra tuh tapi xtersenarai akan di list tuk bulan depan..jelas kan? ok thankz...Hope kita kekal berkawan slamanya...

Di sini hh akan list kan dahulu senarai pemenang dan entry berikutnya hh akan wat entry review special buat mereka yang terpilih pada bulan lepas...

Anugerah BLOGGER pilihan BULAN 6
Mereka terpilih oleh sebab mereka ni sediakan 1 entry mengenai saya dalam blog..Iaitu wish birthday khas & entry lain..

1. http://maszull.blogspot.com/
saguhati rview blog
http://bisikansekepinghati.blogspot.com/
http://safiyahezora.blogspot.com/


Anugerah Blogger SPORTING bulan 6
( mereka dinilai dari twitter,facebook,facebook page)
1.  http://www.suriaqistina.blogspot.com/
2.  http://fafaeha.blogspot.com/
3. http://bisikansekepinghati.blogspot.com
4. http://jiwalaraworld.blogspot.com/
5 . http://ikapukpuk.blogspot.com/

Saguhati
. http://merepekzone.blogspot.com/
. http://nufanwhatever.blogspot.com/
. http://eddysyrol.blogspot.com/
. http://n-mcd.blogspot.com/
. http://www.duniashida.com/

Anugerah Pengomen TERBANYAK  BULAN 6
1. http://maszull.blogspot.com/
2. http://mymatatajam.blogspot.com/
3. http://pinkyaina.blogspot.com/
4. http://www.duniashida.com/
5. http://kasihsuci-whh.blogspot.com/

saguhati
 . http://santaileeza.blogspot.com/
http://www.dieyaworld.com/
http://bisikansekepinghati.blogspot.com/
http://www.suriaqistina.blogspot.com/

. http://akmaluv90.blogspot.com/
. http://sararose-93.blogspot.com/
. http://kesumaangsana.blogspot.com/
. http://nurfara-hani.blogspot.com/
. http://sukacakapsorang.blogspot.com/
http://nyteamlife.blogspot.com/
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/
http://fafaeha.blogspot.com/
http://www.bonikacak.com/
http://ikapukpuk.blogspot.com/
http://rahsia-pelangi.blogspot.com/
http://izatie91.blogspot.com/
http://jiwalaraworld.blogspot.com/
http://baizuratuha.blogspot.com/
http://lianapm.blogspot.com/
http://szumikasakni.blogspot.com/
http://arjunapopkorn.blogspot.com/

Untuk link yang tersenarai tuh sila PM hh dekat -----> SINI
sertakan
Nama
Alamat
No tpn ( kalau nak kasi )
Url blog
Kategori
Sebelum 4 OGOS 2012

p/s: Jumpa di bulan hadapan plak untuk mereka-mereka yang lain ,kalau orang yang sama juga still akan di list..hehe
Enty selepas enty ini adalah senarai pemenang contest ke3 Hazwan Hairy


62 comments:

Nor Zilla Sensei said...

halamak... saya tak tersenarai.. sadisnyer..:-)

Siti Rohaida said...

nak tunggu yang lg satu nih..

Sue-Rya Qistina said...

Ya Allah..terkedu kejap bila tgk akak antara yg tersenarai. thanks dik. thanks so much. terharu.. :)

Jiwa Lara said...

Eh ? ada gak tersenarai... x penah2 nih.. btw, thnx abg Long ! nie yang nak syg abg Long lebih nih..Terharu pun ada... sobsobsob

Noor said...

WAH..rajinnye wat anugerah..tahniah pd yg terpilih..

HanaNabihah said...

ngeh ngeh~ tiga-tiga kategori tersenarai? Alhamdulillah. Kita kan kawan. harap2 takde org yg rimas sbb muka ni je menempek kat blog, teitter & fb. bhahaha. Thanks Hery ='D

Mk Syahir said...

tahniah tahniah =)

eddy syrol said...

aiks..teruja pokcik..huhuhu

Mrs Velentine said...

tahniah semua..byk juga member2 yg menang

Cik Rongoks said...

err..nama ika ade la.huhu

thanks hairy ! ^^

www.QueAchmad.com said...

tahniah

✿ Nani ツღ said...

Ahaksss walaupun saguhati..tapiiii syg HH lebih la..haha ;p
thanks yawww :D

♥♥szumika sakni♥♥ said...

erkk...tercalon jgk...huhuuhu...terima kasih la HH sbb bg anugerh wlpn saguhati tp best la sbb HH bg hahha...

Phat said...

tahniha kepada pemenang2 anda semua mmg hebat

NAL said...

Tahniah utk mereka...

Eca Dwinky Asha said...

wahhh,bestnya ada award bulanan ye.

maszull said...

assalamualaikum Hazwan Hairy...mekacih yer sebab mama terpilih terharu rasanya...

p/s mama tetap sokong HH...:)

inche hlovate said...

nak juga!

Nor Atiqah Aisyah said...

thniah untuk mereka semua :)

Ety said...

wah ! Ety ucapkan tahniah buat semua yaa :)

aisyah humaira' said...

wah ! tahniah kepada pemenang :D

Adylia Qarissa said...

dah tau dkan tak ada dlaam list! nak majuk..majukk..majuk..majuk.. hairy, sila PUJUK dkna ehehheee ;p

rAIHan said...

ohsem. ingatkan tade. rupanya ade. gembiranya. ^^v

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Lahaiiii , nak komen blog HH setiap hari laa cenggini , baru leh dpt ,hahaha...

hawiz said...

tahniah semuaaaa

Zul De Alexis said...

taniah2 kepada semua.

LELAKI INI said...

tahniah2!!!!

Saleha said...

tahniah pada semua pemenang

Cik Nur said...

tahniah pada yang berjaya.. :)

cikmisi leen said...

~tahniah semua yg tersenarai ~ (^^,)~
yang pasti silaturrahim makin dieratkan~ =)

Kesuma Angsana said...

tq dik, x sangka nama KA pown ade. Moga ikatan persahabatan terus kekal yek!

zaxx said...

tahniah... rezeki bulan pose,heheh

Masha Meisters said...

tahniah kepada semua pemenang...alamk kite belum cukup tegar la...hihi

Kakzakie said...

Ramai yg tersenarai... Tahniah pada KA dan semua yg tersenarai:)

Kazman / Sue said...

tahniah kepada yg berjaya....

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama dtg lagi nak bagitahu ada n3 utk hazwan...:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mama lupa letak linknya...

http://maszull.blogspot.com/2012/08/salam-1-malaysia-assalamualaikum.html

lokman said...

Cuba lain kali pula untuk tersenarai dalam list di itu.. ^_^

jemput datang ke blog saya untuk memeriahkan segmen pertama saya. ^_^.. harap dapat bagi sokongan.

Izzati Suhaide said...

aikk..ade gak..ingt kan kite xde..hehe..btw thanks yerr..terharu gler kot..huhu..:D

shera said...

tahniah kepada semua pemenang :D

Pecinta pink^^ said...

thniah yg menang:) tmpang gembira..ahakz..

Anis Athia said...

waa...syoknya dapat award..huhuhu

Nurfara Hani said...

thanks hery...

Maisarah Azmi said...

happy nye... alhamdulillah dapat

Nurfara Hani said...

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/thanks-blogger-hh.html

Remy hazza said...

alhamdulillah , tak sangka remy tersenarai jugak......
baru jer kita bersahabat hairy.....
terima kasih.......

Si Matatajam said...

Assalamualaikum HH.. Alhamdulillah ada gak nama akak..terharu rasanya diri ini..terasa ohsemmmm sungguh hari ni..

Mr.She said...

aikk. merepekzone pun ade? wakaka

Acik Ain said...

eh! knpp namee kak paa adee kat situu . hakhak .

Edy Fee said...

perghh byknye komen.femes habis...tahniah2

bai baizura said...

eh ade nama sy lah. hahaha. thanks:)

FaFa EhA said...

*pengsan* HAHAHAHA
thanks eryyyyyyyyyyyyyyyyy <3
waahhh dpt award sporting n saguhati pengomen. yay !! hahahaa;

semoga kite trus berkawan smpai bile2 ! :)

mcm bese, if ade ape2 prob, sila cari sy. hahahaaa. :P

Pinky Aina said...

Thanks gila Abg hh. Nom 3 tu

Silent Thinker said...

eh2..ada blog saya..=)

Aine Ainun said...

Tahniah la ya...=))))

farhana said...

alhamdullilah, terima kasih awak :))

fadh leyanie said...

tahniah buat pemenang2 :P

Tinta Lana said...

Salam hairy.

Hehehe, terima kasih hairy ^_^

Err..saguhati tak payah PM2 kan?

Nurul Husna Mohd Halim said...

tahniah kepade semua pemenang...untung la korang...huhu

shida'R said...

macehhh dear <3
tersenarai sampau 2 kategori lagi heheee tqqq hery :)

NAL said...

thanks ya HH..

Pinky Aina said...

tersilap alamat.2949 sungai setar kecil.nibong tebal ,pulau pinang http://pinkyaina.blogspot.com/