Saturday, November 10, 2012

6 INVITATION WEDDING BADGE UPSR 2000


Bulan ni saja kawan - kawan aku 8 orang berkahwin tapi hanya dapat 6 invitation saja yang lagi 2 mayb terlupa kot xpelah mungkin wakil dekat sapa-sapa ke..Insyallah aku akan hadir juga ke majlis korang cuba ada 2 majlis ja mayb tak dapat nak datang atas sebab yang tak dapat dielakkan.

Selamat Pengantin Baru korang semua semoga bahagia hingga akhir nyawa bersama pasangan masing-masing...



Tahiah Hawa & Razdi


Hawa ni kawan sekampung time sekolah tadika, rendah , menengah sampailah tingkatan 6. Bertemu jodoh dengan Didie juga classmate hawa dan aku masa kami form 6 dulu.. Tak sangka korang akan jadi suami isteri 4 tahun korang bercinta kan..wah dalam diam-diam tengok-tengok dah kahwin...hehe


Tahniah Noraini & Boy
Noraini pun sama kawan sekampung, time sekolah tadika, rendah, menengah juga . Dalam diam-diam bertemu jodoh dengan budak kampung sebelah ..hehee....Dengan dia ni rapat sikit dari yang lain sebabnya dia ni macam AJK dalam group badge kami kena handle sikit-sikit program jadi perlu selalu berhubung dengan pengerusi sapa lagi kalau bukan aku..ahahaha


Tahniah Aminah & pasangan
Aminah ni pun lebih kurang juga lah kawan time tadika dan sekolah rendah badge sekali cuma dia ni time sekolah menengah ja ke sekolas asrama penuh..Maklumlah 5A kan aku dapat A sikit ja..hahaha....Jumpa pun bila time reunion badge upsr kami ja...




Tahniah Fairuz & Firdaus
Fairuz ni sama lah macam noraini dan hawa kalau aku taip pun sama juga kan...haha...Jodoh beliau pulak dengan senior aku time sekolah menengah ni pun aku tak sangka juga tengok-tengok dah dapat invite kahwin. Tahniah lagi buat korang tapi nak mintak maaf dekat peoihh sebab kenduri dia aku tak boleh pegi time tu aku otw nak g sarawak...


Badge UPSR 2000
Keseluruhan : 31 orang
Hadir : 19 orang
pic 2 tahun lepas nampak macam budak-budak..erghhh!! ahha
Dari kiri berdiri : Deris ( dah kahwin ) aman , wan , men, bob (belum ) azri (dah kahwin ) fendy, rahim, parin , aku (belum)
Fairuz ( otw kahwin ) faiz ( belum )
duduk dari kiri : ezan, shikin, milia (belum ) aminah, noraini (otw ) sarah ( belum ) hawa (otw )

p/s: Itu saja entry untuk hari ni aku nak siap-siap balik Penang japg untuk attentd majlis dorang.. Doakan perjalanan aku selamat sampai.. Korang jangan tanya aku bila plak ea nanti dah tiba masa korang ucaplah tahniah ok...haha...

Mungkin juga aku jarang on9 sehingga hari selasa ni kalau tak sempat BW komen kat korang tu sory sangat-sangat nanti aku komen sekaligus okeh ......Assalamualaikum


48 comments:

CikMunBlogger said...

aku harap , aku tak perasan apa itu wedding atau weeding . hikhikhik .

bila turn hairy pulak ? lama dah tunggu nie . muahahahaha XD

Nurfara Hani said...

Anda bila lagi?

Nur Shuhada said...

perhhh ramai nye, besa la dh start cuti skolah, mmang byk pakat nk wat majlis prkhwinan nih,eh hairy bila nk kawin..kih2 :P

Zaharah Jamilah said...

waaa..
semua nak kwen..
wan bile plak??

Jiwa Lara said...

perghhhh...byknya... hati2 balik...huhu

Syazana Zainn said...

cuti sekolah sinonim dengan kenduri kawen :D

drive elok2.HAHA

Syazana Zainn said...

p/s: untunglah orang tu tengok LIVE :D

Remy hazza said...

tahniah kepada semua yg nak menyambut hari bahagia tu...selamat pengantin baru dari remy...
utk hairy....cepat2 sikit....remy tak sabar nak mkn nasi minyak hairy pulak...he3.....
selamt pulang ke kampung...hati2 dijalan raya....

Fendy said...

yeay aku ada dalam list...

Bahrain Ramlan said...

wow..banyak btol jemputan..
aku bila la nak khawin...haha

Anak Pak Muin said...

musim kawen da tibe!!

Emas Putih said...

hahahaha :) untunglah hehehe

HanaNabihah said...

Tak lama lagi ntah2 kami pulak dpt invitation dr Hery kn. nk buat mcm depa jugak kn? senyap2 je. tup tup tadaa!! kad sampai rumah. haha.

p/s : Hery plg kecik dlm gambaq. hihi~

Cik Nur said...

Bila masuk musim cuti sekolah, byklah walimatulurus kita kena penuhikan..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...ramainya kekawan dah nak kawin kan HH bila lg ek..hehehehe...:)

cikmisi leen said...

okeh ! bilakah masanya kan tiba abg retiss ?! ahaha =)

Nor Zilla Sensei said...

ok..en HH ni bila plak nak invite kitaorg ni..soklan cepumas

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

ramai ye yg kawen musim2 cuti ekolah ni,eheheh,,

kdg xsgke dulu kwn sekolah same2 main dlm kelas, twu2 nk kawen dah=D

Eyda Syahida said...

bile nak sampai kad dari awak pulak nih ? hiks XD

Si Matatajam said...

Tahniah untuk depa semua.. Hery bila lagi yek?

Meow Aizawa said...

wahh.. seronoknya dah kawen.. hehe

meow singgah sini ye.. dan follow..

cweet pinky said...

hehehe , kawan CP pown dah ramai kahwen nih , hehehe !! memang musim kahwen dah kowt ...

nih entry nak mintak cik hazwan view , jmput la yerr :D

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/blog-review-conteng2kreatif.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

serius ramai org kahwin tau skrg.

Anisa Anuar said...

berderet2 wedding invitation...terbaik!!!

Yuliana Wahit said...

wahh kawan2 sume dah nk kawen.. tuan punya blog bila lagi.. hehehe.. anyway.. yuyu done follow sini.. come visit my site http://www.sayeshukepink.com/

Kesuma Angsana said...

musim2 cuti sekolah ni dik mcm tulah!

LaLa mhdnor said...

nanti awak pulak yg kawen, haha

boni kacak said...

bro.. ko bila lagi??ehehehe

saifudin abu izzudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

saifudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

KY said...

eemmm...biaslahkan musim cuti..ramainya nak kawin heee

terjah dr blog nick...selamat petang tuan rumah

Maisarah Azmi said...

hehe..baru nak tnya hazwan bile lagi tp dh kena bg warning

Mk Syahir said...

perghhh..tiap2 minggu..lu bila lagi?hahhaa

shidaR said...

wahh byknya hery..sempat ke nk pergi semua tu :)

CikNana said...

yeah..musim kahwin2..hehe

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

MawardiYunus said...

tahniah r buat diorang... kawan2 aku pon dh ramai yang menjemput.. semua x dpt p sbb urusan keje huhu

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Dkna Abza said...

sah! yang dkna punya tak ada lagi :p

MRS Rongoks said...

hairy pulak bila ?

Azza Afdzal said...

hery pulak bila lagi?? hihi

Remy hazza said...

tahniah hairy...utk semua yg kawen tu.... remy tunggu turn hairy jer...... tak sabar nak wish!!! he3

blog perantau said...

Menunnggu jemputan daripada hairy pulak nanti

Mrs Velentine said...

kau bia lg..hehehe

ayut said...

tahniah bt mereka semua...takpelah..pengerusi sbuk..byk bnda kena handle gaya ye..hihihi.. :)

kinara kinatara said...

hazwan hairy bila lagi..:)

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy....ramai nyer kekawan yg kawin hh bila lg ni...:)