Friday, November 16, 2012

MAS A380 FLIGHT FROM REMYHAZZA


Rasa gembira tak terhingga bila nak start menaip entry ni ..Haha.. Ini adalah kali ke 3 aku dapat hadiah dari blogger then kali ni hadiah dari blogger remmy hazza di atas kejayaan aku dapat tempat kelima GA beliau Haaa GA ni dikira sapa yang bertuah tau Random okeh kalau tempat kelima pun terpilih dikira sangat-sangat bertuah lah bila terpilih..Tengok sini-----> SENARAI PEMENANG


Syukur alhamdulillah aku sangat gembira bila terima hadiah ni...Hadiah yang aku dapat ni replika kapal terbang tau. Aku sangat-sangat minat replika flight kalau nak beli memang tak mampu lah.hehe. Klau mampu pun yang murah tu pun klo nasib ada jumpa lah kedai yg murah before ni aku beli Air asia n Firefly mahal juga lah Mas belum ada lagi ..Sungguh tak sangka bila akhirnya aku dapat replika ni boleh lah aku letak dalam "bini" aku nanti.....hehe...
Boleh lah aku berangan terbang ke London bersama A380 ni...haha
jgn jeles ok .. :p

Sejuta terima kasih buat blogger remmy hazza atas hadiah yang diberikan ni..Kepada korang yang belum kenal lagi remy ni sila lah berkenalan. Blogger yang sangat sporting dalam dunia penulisan ni. Pelbagai cerita korang leh dapat dalam blog beliau tapi aku suka bila ada entry mengenai makanan terliur tengok makanan yang sedap-sedap tuh..hehe..

GA ni buat aku menang --- > JUM FOLLOW AKU CUMA SEORANGG KULIKUTIF

 

31 comments:

Nurfara Hani said...

wah.. tahniah!!! best nye dapat hadiah:)

Sue-Rya Qistina said...

tahniah dik! best tu dpt hadiah camni :)

Saya Disini said...

tahniah..sy pon dapat jgak dr remmy...hehe..tp xsempt lagi nk update kt blog..

MRS Rongoks said...

perghhhh ! tahniah . huhuhu

Anisa Anuar said...

awesome....lawa nyeee...

CikNana said...

hye hazwan..tahniah tahniah..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa bestnyer dpt kapal terbang tu.... idaman koleksi leeza... hiii

Wana Owen said...

taHNIAH!=)

Mrs Velentine said...

tahniah

KorN said...

best kot.. ok jeles... sebab aku memang suka replika kapalterbang ni

HanaNabihah said...

wuu~ bestnya! Tahniah! Nak pinjam boleh? Nak pegi korea. hahaha

FaFa EhA said...

tahniahhhhhhhhhhhhhh awakkkkkkkkkkkkkk !bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Cik Fie said...

wah ! bestnya dia :)

Jiwa Lara said...

wah! tahniah yea bang long.. bleh la terbang ke mna2 bersama bini tuh..

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

wooowww...bestnyer..tahniah :)

~LoVE PiNk~ said...

wahh besh2...

so jgn lupe ole2 ok..hahahha

btw congrats

Remy hazza said...

tahniah sekali lagi hairy....... siap buat special entry lagi....... mekasih...insyaAllah GA akan dtg pun remy nak kasi benda nie lagi....he3.....kalau ada yg berminat nak dptkan kapal nie....dtg jer kat blog remy... klick remy shop tu...... ada pelbagai pilihan.....

hafiz hafizol said...

puyo. nanti boleh la nak tumpang balik kg . haha

Azza Afdzal said...

replika kapal terbang tu...

ctk said...

untungnyer kamu....tahniah2 :)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 sbb dpt hadiah dr remy...bestnya bila la turn mama nak dpt hadiah ni...:)

Cik Nur said...

cantiklahhh..!
tahniah HH...

boni kacak said...

tahniah bro!! hehehe.. lepas ni bolehlah berterbangan di awangan..hehehehe

Anak Pak Muin said...

bace tajuk ingatkan naik flight..haha..nway, tahniah

Syazana Zainn said...

mesti mahal kan kapal terbang tu

cantik, I jeles dgn uol.haha :D

Si Matatajam said...

Tahniah Heri..hadiah best tu dik..nak gak la...ha ha..

inche hlovate said...

untung la dia asyik dapat hadiah je..tahniah

kinara kinatara said...

wah cantik..share boleh..?huhuhu:)

TiranaAduka said...

tahniah.sronok dpt sesuatu dari rakan bloggerkan?

shidaR said...

tahniah hery bukan sng tau nk dpt kn :) shida pn ssh nk kene random ^_^

shidaR said...

tahniah hery bukan sng tau nk dpt kn :) shida pn ssh nk kene random ^_^