Tuesday, November 27, 2012

CARA-CARA SHARE LINK IKLAN SAYS.COM | DAFTAR SAYS.COM


DAFTAR SAYS.COM | CARA-CARA SHARE LINK IKLAN SAYS.COM

Korang yang mana belum join lagi says.com ni boleh lah join secepat mungkin if korang nak buat duit or tambah duit dalam poket masing-masing..Di sini aku nak ajar korang yang mana xtau lagi cara-cara nak daftar says.com ni dan cara nak sahre iklan korang...Simple dan jelas.

Cara daftar says.com
1. Mula- mula korang kena daftar dulu dekat website ni -----> http://says.com/my
2. Pastu korang akan nampak sign up now yang kaler hijau macam kat bawah ni..tekan-tekan!


3. Lepas tu korang masukkan lah maklumat yang diperlukan. Yang username tu boleh lah korang masukkan nama glamer korang tuh.. Dah siap semua tekan create my account yang kat dalam kotak kuning tu..

Siap sudah korang daftar.. Mayb korang kena verify dulu acc ni nak bagi aktif , so korang buka lah email korang aktifkan acc ni..Then selesai !!...pastu korang leh daftar masuk macam biasa..


Cara nak share iklan korang..
1. korang nampak special yang aku 4 segikan tu? haaa tekan yang tu na..


 2. Pastu kuarlah iklan-iklan korang tuh...Iklan tu kena lah korang share dulu baru leh dapat duit korang...sebelum seterusnya tengok sini dulu sbgai rujukan tengok ----> SINI dan SINI

3. Iklan yang complete dah xleh guna tau korang abaikan just tekan iklan yang tinggal days left saja...tengok kat bawah ni..


4. Contoh iklan kat bawah ni ea...Pastu korang kena tekan dlu broadcast yang dalam kotak hijau tu tuk then keluarlah macam ni ----http://bit.ly/TZbL52

Kalau nak copy link boleh ikut step seterusnya di bawah.


Tekan share kat atas tu akan keluar macam kat bawah ni.

Tekan share tu akan keluar macam kat bawah ni.



Itu saja yang dapat aku bantu korang semua yang mana rasa berminat nak buat tuh..hehe.Kalau nak share iklan suruh orang tekan-tekan tu makesure jangan main kotor k kang xpasal-pasal kena marah..haha .
Boleh tengok SINI, SINISINI SINI, SINI , SINI,

32 comments:

Anisa Anuar said...

nice tutorial

Kesuma Angsana said...

tq share ye dik

Nurfara Hani said...

cmtu rupenye.. thanks share:)

kinara kinatara said...

huhu..begitu rupanya..xpenah tahu sebelom nyh..:)

kinara kinatara said...

huhu..begitu rupanya..xpenah tahu sebelom nyh..:)

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...mcm menarik tak reti mama nak membuatnya nanti la kena tunggu ada masa boleh pi buat mcm yg HH telah terangkn tu...:)

CikNana said...

lama dah aku tinggalkan ne deh.hehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh menarikkkk ni ;)

Syazana Zainn said...

itew dah ade, jom share sesame :p

hazwan hairy said...

selamat mencuba tau semua <3

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza ada says juga. haaaaaaaaaa

Jiwa Lara said...

dah lama terbengkalai...hahaha

Mrs Velentine said...

Says ni mg best..akak dh 3 kali cashout

Shasha Yacob said...

sayas memang best :D saya dah cuba.

Dkna Abza said...

dkna dah daftar..tapi dah lama tak buka..hahaaa

miz ruha said...

nice tutorial.. ^_^

hafiz hafizol said...

aku suka letak iklan nie kat blog.. malas nak promote kat facebook haha..

Remy hazza said...

thanks hairy.... nice tutorial.....

Cik Nur said...

nice..!
terima kaseh sudi berkongsi.. :)

luqman zakaria said...

dah lame x bukak says nih..ade lah 2 hengget dalam tuh..hehehe

boni kacak said...

lama aku tak share iklan says ni..hehehe.. nak kena rajin la lepas ni

nora said...

t kasih share..bunda bukan tau sgt bende2 ni..

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

ayut said...

skrg bru nk aktif blik sbb sblm ni kesibukkan dan ketidakbolehan utk masuk..huhuhu.nnt nmpk klik2x ea hery :p

HanaNabihah said...

ade says tp tak reti gune last2 biar mcm tu je. kuang3 =P

MRS Rongoks said...

ika daftar je bnda nie tapi tak penah pulak guna.haha

Dunia Wilma said...

Nice sharing :-)

bai baizura said...

ni yg awk selalu suruh bukak link tu kan :P

shidaR said...

nice sharing hery :)

shidaR said...

nice sharing hery :)

Raudzah Zahari said...

Tq for the tip top tips..

Syida Rasyidah said...

owh cam tu eh.. hehehehe