Monday, November 19, 2012

BANNER KONSERT DATO CT | BOX CREATIVE


Konsert Siti Nurhaliza @ Bukit Gambang Resort City 9 November
Siti Nurhaliza LIVE in Kuantan 2012..

Tekan untuk gambar yg jelas
Cantik x?

Banner yang dihasilkan untuk konsert Siti di Kuantan pada 9 November 2012 lepas bertempat di Bukit Gambang Resort City . Kepada korang yang nak tempah banner macam ni boleh lah berurusan dengan saya, untuk keterangan lanjut boleh lah korang tengok butiran di bawah..

PAGE : BOX CREATIVE 
CALL : 019-3483807
EMAIL : hairyzachary@yahoo.com

Kepada Fans-fans Club tu boleh lah dapatkan khidmat kami ni..

Banner yang di hasilkan untuk customer pasti tidak akan mengecewakan..Sesetengah banner setelah print gambar akan nampak kembang tapi setakat ni Alhamdulillah respon dari customer semua baik-baik belaka..Terima kasih korang yang mana bantu memberi sokongan dan kepercayaan kepada kami..

Untuk tempahan lain-lain yang sedang hangat dipasaran boleh tengok entry dibawah..
TEMPAHAN POCKET CALENDER 2013
TEMPAHAN BOOKMARK








28 comments:

Mrs Velentine said...

datuk siti tempah dgn kau ker hazwan??

MRS Rongoks said...

sgt maju !

Jiwa Lara said...

tunggu dah kwen la tempah banner..:P

Anisa Anuar said...

awesome...giler cool... lawa2

Kesuma Angsana said...

wah moga terus maju jaya ye

Sue-Rya Qistina said...

cantik dan menarik!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

all da best HH......
moga dipermudahkan segalanya n murah rezeki.

inche hlovate said...

Tunggu sya nak kawin nanti sya tempah ye

@YUNID@TI said...

menarik dan cantik..

Emas Putih said...

cantik banner ;)

Remy hazza said...

tahniah hairy...semoga terus success bisness tu....

boni kacak said...

terbaik bro... yang penting kualiti yang dihasilkan.. bila berkualiti, orang dah tak kisah dah tentang harga. :)

ayut said...

terbaiklah....jap lg boleh smkin bkmbg maju perniagaan..amin...big event mcm tu mmg membantu meluaskn pasaran ^_^

Cik Nur said...

terbaiklah..!
Ade jumpe tok ti x..?

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah dato ct tempah banner ni ke? untungnyerrr =)

hazwan hairy said...

bkn dato ct tau tp fans club..ngee

Nor Zilla Sensei said...

aah br je teka td ni mst fanclub yg tempah..kalu ct yg tempah kelahhh ko HH..mau xsiap bannner tu,ahhaha

HanaNabihah said...

wuuu~~ dasat! agak2 kalau gambar sy kt dlm banner tu bole nmpak cantik x banner tu? hihi~

Izzati Suhaide said...

wah..semakin hebat bisnes dia..he3

djdanchef said...

Cantiknya banner tu :-)

Nick Nashram said...

hazwanhairy blogger sombong?? hahah..takde lo, ko peramah bro.

kinara kinatara said...

wah...comel..kamu lah yang buat banner 2 ye.,.huhu,.,comel2..:)

AHMAD AFIQ said...

wuyoo.. hebat la bro

Melastik Bintang said...

nak tempah dato siti boleh..hehehe

Nurmujahidah Ismail said...

lawa amat tuuuuuuuu,, perghhhh!!!

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...cantik2 sungguh moga akan terus berjaya...;)

Si Matatajam said...

Cantik banner tu...harap biz Hery bertambah maju..

shidaR said...

hoho..terbaik heryy..makin maju kehadapan :)