Thursday, November 22, 2012

DIGI PREPAID SMARTPLAN | CPUV/BUFFERED EARNING


DIGI PREPAID SMART PLAN | BUFFERED EARNING

Setelah lama Buffered Earning ( BE ) tak muncul akhirnya en Nuffnang bermurah hati sedekah Digi Prepaid Smartplan for the next BE... Jutaan terima kasih dekat nuffnang sebab mempercayai blog hazwanhairy.com . Masa aku taip entry ni langsung tak rasa pape pn macam tak excited dapat BE tak tau kenap boleh korang jawab? hahaha....

Untuk korang yang nak juga BE ni dari en nuffnang korang kena lah selalu baca tips-tips nak dapatkan BE kalau ada rezeki dapat lah kalau tak dak berusaha kearah lain .Sekarang ni dah banyak sumber yang boleh dapatkan duit ni tapi aku tetap setia ngan Nuffnang walaupun !! haha...Syukur Alhamdulillah dengan rezeki yang diberikan ni walaupun tak banyak macam blogger-blogger hebat lain .Mohon nuffnang bagi lagi BE untuk seterusnya k...sayang nuffnang ketat-ketat :p

Kalau korang berminat nak tukar kepada Digi prepaid smartplan ni boleh lah korang tgk website digi..Ada pengguna digi cakap digi ni terbaik tau selalu bagi bonus jadi apa tunggu lagi kalau nak bertukar line hp tu boleh pilih digi sebagai pilihan anda... Boleh tengok website ni ---> DIGI PREPAID SMARTPLAN

Jangan lupa tekan-tekan kalau nampak..ngee
Nak tips? ------->TIPS DAPATKAN BUFFERED EARNING

33 comments:

Mrs Velentine said...

tahniah hazwan

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....wah bestnyakan...:)

Jiwa Lara said...

Digi memang terbaik !

HanaNabihah said...

sebab Hery dah byk kali dpt BE gamaknye. Meh pas kat kite pulak! haha. atauuuu sbb die Digi? =.='

Syazana Zainn said...

tak pakai digi

lgpun family sume pakai selkom :p

p/s: nuff makin dekot nak up kan BE T_T

hafiz hafizol said...

aku x pernah dapat pun sehayat aku berblogging nie ape cite pulak Bro ? Hahahaha ..



Entri bodek Nuffnang =p

Jue Jaynee said...

jue pun xpernah dapat lagi

Kesuma Angsana said...

tq share info n tahniah ye!

yana aina said...

... blog retis mestilh nuff syg. hehehh

ayut said...

tahniah hery!tak jmpe..len kali dtg :)

KorN said...

dah jenuh dah aku bace tips2 dari nuffnang.. fedap dah aku...

Emas Putih said...

tak ambik tau pasal BE. sbb x pernah dapat. myampahhahahaha

Shiyda Aqma said...

tahniah ! ^^ mmg pakai line digi pun ni . huu

Fendy said...

aku still xdapat lagi la....

Nurmujahidah Ismail said...

berzaman dah nuffnang tak bagi cpuv kat muja,, haissyyy,, tetiba rasa nak curang sekali lagi,, hehe

Sue-Rya Qistina said...

yeay!!!! BE berenang2 lg kt blog ini. hehehe. tahniah ya!!

Nabeel Fikree said...

Untunglah. Saya tak pernah dapat pun. Hahahaha. Kasihannnnn dok?

Melastik Bintang said...

hebatlah bro dapat BE... meh la sikit..hahaha

Remy hazza said...

tahniah...nuffnang tak pernah kasihan kat remy....he3....

AyueJean said...

Tak penah dapat pun rasanya...
Heehheheheh.....

Shasha Yacob said...

nanti aku nak cek BE balik lh, kalau ada rezeki tetiba keluar.

Mk Syahir said...

masyukk..bila nak belanja gua?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah HH. leeza tak pernah dpt BE. yeah mmg tak pernah/ tunggu lah 2 3 tahun lagi kot baru dpt.

Cik Nur said...

alhamdulillah..rezeki..!

Dkna Abza said...

Wah dapat be lagi. Dkna tak nafikan tawaran dari dg amat murah.

shidaR said...

untungnya dapat BE...shida dah bkurun xdapat nih haihhh~

shidaR said...

untungnya dapat BE...shida dah bkurun xdapat nih haihhh~

Anak Pak Muin said...

semakin sukses!

Nick Nashram said...

perghh..dapat lagi BE dari nuff.
mmg masyuk la bro.
dah bape kali cashout ni?

MRS Rongoks said...

dh lama xdpt be sbb malas bw.hahaha

Si Matatajam said...

Tahniah Hery..kak M baru tgk ada gak BE ni melekat kat blog akak...Alhamdulillah..

kinara kinatara said...

alhamdulillah untunglah..huhu:)

miz ruha said...

alhamdulillah... rezeki...