Wednesday, November 7, 2012

REVIEW BLOG PART 7


Hari ni nak wat entry sikit nak perkenalkan 4 blog yang korang patut follow dan kenal dengan pemilik blog tuh..Kenapa aku suruh kenal? sebab pemilik blog ni adalah orang yang baru follow blog aku ni dan beliau dari awal follow until now x henti-henti komen kat entry aku ok..Haaaa bukan senang nak cari followers aka reader yang "baru" then still keep in touch ngan blog kita ni..
Tekan LINK -LINK HIGHLIGHT dorang...
Blogger ni korang dah kenal? kalau belum kenal pegi follow dia dengan segera. Blogger yang sempoi dan sangat sporting tau. Blogger baru juga ni follow blog hazwanhairy.com yang terujanya setiap entry blog ni beliau baca dan komen dari awal sampai ke hari ni .Blog beliau menarik banyak informasi yang boleh dapat , cerita-cerita boleh korang bersantai-santai di sana..Haaa susah nak cari blogger macam ni tau jadi tunggu apa lagi cepat follow beliau... ----> http://anisa-mylife.blogspot.com/


Blogger bakal nurse ni korang mesti dah kenal kan?awek qelate ni pewittt... blogger ni pun sporting tau selalu juga masuk komen-komen dalam blog, dalam page, dalam fb hazwan hairy.. Gila sporting kan terbaik cikmisi...hikhik...Blogger ni dah kenal lama dah tapi still keep in tounch dengan beliau walaupun di alam maya mana nak tau satu hari nanti boleh terjumpa kannn... Meh kenal dengan beliau cepat --> CORETAN CIKMISI


KINARAKINARATARA
Susah nye nak taip nama kamo kina terbelit-belit lidah hery..hahaha....
Blog seterusnya ni milik awek bernama kina...Jari jemari dia ni sangat awesome tau tau tak henti-henti beliau komen dekat blog ni . Entry lama pun kadang-kadang beliau baca tak bosan katanya..hehehe...Terima kasih sgt dekat kina sebab support blog hazwanhairy.com ni.. Korang kenal lah beliau k pasti tak kan nyesal punya lah tanpa dorang-dorang ni blog korang tak meriah tau ingat tuh orang-orang camni penting dalam dunia blog..Apa tunggu lagi kenal lah sesama korang ---->http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/

Header anda tak dapat nak copy lah sory.. :p
Blogger terakhir untuk di review hari ni pun sama sporting juga..haishhh uuntunglah hazwanhairyy dapat kenal awek-awek sporting..hahahhaha ...Blogger ni pun selalu masuk blog komen-komen juga dan yang aku persan setiap jejak dia msti say hai-hai.. Kadang-kadang komen di fb dan chat ( opsss kantoi ) haha...Chat benda biasa ja tau contohnya tukar says ( kantoi lagi ) hahaha...Korang wajib terjah blog dan follow beliau dekat blog beliau tu koran boleh baca sambil gelak aku suka masuk baca entry-entry spontan beliau ---http://akupencintahlovate.blogspot.com/


Itu saja lah untuk entry ni..selamat berkenalan yea korang semua sama-sama kita jadi blogger yang rapat dan apa-apa sajalah yang baik ^^
Kalau korang nak kena REVIEW juga jenguk-jenguk lah selalu...hehe

Nak kenal blogger lama yang aku maksudkan tuh boleh kenal mereka dalam entry kat bawah ni..






39 comments:

Nurfara Hani said...

jari menari, entri terpatri.. best ayat tu.

Eraz Fadli said...

ANISA CORNER mmg sporting.. terjah blog dia jom!!!

HanaNabihah said...

pewittt~ awek lagi! haha. pakwe2 takde ke? kihkih =P

#terjah!

Anisa Anuar said...

review no 7...lucky number~~
alaaa...xde hal punye meh2 dtg blog.... =)

terharu ni...nak nanges pun ada *dramatik*

Bro Framestone said...

Belum ada sesiapa berani nak review blog bro kecuali Denaihati....

Cik Nur said...

kina tu kenal dah..yg tiga lagi, nak pi terjah jap..

Jiwa Lara said...

gigih sungguh wat review.. chayok2..

Anonymous said...

x nk review blog niel ke ?hehe :3
-)) www.nielkpop.com

Mrs Velentine said...

kenal kina...

Busyra Bt Takiyudin said...

untung sangat yang direview ni.. :)

Jue Jaynee said...

bestla kan

Remy hazza said...

wah.....
best.....
jom kita terjah ramai ramai......

Emas Putih said...

wahh bestnyer :)

Azza Afdzal said...

nak jugak!! (buat muka tak tau malu) hihi

cikmisi leen said...

aha ! klakar hery .. okeh2 ! one day, kte jumpa ..! insyaALLAH .~ ane taw, tyme tu hery da nak kawen :P ..haha

MRS Rongoks said...

rajin dia review blog :D

inche hlovate said...

Okay kantoiii..

pssttt! npe bagi thu org rhsia kita tukar2 says tu:P

thanks :)

inche hlovate said...

ehh lupa nak habak.. sya punya header memg tak leh nak copy hihi

ayut said...

jom kenal-kenal...! ^__^

Kesuma Angsana said...

semuanyer yg terbaik

Norakmal Zulkiplee said...

assalamualaikum..

bro, kampeny aku ada buat giveaway ni.. owner dia invite ko masok giveaway. utk free domain dan free pendrive 8gb. jom ah.

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

ada kampeny sponser.. aku rase ko dah tahu kot pasal ni.. ekekek

xXx chaos xXx said...

at last.. terbayar titk peluh membuat header cute for sis nisa^^

congrats sis^^!

Fendy said...

bagus2...terjah2

ctk said...

diriku masih menunggu..ntah episod brape la ye..huhuhu

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA said...

eh, nape tak ada ni ? kwang3 !

#comel laa header no.3 tu.:p

jaakechik said...

jaa pon follow sini..hehe...

Ammelia Yusoff said...

eh, kita tak kena review lagi. hahaha

kura said...

wah.. jari menari entry terpatriiii!

boni kacak said...

jari menari, entri terpatri.pergh.. menarik tu

bai baizura said...

bgslah abg retis ni promote2 blog.hikhiks. promote org bila nk promote plak ? **==

Si Matatajam said...

Adik Kinara tu mmg dah kenal..yg lain2 tu kena pi terjah la lps ni hi hi..

Dunia Wilma said...

Bestnya kena review :-)

steffany daph said...

aih, sya mana ? wehh, ngada-ngada pula. ni nak terjah blog dia org kejap. (:

Maya said...

rse mcm xpena kenal lg derang2 ni. jap nak g trjah blog dorang. :p

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...jom2 kita terjah mereka...:)

shidaR said...

terjah mereka :)

Nurul Ain said...

wah...terjah

Pemikir said...

Bilalah agaknya Suara Pemikir Blog berpeluang mendapat review dari blogger terkenal ini. Apakah ini hanya mimpi di siang hari...

kinara kinatara said...

alamak baru perasan tentang review nyh..huhu:)

nampak x kebizian kina sampai x perasan dan termiss entry nyh..

hehe..HH nama kina 2 salah eja lah..:)

huhu..xp tak pa..mang ramai kata susah nak sebut..but it mean alot to me..:)


n nak ucapkan terima kasih sebab sudi review kina...:)