Saturday, November 24, 2012

SEGMEN BW CUTI-CUTI BY EMAS PUTEH


Segmen pertama yang aku nak join minggu ni dari Emas Puteh . Hari ni saja aku nak join mana-mana segmen or contest or sebagainya dari blogger, mohon korang jangan benci lihat entry-entry aku ni ea..hahaha... Macam aku cakap dalam entry segmen sebelum ni, tak salah kalau korang join mana-mana segmen sebabnya korang boleh tambah bilangan followers dan kenal ngan kawan-kawan baru. Dalam pada tu korang boleh dapat traffic free if dorang buat list ..hahaha...


Jadi apa tunggu lagi meh tekan sini ---> http://www.kisahemasputih.com/

Sapa lagi buat segmen or contest meh taq aku.. :p

17 comments:

Aieda Adnan said...

bleh gak nk try join..haha

MalizaMah said...

waaa MR HH yg supportif sgt.

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Hery..

Unknown said...

memang bertambah follower join segmen ni Hazwan..tahniah join ya

fizalinolie said...

Mesti join ni. Hehe. Thanks atas perkongsian info ini :)

kinara kinatara said...

wah selamaty bersegmen ye..huhu..segmen kina dah join ke blom?

drzirakudo said...

sye ad join segmen len gak. ape tah nmenye.. haha. ce g blog sye tgok :P

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegemen yer...:)

Unknown said...

semoga berjaya hairy....kalau sempat nak jugak join segmen nie.....

Unknown said...

selamat bersegmen... :)

Unknown said...

nih pun ontheway nak join

Noor Atikah Ramli said...

good luck hairy !

HanaNabihah said...

tambah follower maka bertambahlah readers =D

Diari Si Froggie said...

hazwan pun ada juga join.. hehe. aida baru nak pulun terjah sorang2 peserta segmen nie :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

Fatin Diana said...

salam :)
singgah dari segmen yg sama
http://www.fatindiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html

btw, jemput join giveaway dari FD juga ye ^^
boleh pilih hadiah tau kalau menang :D
http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

Amalia said...

singgah sini, jom singgah blog saya pulak :D
http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/apakah-hukum-dapat-duit-dari-iklan.html

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-bw-cuti-cuti-by-emas-putih.html