Monday, November 19, 2012

YEAR END SALE 20% FIREFLY


YEAR END SALE 20% FIREFLY


Bagi korang yang belum tahu lagi firefly ada buat 20% off untuk mana-mana penerbangan boleh lihat dalam link ini -----> http://www.fireflyz.com.my/
Tempahlah dengan segera untuk percutian anda pada tahun 2013...



p/s: Baru lepas usha-usha ticket ke Koh Samui mahal juga lah :p


21 comments:

Jiwa Lara said...

x reti naik firefly..hukhuk

ash said...

kepada yang nak melancong tahun dpn cepat tempah tiket awal2 :-)

by: djdanchef

hafiz hafizol said...

aku jakun x pernah naik flight haha =p

Leeza dayasari [santai leeza] said...

UWAAAAAAAAA....
well leeza plak tgh kumpul duit ni ha..

Dkna Abza said...

dkna tak pernah naik firefly... takot terbakar...kene fire hahaaaa

CikNana said...

hye hazwan..baru usha2 tiket eh..hehe..bah,aku lagi kan usha tiket nie..:)

Sue-Rya Qistina said...

firefly mmg agak mahal sikit compare with airasia. hehehe

Mrs Velentine said...

jom cuti2 malaysia

Mira Adzlia said...

pergh!!koh samui tu...ala..tgu la nnti time promo..mst ade yg mrh

Fendy said...

bagus promosi ni...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah !!! ada promosi juga je..?nak ke mana plak HH kali ni...:)

Remy hazza said...

problem remy kalau naik firefly nie......padahal memang dpt rate murah sebab airlines workers....sebab kena naik kat subang...hu3.... remy kan duk kat klia....

MRS Rongoks said...

sat nak booking . err

Melastik Bintang said...

den takut nak naik fly fly ni..hehehe

Si Matatajam said...

Akak x pernah lg naik Firefly ni....

Cik Nur said...

sesiapa yang merancang untuk bercuti untunglah..

Kesuma Angsana said...

menarik ni!

inche hlovate said...

belanja sya bercuti bleh? takde duit la :P

HanaNabihah said...

heryyyy....korea jom! hehehe~

kinara kinatara said...

nanti nak g holiday ajak kina taw..huhu..fully sponsor by hazwan hairylah ek?

shidaR said...

yup next year mmg ade plan nk bcuti tgha tgu hari jer..hehee :D