Monday, November 5, 2012

SKYFALL - 007 SCREENING @ CURVE ( ADVERTLETS )


First sekali nak ucap terima kasih dekat Bro Framestone dan pihak Advertlets sebab bagi peluang dekat aku dan blogger-blogger lain untuk menonton filem Skyfall pada malam pratonton filem tersebut khamis lepas bertempat di e @ Curve Mutiara Damansara.. Untuk pratonton filem kali ni lain sedikit sebabnya ramai blogger-blogger melayu yang hadir berbeza dengan nuffnang. Kali ni bagi aku sangat best berpeluang jumpa dengan blogger - blogger hebat yang sporting giler..


Antara yang sempat aku sembang dan tegur Bro Framestone, Dkna AbzaMeor a.k.a melastik bintang , mikailYana Yassin , Deq Noor , peramah gila tau dorang ni dan sempat juga aku salam dengan blogger kegilaan ramai blogger wanita sapa lagi kalau bukan ZackZukhairi & Ujang. haha... Kisah-kisah mereka ni nanti aku buat dalam entry berikutnya...

Untuk entry ni nak review sikit pasal filem Skyfall ni , if  minggu ni korang tak de plan lagi nak buat apa-apa tuh better korang pergi lah nonton cerita ni. Bagi aku jalan cerita skyfall kali ni sangat menarik dan mendebarkan walaupun pada awalnya agak slow tapi selepas tuh ternyata yang filem ni memang boom. Tak rugi tau kalau korang tengok cerita ni rasanya mesti korang akan cakap nak tengok sekali lagi punya.

Sinopsis 
Danial Craig yang membawa watak James Bord menghilangkan diri dan diisytiharkan mati apabila misi di Istanbul gagal, Sejak itu semua identiti agen M16 bocor di internet dan M menjadi suspek dalang kejadian ini. Secara tiba-tiba James Born mula muncul di sebalik kekalutan yang terjadi. Kali ini 007 lebih aksi dan padat dengan tipu muslihat. Apa akan berlaku kepada James Born dan M?



Nanti kalau ada jemput lagi ea bro..haha..

36 comments:

Fiza Suhaimi said...

waaaa zackzuhairi !! jeleznyeee ery dpt jumpa n salam lagi dgn dia..

Anisa Anuar said...

bestnyeeeeee...hehehe...

Nurfara Hani said...

wah seronoknya dpat jmpe blogger2 lain:)

MRS Rongoks said...

tapi kan..ika baca ramai yg cakap citer nie boring...ika xtgk lg.hahaha

Jiwa Lara said...

abg Ben mana ? kihkihkih

Kesuma Angsana said...

amboi meriah nyer !

Bro Framestone said...

Nak jemput...??

Anytime pun boleh, cuma mu je yang selalu bz he..23x

Mrs Velentine said...

kau mmg paling manang lah..hehe

Eca Dwinky Asha said...

Nasib baik bro bawak kau!.hahaha

.: iEyLa :. said...

waaa...syoknye..
weekend ni g kahwin bro plak..hiks..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya dpt tonton movie James Bond tu bersama2 teman blogger...:)

Fendy said...

memang nak g nt....hehe

Remy hazza said...

best nyer.....
hairy dpt tgk free......
remy tgk jugak semalam...... not bad lah bond kali nie.....

Nor Zilla Sensei said...

da xkisah da pasal skyfall.lg syoknye nk tahu citer pasal dapat jumpa blogger2 terkenal tu..huhuhu.

kura said...

seronok laaaaaaaaaaaaaaa :O

Wana Owen said...

ala...tak berkesempatan lagi nak g tengok.

Mal said...

Dapatkan Domain percuma(.com/.net/.org/.info) untuk blog anda.. Pertandingan ini ditaja oleh Estisys Technology

http://estisys.com.my/blog/free-domain-for-bloggers/

Cik Nur said...

wah..seronoknyaa..!

KorN said...

wahh.. retis bertemu dengan retisss...

Dunia Wilma said...

Bestnya :-)
Dapat kumpul ramai-ramai dengan blogger2 yang lain...
Ada peluang Wilma nak p tengok filem nie...

Azza Afdzal said...

best ker cite tu :)

cikmisi leen said...

wahh ! best nya dapat kumpul ramai2 smbil tgok movie ..~! seronok :P

boni kacak said...

wah...bestnya.. yana yassin pun ada sekali tu...

Kaki Sembang said...

ritu nampak jgk hairy kt sana..mmg smart n cool..hehe

Mk Syahir said...

wa pon dah tgk..memang terbaik :)

CikNana said...

hai hazwan..hehe

Melastik Bintang said...

haha untung ler dapat tiket free...

hehehe....

Ikhwan Suhaimi said...

zackzukahiri tuuu.. hahaha

ayut said...

hahaha..jmpe pemilik katun bulat2x ea...best2x...ala...mood tgk movie ke laut la..adehhhh

HanaNabihah said...

Ex roomate ngajak tgk cite ni tp Hana mcm tak berapa nk terasa tgk cerita ni je. hehe. Eh eh? betul la zackzukhairi?? patut la mase tgk gambar first mcm kenal je bro ni. betul rupanya sangkaan hamba. hoho. rindu beliau weh! ce cerita ngape beliau lame tak m'update? hihi~

kinara kinatara said...

wah...nak tengok tapi kekangan mase yang tak mengizinkan..

beckhrooy said...

best jugak tu

shidaR said...

best x hery join dengan bro framestone..bkn sng tau :)

sorry sgt2 shida lama xjengah blog hery..kdg2 bz xsempat nk BW huhu ade masa ni shida terjah habis :)

shidaR said...

best x hery join dengan bro framestone..bkn sng tau :)

sorry sgt2 shida lama xjengah blog hery..kdg2 bz xsempat nk BW huhu ade masa ni shida terjah habis :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bikin jeles....
btw, mcm mana nk uat page mcm nie erk???

Leeza dayasari [santai leeza] said...

ouch.. mcm mana nk uat nie... cepat2 ajar.. hehehehe