Friday, November 9, 2012

LABEL BLOG HAZWANHAIRY.COM


Seharian aku buat label untuk blog hazwanhairy.com ni betapa sungguh aku tak da kerja lah lagipun kalau buat apa-apa tu aku tak kan biar tertinggal mesti disiapkan semua walau apa pun terjadi.. Akhirnya siap sudah label-label entry di dalam blog hazwanhairy ni tanpa gangguan dari mana-mana pihak..hehe...

see

Macam dah ketinggalan plak nak hasilkan label untuk blog padahal ramai dah guna. Tapi yang aku guna ni paling biasa punya saja nak labelkan sebab senang nak baca apa-apa yang berkaitan. Kadang-kadang aku kalau modd hilang aku akan baca balik entry-entry yang boleh buat aku tersenyum macam-macam kenagan yang ada dalam ni suka, duka dalam kehidupan.. 

Nak cerita mengenai label-label penting / yang korang leh dapat informasi 

BERITA - Blog aku ni kadang-kadang aku selitkan juga berita-berita hot dekat paper sebagai bacaan korang juga kan kot-kot dapat sesuatu ke dari pembacaan tu jadi tak salah kot copy dari situ..

INFORMASI - Dalam kategori ni ada macam-macam info yang korang boleh dapat kebanyakkan yang korang tak tahu lagi 
contoh : kenapa pasangan suka bebel? kentang mampu membunuh? dan etc

INFORMASI SEMASA : Info-info menarik juga sama macam infomasi tadi tapi ada sedikit kelainan.

IKLAN SEMASA : Iklan ni bukan iklan yang klik-klik dapat 20sen tu tau tapi ikalan dimana korang boleh dapat informasi tentang apa yang akan berlaku di Malaysia
contoh : Megasale , exspo , larian dan etc

TIPS/PUNCA : Dalam ni bermacam-macam tips or punca kalau korang nak dapatkan boleh tengok sendiri yea tips nak gemuk ke,kurus ke,cantik ke,pikat laki or pmpn ke,gigi kuning ke, dan segalanya lah...

BOX CREATIVE : If korang memerlukan khidmat Printing & Advertising boleh tengok dalam page itu ea..Mana nak tau korang nak tempah bookmark, kad kahwin, calender, buku ,print novel, paper beg, banner, bunting, flyer ,baju dan macam-macam lagi lah tengok dalam tu noh..

IH EMPAYAR : Dalam ni , if korang nak tempah produk makanan seperti apam polcadot, cookies, cheese tart, batang buruk sabah, cupcake, kek kukus, coklat untuk majlis-majlis kenduri, birthday dan lain-lain boleh lah lihat dalam label tu ok..

ALKISAH - Cerita pasal liku-liku kehidupan hazwanhairy lah dah nama blog pun macam tu kan mesti ikut tema dia juga tapi tak de cerita pasal cinta-cinta ea oh no no no !! Boleh baca kalau berminat..haha

36 label


Yang lain-lain label tuh tak payah terangkan lah ea kang entry ni jadi panjang berjela korang bosan plak nak baca..hahaha..Tapi label-label lain tu hope korang tengok best weh semua isi dalam itu bukan nak tipu try lah tengok pasti buat anda tersenyum..hahaha...





33 comments:

MRS Rongoks said...

sangat gigih ! :D

Fendy said...

yg lain tgk sendiri...well sorting...

yana aina said...

rajin ler.. ^^

cikmisi leen said...

memang ~ xperlu tgop entry lgi, tapi da msuk blog neh pom, da memang tersenyum terus :P ..spontan, haha =D

hafiz hafizol said...

rajin dia. haha

.: iEyLa :. said...

rajinnye die...hiks

Emas Putih said...

hehehe :) byknye label

Sue-Rya Qistina said...

sila lah ajar akak cemane nak buat. dah lama nk buat, tapi x reti2 lagi. hehehehe

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy....bagus dah ada label senang nak cari n3 yang menarik nanti...;)

Cik Nur said...

rajinnya..!

Dunia Wilma said...

Rajinnya :-) Boleh buat tutorial macam mana nak buat label tu ka :-)

eaz-pawuluz said...

MANTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPPP, BROW . . .

FOLLOW BACK AKU YAA ???


http://cyber-programer.blogspot.com/

Jiwa Lara said...

untung laa.. :P

Kesuma Angsana said...

ok KA follow aje

Ikhwan Suhaimi said...

AMboi name label : IH Empayar... clazzzz kau mamfu? hahaha

KorN said...

NAK KOMEN APE YE?
aalamak tercapslock

Anisa Anuar said...

molek gk ada label...kemas gitu...efficient

boni kacak said...

ada label tu memang sangat2 membantu. di samping membuatkan blog kita nampak lebih tersusun dan kemas..

ayut said...

mmg nmpk gigih...makin mudah la lpas ni:)

MarliaMarble said...

oh..macam tu rupanya..ada label tersendiri..=D

Anak Pak Muin said...

keep it up! heye

Si Matatajam said...

Gigihnya berlabel...hi hi...

Siti Rohaida said...

satu pembaharuan..good job...hehe

CikMunBlogger said...

haha , hang memang rajin kan ?
mohon buat label kat blog mun XD

Mk Syahir said...

terbaik bro..rajin2 :) keep it up!

ctk said...

ct pon bru je update label tu...penat giler...sbb dulu xamik kisah..hihihi

Remy hazza said...

rajin hairy.......
tapi utk lebih memudahkan....kenapa tidak kan....

HanaNabihah said...

ade label lagi senang la nk usha2 entry kn hery. caya lah =D

shidaR said...

ada label bgus juga sng pmbaca blog hery nk baca kisah2 hery bmula dgn apa dlu kn :)

Mrs Velentine said...

sya tak tengok label..apa yg kau update akak baca jer

Nurfara Hani said...

thanks atas tunjuk ajarmu itu:)

kinara kinatara said...

wah..banyaknya lebel..huhu

shidaR said...

terbaik hery..sng sesiapa nk baca lbh2 lg dlm blog hery ni :)