Monday, November 26, 2012

KALENDER 2013 DR HAZWANHAIRY.COM | BOX CREATIVE


KALENDER 2013 | HAZWANHAIRY.COM | BOX CREATIVE

Hari ni nak tunjuk kat korang kalender 2013 dari hazwanhairy.com | Box Creative yang akan diberikan kepada blogger-blogger bertuah. Macam mana korang nak dapatkan calender eksklusif ni nantikan entry yang akan di publish kelak.. Hope korang sudi untuk terima kalender ikhlas dari kami ni.

Serba sedikit ulasan mengenai design kalender diatas. Design tersebut sedikit sebanyak dapat membantu memperkenalkan produk-produk dari box creative kepada korang yang berminat untuk menggunakan khidmat dari kami. Sekarang sedang giat mempromosikan produk- produk tersebut dengan potongan harga yang berpatutan. Dalam masa yang sama boleh juga memperkenalkan blog hazwanhairy.com ni kepada orang yang melihat kalender ni..

Kepada korang yang berminat nak tempah kalender design blog anda sendiri boleh lah menghubungi kami. LIKE le page kat bawah ni kalau sudi..

PAGE : BOX CREATIVE 
CALL : 017-4223101
EMAIL : hazwan943@yahoo.com.my
               ihcube.ent@gmail.com

WEBSITE :http://ihcube.com

Cepat-cepat order selagi % masih ada PM me ok....



41 comments:

HanaNabihah said...

waaa... nak! nak! Please! Hahaha

Aiman Aziz said...

Cantik gilakk .. Nak free satuu .. Tanak men Segmen / GA .. Nak free teruih :p

-www.aimancool.com-

PRINCESS FARISHA said...

nak2!! buatla segmen cpt :)

Nur Razlinda said...

nanak kalender cantik ni abg hazwannn !!!!!!!!!!!!!!

Anisa Anuar said...

cun2...smart lak ai...boleh je nk bg 1..

Nurfara Hani said...

cantiknye. hery, nak satu:)

Si Matatajam said...

Agak2 untuk kak M Ada tak?

Si Matatajam said...

Poket kalendar ada muka sendiri mesti best..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

uwaaaa... leeza nk join ni...
terima kasih jd guide leeza utk tukar domain.

Mira Adzlia said...

hohoho...nk free bole?hahahaha

**kan..tu pun byk lg gmbr kt MAHA yg dlm simpanan..agk2 bole x nk publish part II lak?hahaha :p

Cik Nur said...

wahh..nak jugak jadi sebahagian daripada yg bertuah tu.. :)

ayut said...

cantik gak jdkan header sbgai watermark kan?eh??ttgk bnd alen :D variasi kn lagi produk k..caiyok2x!

CikMunBlogger said...

hairiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . bagi free kat kite boleh tak ? ;) muahahahaha :D

Remy hazza said...

remy nak satu hairy..... comel.......

Shasha Yacob said...

cantekk, kalender satu boleh. haha

MRS Rongoks said...

nak satu ! :D

Jiwa Lara said...

nak spesel edition 1 ye..:P

ctk said...

kreatif bebenor kamu ye...untung siapa yg dpt :)

Dr. Fuh!! said...

pergh cun..bak mai satu...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantik,,

Pecinta pink^^ said...

fuhh..smart tu ..harap2 bertuah lah nk dapat ..ahakz..

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya ye

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, serius cantikk...hope kite dapat la nnt.. hikhik :P

kinara kinatara said...

wah sapelah yang bertuah mendapatkannya..huhu/.:)

inasazali said...

wah...bestnye..nak jugak...

Si Matatajam said...

Alamak tersinggah waktu malam plak...

boni kacak said...

wah...memang terbaik..hehehehe

nora said...

kreatif betol..

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...wah cantik nyer mama pun nak juga la suka tengok design nyer menarik...:)

Mrs Velentine said...

MV nak juga..bila nak up entry..hahaha..x penyabar..

Dkna Abza said...

dkna nak heri sponsor kalendar tuk dkna kawen boleh?? ahhaaaaa

miz ruha said...

nak juga... ^_^
cantik dan kreatif...

luqman zakaria said...

wah..macam berminat je nak tempah..hehe..thanx sharing..

luqman zakaria said...

wah..macam berminat je nak tempah..hehe..thanx sharing..

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Azwar Syuhada said...

Wah , giler smart kalendernya.. nak satu bleh.. =)

Syuhada Salleh said...

nak2..hehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhh menarik seyh !
bak meyh satu En.hery
bhahahaha

QasehnyaRania said...

eh..eh..cun..nak jugak la;D

shadowking said...

perhhh cahntik n sgt kreatif...camne nak dptkannya..haha

shadowking said...

perhhh cantik n kreatif la kealender 2013 nie...emmm cmna nak dptkannya..nakkkkk