Friday, November 23, 2012

AIRASIA FABULOUS FLY DAY


AIRASIA


Sekali lagi AirAsia buat promosi  airasia Fabulous Fly Day untuk percutian akhir tahun 2012. Sebelum ni airasia ada buat juga pada 2  Nov lepas penerbangan ke Pulau Langkawi , Kuala Terengganu , Phuket dan Bali. 

Untuk air asia fabulous 23 Nov, tarikh booking cuma sehari sahaja dan travel still sama macam yang sebelum ni 1 Dis - 31 Dis 2012 bagi penerbangan ke Kuala Terengganu, Bandar Aceh, Hat Yai dan Krabi.

Bagi korang yang nak menghabiskan cuti tahun 2012 boleh lah memilih destinasi yang sesuai untuk percutian anda bersama-sama family, kawan dan sebagainya..

Boleh klik sini ------> AIRASIA



20 comments:

Sue-Rya Qistina said...

ala bestnya!!!

Mrs Velentine said...

tengok dr jauh jer..huhu

Sue-Rya Qistina said...

WAHHHHH..bestnya!!! nak g krabi :D

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...bestnya kalau dpt pi bercuti ngan air asia ni kan...:)

Jiwa Lara said...

nak tggu promosi thn dpan.. :)

Cik Nur said...

untungnya sape2 yg nak bcuti ....

Maisarah Azmi said...

jom3..booking

AyueJean said...

Aloooooo.... Belum ada masa nak bercuti lagi......
Huhuhuuhuh...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bila air asia ada promosi gini. so kena lah kita tgk2.. tp dgn syarat kita pun ada budget. haaaa

Mk Syahir said...

trima kasih sudi sponsor gua :p

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, macam best je.. tapi kite tak mampu lagi nak naik kapal terbang nie.. nak pergi mane je.. heee

boni kacak said...

aku kalau ada budget pun tak berani naik kapal terbang. gayat katanya.hahahaha

najihahfara said...

besnyeeee

Remy hazza said...

nak booking....tapi cuti tahun dah takde....... holiday dlm rumah ngan opis aje la.....

Si Matatajam said...

Bestnya..Ntah bila la akak nak bleh fly ni..

kinara kinatara said...

alah dah nak nek sem dah...hummmm

miz ruha said...

hanya mampu melihat....

Shasha Yacob said...

sodihh, tidak dapat bercuiti.

MRS Rongoks said...

nak booking utk honeymoon . boleh ?

HanaNabihah said...

hujung2 thn ni Y.E.S. tak pk dah pasai nak terbang sane sini. dok pk shpping je. hehehe~