Friday, November 2, 2012

AIRASIA FABULOUS FLY DAY




Mesti semua orang dah  tahu yang airasia kini buat promosi besar-besaran travel untuk tahun depan kan. Free seat kepada customer yang ingin melancong di serata dunia . Tadi buka web airasia kekonon nak cheak flight ke korea ( opssss hahaha ) ternampak iklan baru dari Airasia Fabulous Fly Day tarikh booking cuma hari ini 2 November 2012 dan travel mulai 1 Dis - 31dis 2012 untuk perjalanan ke Pulau Langkawi, Kuala Terengganu, Phuket dan Bali .. Bagi korang yang nak menghabiskan cuti hujung tahun di tempat berikut boleh segera menempah okeh KLIK SINI

Jum pergi bercuti !!

32 comments:

Jiwa Lara said...

x cuti lagi tym tu...:P

CikNana said...

aku mau ke baliiiiiiiiiiiiiiii

Cik Nur said...

wahh..untunglah sape2 yg dalam perancangan nak bercuti tu kan.. :)

Kesuma Angsana said...

ala dec ni dah ade plan ler pulak

MRS Rongoks said...

jom bercuti hairy ! eh ? :P

Sue-Rya Qistina said...

ala..kalau la dlm maybank2u melambak2, mmg booking dah ni. murah tu. ingat nak honeymooning kt KK. hehehehehe

NIA SI DRUMSTICK said...

alaaaa...nk g korea..ehehe..

NAL said...

waaa.. nak balik Langkawi !!!
asal sampai 31 dec je.. hurmm

Cik Fie said...

Jom Pergi Bercuti !! :)

Melastik Bintang said...

nak book tu yang leceh...

HanaNabihah said...

eh eh! asal same? kami pun dok usha nk p korea. jom p sesama! kami ade jumpe agen ni (all included = 2k je!) hehehe~

kura said...

amboi... nak korea je. aku nk pg nepal ada? haha... panjat everet. wahaha

Fendy said...

ari tu penerbangan ke Iran kene tolak...sebab Iran bahaya..penat je beli tiket..

Tinta Lana said...

Salam hery.

Jom hery, kita cuti berduaan kat langkawi, suma perbelanjaan ditanggung.. ditanggung oleh hery,keh3.

Hery pernah booking? Lana tak pernah lgi la. Daftar je pernah,heh3

Nurfara Hani said...

Tggu dah keje nanti baru boley pergi bercuti...

kinara kinatara said...

wah..nanti law nak g korea jangan lupa ajak k:)

Remy hazza said...

nie kiranya flight tambahan lah rasanya...... ingat bas aje ada.... rupanya air asia pun sama......he3

shiyda said...

teringin nak g korea ni . haha :P

Maisarah Azmi said...

jom bercuti.... . .
dalam mimpi..hehe

Izzati Suhaide said...

kalau gtu nak g bercuti la tapi kan bajet takde laa..hihi.. :D

Syazana Zainn said...

tak leh oliday

kene saving2

sbb nak tawen..kuikui

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

haah baru tau,,kwn2 sibuk ajak g trip,heheh

YaNa Yassin said...

Seronok dapat pi Bercuti kan,.. :))

YaNa Yassin said...

Jom lah join GA,.. masih ada masa lagi lah . :P

shidaR said...

AirAsia mmg Awesome!!

shidaR said...

AirAsia mmg Awesome!!

boni kacak said...

wah..dah boleh berkira2 nak ke langkawi dah ni..hehehe

Nor Zilla Sensei said...

huhuhu..belum rancang nak honeymoon lg.ahaha.

steffany daph said...

alaa.. bestnya..tambahan, sekarang tgh cuti sekolah . muehehe :P

pertama kali jejak kaki di sini dari http://steffanylife.blospot.com

Mrs Velentine said...

nah mau kumpul duti dlu...hahaha

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...seronoknya nak juga naik kapal terbang...:)

Anisa Anuar said...

best gk dpt bercuti...tp pasni....xle...waaaaaaa