Sunday, November 25, 2012

NABILA MEDAN'S GIVEAWAY


Segmen Giveaway  ketiga yang aku join datangnya dari blog Nabila Medan . Kalau korang berminat nak join Giveaway ni boleh lah segera menaip entry . Mana nak tahu kan kalau ada rezeki anda korang dapat lah hadiah yang ditawarkan. Hadiah plak hebat-hebat tau korang jangan lupa nak join GA ni kalau rezeki korang untuk hadiah tak de , korang juga boleh tambahkan followers blog or kenal ngan kawan-kawan baru. Tak perlu lah aku nak ulang benda yang sama dalam setiap entry lah noh sebabnya kenapa..hahaha...


Nabila medan ni sporting juga tau selalu nampak beliau dekat my page..hehe...Blogger yang sangat femes ni kalau korang tak join rugi lah. Salah satu platform untuk orang lain kenal blog korang juga if korang dekatkan diri ngan blogger-blogger cam nabila ni...


Apa tuggu lagi klik sini ---> http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

Segmen dari blog hazwanhairy.com akan muncul ^^

4 comments:

shidaR said...

gudLuck Hery :)

MRS Rongoks said...

good luck hairy :D

HanaNabihah said...

selamat bertuah! Eh? haha =P

Remy hazza said...

gud luck juga disini.... rajin hairy ye.....