Saturday, November 17, 2012

BAYI MAUT DISIMBAH ASID | SERANGAN CINTA




KOTA KINABALU: Berang cintanya dihalang, seorang pemuda bertindak gila apabila menceroboh rumah keluarga teman wanitanya, lalu menyimbah sebaldi cuka getah ketika keluarga berkenaan tidur di ruang tamu, menyebabkan seorang bayi berusia enam bulan yang juga adik kekasihnya maut manakala kakak dan ibu bayi itu parah
.
Dalam kejadian di Kampung Gaur, Kota Belud, jam 5 pagi pada Rabu lalu, bayi berkenaan, Johrsin Hortelano, maut selepas enam jam dirawat di Hospital Kota Belud akibat melecur teruk di muka.

Ibu bayi itu, Virgnia Alegada, 39, dalam keadaan kritikal dan kini menerima rawatan di Hospital Queen Elizabeth (HQE) Kota Kinabalu dan seorang lagi anaknya, Jezel Hortelano, 12, dirawat di Hospital Kota Belud dengan keadaannya dilaporkan stabil.

Bagaimanapun, kata sumber, teman wanita suspek yang turut tidur di ruang tamu rumah berkenaan ketika kejadian tidak cedera.

Menurutnya, ketika kejadian, semua 10 beranak itu termasuk teman wanita suspek, tidur di ruang tamu rumah itu dan suspek menyimbah cuka getah melalui tingkap terbuka.

#sumber metro

21 comments:

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...kejam nyer sedih dengar berita mcm ni...:(

Eyda Syahida said...

jahat kejam jahat kejammm >.<



kesian baby tu xbrsalah . tp nape gf dye xcedera ? -_-

Fendy said...

kesiannya...

Jiwa Lara said...

perghh!! kerna cinta sanggup buat apa..apa nak jadi zaman skang nih..

HanaNabihah said...

Cuba la bodek ibu bapa teman wanita tu baik-baik. Bagi nampak keikhlasan tu. Mungkin dorang akan terima. Kalau tak pun anggap takde jodoh. Kesian baby tu. Huhu

Remy hazza said...

bodoh nya budak tu.... sampai hati dia buat camtu...... otak letak kat lutut...kasihan kat keluarga mangsa......

Syazana Zainn said...

ni orang sakit otak je punya keje -,-'

donia-donia

Cik Nur said...

ya ALLAH....kenapalah buat mcm tu....

Anak Pak Muin said...

bile kepala naik setan, habes hilang sense of humanity...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

teruk teruk... huuuuuu

Nur Shuhada said...

kejam aih, x psai2 baby tuh maut..kesiannya

Si Matatajam said...

Ya Allah awat la kejam sungguh manusia tu..

ash said...

kejam sungguh.. kesian kat bayi yang tak berdosa tu

djdanchef

hawiz said...

kejam tol!!

Mrs Velentine said...

di KK ni..kalau akak jumpa lelaki ni..akak humban pakai batu...

MRS Rongoks said...

kesiannye kat baby tuuu

Nurfara Hani said...

kesian baby tu. hey, manusia semakin kejam:)

inche hlovate said...

ee apa la nak jadi kan..geram betul

ayut said...

aik...simbah acid plak...ni mesti ikut perasaan...moga dijauhkanlah semua ni drpda diri..amin...Hery,jgn bt yer ;)

kinara kinatara said...

gilos..macam2 lah sekarang nyh..nak kuar umah pom takut..

shidaR said...

org mcm ni mental!!