Wednesday, November 28, 2012

SAYS.COM | CASH OUT IS COMPLETE


SAYS.COM | CASH OUT | CARA DAFTAR SAYS.COM | CARA SHARE IKLAN SAYS.COM

Alhamdulillah dah terima pun duit dari says.com yang aku cash out 2 minggu lepas. Sangat pantas proses dari dorang aku ingatkan lama proses ni, 21 / 11 hari tu dah masuk pun. Ini adalah cash out pertama sejak aku buat acc tuk says ni 2 bulan lepas kalau tak silap walaupun tak banyak rasa bersyukur sangat sebab duit ni mampu tampung aku nak servis kereta dan bawa g bercuti- cuti kat Kuching nanti..hehe


Macam tau-tau ja kan "bini" nak kena servis untuk kali kedua.Bila dah ada tanggungjawab ni macam-macam nak kena pikir dan susun strategi terutama bab duit. Nasib lah duit say ni ada boleh juga cover sikit-sikit kalau tak tak mampu lah nak buat simpanan tuk bulan ni..haha..Berapa yang aku dapat tu biarlah aku saja yang tahu malas lah nak tayang seketul-seketul..hehe

korang ada buat says juga ke? kalau belum lagi tuh meh aku ajar kan..Boleh tengok cara-cara nak daftar says.com ni. ----> CARA-CARA DAFTAR & SHARE IKLAN SAYS.COM


42 comments:

Jiwa Lara said...

p booking tiket p sabah plak bulan 1 nie.. :)

Remy hazza said...

tahniah hairy......
murah rezeki.......

Dianaa said...

wahh, tahniah! FD dah 3 kali cash out. hehe :3

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, best la dye... haha.. "bini" pun untung, dpt kene servis utk kali ke dua xD

Nurul Ain said...

wah bestnye..

fifie said...

Untung nya awak. Fie nie dah lama main says.com huhu tapi tak pernah banyak duit tu.

boni kacak said...

wah...tahniah bro..yang penting buat simpanan bro.. lama2 jadi bukit.. nanti nak kawin dah senang da.hehehee

Si Matatajam said...

Baru ja nak mintak belanja akak makan.. Ha ha..

Kakcik Nur said...

Amboiii tak nak tunjuk jumlah... Takut kena minta belanja, ek? :)

zaxx said...

waa.best2..:) leh wat tampung masuk minang..hikhikhik

Anisa Anuar said...

bagi tips skit mcm mne nak dpt mcm ni...dah sign up semua dah...pastu..??

thanks hairy

yana aina said...

tgh kump duit jgk nk servis "laki" utk kali ke2 ... hikhik dah cashout ... tggu approve jerk. tak byk pon mcm awok ... ^^

Mrs Velentine said...

akak punya masih pending..hehehe..done Nuffnang

Emas Putih said...

hahahha alaaa bagi tengok la duit tu hehe

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Ikhwan Suhaimi said...

H.H nak tanye skit.. OUT Of TOpic. kalau Blog kita dah smpai limit nak uplod pics dalam Blog.. mcm mane ek?

kalau tau jawapan mntak tolong email :
thaicura@gmail.com

hafiz hafizol said...

buat servis kete n tmpung g kuching??? mau beratus2 gak nie dapat.... untunglah.... =p

Shasha Yacob said...

eh,ehe, dah cash out rupanya, aku belum pernah cash out lagi sodihh.

Shasha Yacob said...

eh lupa, nak tanya satu soalan, macam mana nak letak iklan churpchurp dekat dalm blog. hihi :D

ayut said...

hahaha..bru nk tgk duit...yela2x tak tgk :p alhamdulilah...stiap usaha dptlah ganjaran..dh blh g servis bini gan jejalan :)

AyueJean said...

Register dah lama....
tapi tak reti nak guna....
Hehehhehehe... =D

afifudinsohaini said...

dah buat..tapi payah tol nak dapat klik..haha

Cik Nur said...

wahhhh...tahniah..!
Nur belum boleh cash out lagi..

kinara kinatara said...

wah bertuahnya..

YaNa Yassin said...

Income sampingan dari Says, good3.

Fendy said...

hari tu dah cash out...tp skrg ni..lambat sikit la

Leeza dayasari [santai leeza] said...

masyuk... yeah zaaaa..
sukses selalu k.

Mk Syahir said...

bakmai sikit 2-3 kupang :p

CikNana said...

wah..best eh.jeles bah pula aku..laki aku tu ndak lama lagi hari jadi eh..bulan satu ia hari jadi

Azza Afdzal said...

mesti banyak kan sebab tu dye xnk tunjuk hahaha

Azza Afdzal said...

mesti banyak kan sebab tu dye xnk tunjuk hahaha

HanaNabihah said...

wuuu~~~~ pakcik kayo! =P

Kesuma Angsana said...

wah2 tahniah ye dik!

MawardiYunus said...

gua pon bru je cash out duit says. hahah

MRS Rongoks said...

mohon belanja ika >_<

Mas Zull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 yer bertambah rezeki...:)

Nurfara Hani said...

tahniah hery. bape ratus la tu kan.

Dunia Wilma said...

Tahniah Hazwan Hairy :-)
Bestnya dah dapat cash out...

kinara kinatara said...

ajarkan kina tentang say nyh..huhu..nak jugak site income..huhu..:)

bai baizura said...

hoyeah2. blh belnja >,<

shidaR said...

terbaik boleh belanja shida lepas ni :)

shidaR said...

terbaik boleh belanja shida lepas ni :)