Sunday, November 25, 2012

MEGA GIVEAWAY DARI WWW.YANAYASSIN.COM


Segmen Giveaway kelima untuk kali ni dari blogger femes Yana Yassin . Sebenarnya dah lama nak join GA dari yana ni tapi akibat kekangan masa so tak sempat nak buat entry . Tapi akhirnya dapat juga aku join GA dari blogger femes ni. Yana ni 1st time aku jumpa hari tu beliau sangat sporting ok ramah tamah ,mesra ooo .

Untuk GA beliau kali ni pelbagai hadiah ditawarkan tau ada ole-ole dari Beijing, Korea, Singapore , Pangkor , Cameron Highland, dan banyak lagi lah kalau aku taip panjang lak baik korang g tengok sendri segmen ni.. Kalau korang bertuah dapat lah hadiah semua tu dari beliau kalau tak bertuah dapat kenal pun jadi lah kan..hehe...

Ceritakan pengalaman manis/masam korang dalam dunia blogging ni

 Manis
- Macam-macam perkara manis yang terjadi semasa aku berblogging ni kalau nak cerita ni memang sampai esok pun tak abis menaip..haha..Paling manis bila blog direview oleh majalah , dapat kenal ngan blogger-blogger yang sporting yang sentiasa keep in touch walaupun di dunia maya ni sahaja. Yang masam plak bila ada seorang pembaca yang memberi komen tidak puas ati serta cercaan yang boleh menjatuhkan semangat tapi aku anggap itu satu semangat untuk aku terus mencapai apa yang aku inginkan..


Itu saja serba sedikit yang boleh di kongsi kepada korang. hehe..Meh kita ramai-ramai meriahkan segmen dari blogger femes ni ----> yana yassin

tag : Mama maszull
       Jiwalara

       leeza

18 comments:

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer ...mcm nak join gak rasanya ni...:)

boni kacak said...

good luck bro :)

Jiwa Lara said...

good luck bang long..:)

YaNa Yassin said...

Terima Kasih sudi join,.. Muhahaha, ramah ke... Pemalu lah :P

shidaR said...

gudluck hery :)

Aisyah Taib said...

banyaknya you join contest. hahaha.
nice to meet you :)

Si Matatajam said...

Good luck Hery...

Cik Nur said...

gudLuck HH....

saifudin said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Mrs Velentine said...

good luck

ayut said...

byk btul knangan manis..hahaha..wewittt..masuk mjalah.best kan :) knangan trindah..apa pon smga trus sukses k..eh..lg 1..slmt bersegmen! ^^

MRS Rongoks said...

kemalasan melanda jiwa ika skrg T_T

Anisa Anuar said...

ada ke yg bg komen negatif?
ish2...tu yg xbest kan...

Si Matatajam said...

Sapa yg komen Hery down tu yek? Hmmmm tak baik la..

HanaNabihah said...

lagi satu hery lupe nk boh kenangan manis adalah apabila mendapat gelaran "retis" drpd rakan2 blogger. hehe *peace*

Remy hazza said...

gud luck bro.... remy pun kena tag jugak..... segmen nie......

Shasha Yacob said...

dah join pun, tengah tunggu umum pemenang saja lagi, :D

kinara kinatara said...

huhu..best jugak dengar segmen nyh..huhu:)