Saturday, November 24, 2012

PENCARIAN BLOGLIST DISEMBER NURFARA HANI


Segmen kedua yang aku join untuk hari ni dari Nurfara Hani.. Kalau korang berminat nak masuk bloglist beliau boleh segera mengjoinkan diri  dalam segmen bloglist disember ni.. Beliau ni seorang yang sporting selalu datang blog aku komen-komen . So bagi korang yang nak dia masuk blog korang komen-komen boleh join segmen ni.. Tak rugi tau kalau join mana-mana segmen blogger untung-untung korang dapat followers dan rakan-rakan blogger baru. Jadi apa tunggu lagi marilah kita sama-sama meriahkan..

Tekan sini --------> http://nurfara-hani.blogspot.com/

Support kawan-kawan blogger apa salahnya kan ..

14 comments:

Remy hazza said...

nak masuk jugak.......he3.... pening kepala tgh nak delete malware kat blog remy nie...... tak jumpa2 jugak jlnnya....
dah ler buta It...hu3

Nurfara Hani said...

Hery, thanks sudi join:) sekarang dah jarang komen2 kat blog hery. Nanti tak bz, saya akan sentiasa komen entry hery:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-bloglist-disember.html

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...selamat bersegmen yer...:)

hawiz said...

insyaALLAH..nk join..hihi

secret of us said...

dari sagment yang sama..=)

Done follow you..nice blog..^^
http://secretshaila.blogspot.com

Cik Nur said...

ada masa nanti boleh join..
apapun, selamat bersegmen...

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Hery..

miz ruha said...

ada perasan masa terjah blog hani ari tu... tapi tak sempat lagi nak buat entri...
kalau sempat dan ada masa bolehlah join nanti...
selamat bersegmen... =)

Shasha Yacob said...

kalau free I join

NaSriZ FaRdiSza said...

dr segmen yg sm...bw cni siap follow skali...slm perkenalan...

http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

MRS Rongoks said...

selamat bersegmen ! :)

shidaR said...

selamat bersegmen :)

Miss Light of Happiness said...

salam... done BW & follow here.. !

miss joined jugak .. :)

http://misslightofhappiness0210.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-disember.html

HanaNabihah said...

hoho. lama dah tak join2 segmen, contest. masa tak mengizinkan. huhu