Tuesday, November 20, 2012

TEMA BLOG HAZWANHAIRY.COM?


TEMA BLOG HAZWANHAIRY.COM
Entry kali ni nak menjawab soalan dari seorang member fb kepada aku berkenaan dengan tema blog yang aku uruskan ni...
Blog aku ni boleh dikategorikan sebagai umum,  apa saja yang boleh dikupas tak kisah pe jua topik-topik yang menarik asalkan memberi pengetahuan dan ilmu. Pada mulanya blog aku ni berkisarkan tentang kehidupan seharian aku. Jujur aku cerita dan berkongsi bersama-sama serta meluahkan tentang apa jua yang terbuku dan yang tersirat dalam hidup aku ni.

Nama pun liku-liku kehidupan kan jadi mestilah tentang kehidupan penulis ni..hehe. Dengan tagline "sejuta langkah kembara impian hazwan hairy " memberi kekuatan untuk aku terus melangkah ke hadapan demi mencapai impian yang pasti suatu hari aku akan kecapi dengan izin dariNya.

Tapi sekarang blog dah berubah sedikit demi sedikit dan masih mencari lagi identiti untuk blog hazwanhairy.com ni..
Untuk korang yang belum tahu lagi di sini nak terangkan serba sedikit tentang blog ni ,kadangkala apa yang aku nak kongsikan kepada pembaca adalah mengenai iklan-iklan semasa, informasi semasa , tips-tips, punca or sebab , berita yang pembaca belum tahu lagi serta informasi-informasi lain yang boleh beri korang semua informasi.. Boleh cheak di Label di sitebar kalau korang nak tahu lebih lanjut..


Itu sahaja jawapan ringkas yang boleh aku jawab..Terima kasih atas sokongan kalian semua ^^


31 comments:

suwara entertainment said...

teruskan berkarya. hehehe :D

Emas Putih said...

hehehe.. Ok kot kalo tema umum :)

Anisa Anuar said...

terbaik....suka2..=)

Mrs Velentine said...

buat blog kena ada tema ker??hehehe...akak punya campur2 kot...

Unknown said...

aku suka tagline ko...style!

ayut said...

:) tema gitu...smua mmh hery kupas...yg dtg tinggal mkn je..hihi

Unknown said...

Tema blog saya pulak ," pape je lah , pun bolehhh :)" heeee

Azza Afdzal said...

yeahh umum!!

maszull said...

assalamualaiku hazwan hairy...semoga terus berblogging ngan gembiranya yer...:)

TiranaAduka said...

salam ,
Nice tema tu..happy blogging.
Jemput singgah jika ada kelapangan.tq

Cikrosecute said...

nice tema...good lluck...applylah dik...mana tahu dapat...

Anonymous said...

apapun KA follow aje ye

Unknown said...

tag line tu best.hihi

"sejuta langkah kembara impian hazwan hairy "

p/s: tak mau sejuta nak billion bleh? :D

Jiwa Lara said...

tagline tu yang mahal bang long..

Leeza Dayasari said...

well terus menyokong... yeahhhh

ayunidati said...

memang terbaik....

Miss N™ said...

senang tema umum ni, terbuka pada semuakan.. :)

boni kacak said...

apa pun jua tema kau, aku sentiasa menjadi pembacanya..hehehe

Santan Berlada said...

hidup penuh liku2...

AyueJean said...

Selamat berkarya...
Semoga nanti berjaya jumpa identiti yang sesuai untuk blog ni...

Unknown said...

remy setia dgn satu perjalanan.....he3
keep blogging hairy...... remy sentiasa bersamamu.....

Si Matatajam said...

Happy Blogging Hery

Unknown said...

pergh!!dasat tagline nya...dasat..dasat..haha

inche hlovate said...

hidup hazwan hairi!!! hihi tetiba kan.. Kehidupanmu sungguh berliku-liku :p

Noor Atikah Ramli said...

tema blog ika kalerful. haha

HanaNabihah said...

Pendek kata blog Hery ini "macam-macam ada" ! Hehehe~

Izza Sakura said...

bgusnya blog ni

Dkna Abza said...

Next time boleh tempah lagi NC heheee

Shida Radzuan said...

kire blog hery ni pelbagaila kan..xla tertumpu pda satu topik saja kan..mcm shida juga blog celup2 hehee :)

Shida Radzuan said...

kire blog hery ni pelbagaila kan..xla tertumpu pda satu topik saja kan..mcm shida juga blog celup2 hehee :)

Anonymous said...

related:www.levitra.com/
[url=http://genericlevitra-usa.com]levitra online
[/url] lilly levitra al-qassim
- levitra online