Sunday, November 25, 2012

SEGMEN FOLLOW DAN BLOGWALKING OLEH MIALIANA.COM


Segmen ke empat yang aku join ni datang dari blog akak Mia Liana.com . Baru terpersan segmen yang dianjurkan ni datang plak dari blogger femes haruslah join..haha. Sekali skala join segmen dar blogger tak salah pun tak perlu lah kot nak cakap sebab kenapa kan, aku pun dah rasa bosan nak menaip benda yang sama..haha..Yang pasti korang akan dapat banyak kelebihan bila join mana-mana segmen or contest. Selain tu dapat juga support mana-mana segmen dari blogger .


Nyatakan apa yang anda suka di blog ni?
Blog akak la kan.! Okeh cek nak jawab ni..
Blog akak ada macam-macam cerita, informasi yang berguna untuk kami sebagai blogger baru yang mula nak bertapak ni. Lagi plak blog akak tersangat femes ,kalau tak xkan lah boleh tercalon dalam digi wwwwow award kan..hehe..Lagipun blog akak dah lama bertapak dalam dunia blog ni pelbagai tips mengenai blog boleh dapat dalam Mialiana.com.

Jumlah followers? Ini dia..hehe



Jum join boleh klik sini gak ---> http://www.mialiana.com


40 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya hazwan... sudi join segmen kak mia ni. terharunya bila baca jawapan ni..

dah check dan entri penyertaan lengkap... (^_^)

shidaR said...

selamat bersegmen hari :)

Si Matatajam said...

Wah dah join yek..Selamat bersegmen Hery...

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

ayut said...

slmt bersegmen hairy...kak mia ea.terjah jap lg...jap lg hery blh dh ikut mcm kak mia :)

Mysyah Holiday said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 2098.

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

MRS Rongoks said...

rajin nye hairy joinnnnnnnn . hiks

HanaNabihah said...

ni mmg mood minggu lepas mood bersegmen ke cmne ni? hoho

Remy hazza said...

rajin nye hairy...... harap2 ada rezeki tambah followers nanti....

Anisa Anuar said...

semakin ramai la follower dia..

Engku Muzahadin said...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

miz ruha said...

singgah jenguk hery dari segmen yang sama,, ^_^

yana aina said...

dari segmen sama dtg BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Najihah Hasin said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Muhd Ashraf Muizz said...

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

IsmailDotCom said...

Singgah dan follow hazwan :)

Jemput singgah blog saya

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Faqihah Husni said...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Reena Shukri said...

reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

hainom OKje said...

Singgah dari segmen yg sama

Cik Zaniff said...

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Fendy said...

singgah dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

slmt berkenalan :P dri segmen sme ..lalala (^_^)

afraa said...

salam.. hye dtg dr segmen yg same. done follow. jom ke blog afraa :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Eraz Fadli said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

yeenMiscelivious said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azwar Syuhada said...

Datang dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Hatimi Tahirruddin said...

salam kenal bro...dtg dari segmen sama...

http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Ieta Mat Sa'ad said...

salam, singgah sini... dari segmen sama... dah follow… sudi2 juga jengah ke sini>>http://ieta-myblog.blogspot.com :)

deno said...

hai...! deno datang singgah dari segmen yang sama.... weeeeee :)

Cik Syida said...

salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

EMMYMAZLI said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Azira said...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Farra Izzaty said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
dah follow :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Maria Menado~ said...

selamat bersegmen..

BW sini dari segmen yang sama.. =)

pelengkap rusuk kiri said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Nor Salmi said...

Assalamualaikum.
Salam perkenalan.
Ibu singgah dari segmen sama dan follow sini.. #2197

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Hazirah Muslim said...

dari segmen yg sama :)
btw , jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html