Sunday, November 25, 2012

SEGMEN FOLLOW DAN BLOGWALKING OLEH MIALIANA.COM


Segmen ke empat yang aku join ni datang dari blog akak Mia Liana.com . Baru terpersan segmen yang dianjurkan ni datang plak dari blogger femes haruslah join..haha. Sekali skala join segmen dar blogger tak salah pun tak perlu lah kot nak cakap sebab kenapa kan, aku pun dah rasa bosan nak menaip benda yang sama..haha..Yang pasti korang akan dapat banyak kelebihan bila join mana-mana segmen or contest. Selain tu dapat juga support mana-mana segmen dari blogger .


Nyatakan apa yang anda suka di blog ni?
Blog akak la kan.! Okeh cek nak jawab ni..
Blog akak ada macam-macam cerita, informasi yang berguna untuk kami sebagai blogger baru yang mula nak bertapak ni. Lagi plak blog akak tersangat femes ,kalau tak xkan lah boleh tercalon dalam digi wwwwow award kan..hehe..Lagipun blog akak dah lama bertapak dalam dunia blog ni pelbagai tips mengenai blog boleh dapat dalam Mialiana.com.

Jumlah followers? Ini dia..hehe



Jum join boleh klik sini gak ---> http://www.mialiana.com


40 comments:

Mia Liana said...

terima kasih ya hazwan... sudi join segmen kak mia ni. terharunya bila baca jawapan ni..

dah check dan entri penyertaan lengkap... (^_^)

Shida Radzuan said...

selamat bersegmen hari :)

Si Matatajam said...

Wah dah join yek..Selamat bersegmen Hery...

Mrs Velentine said...

selamat bersegmen

ayut said...

slmt bersegmen hairy...kak mia ea.terjah jap lg...jap lg hery blh dh ikut mcm kak mia :)

Unknown said...

Assalamualaikum.
Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 2098.

Jika sudi, jom join segmen syah pula.
InsyAllah ada hadiah. (Link)

Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

Noor Atikah Ramli said...

rajin nye hairy joinnnnnnnn . hiks

HanaNabihah said...

ni mmg mood minggu lepas mood bersegmen ke cmne ni? hoho

Unknown said...

rajin nye hairy...... harap2 ada rezeki tambah followers nanti....

Anisa Anuar said...

semakin ramai la follower dia..

Ku`Muzz said...

Penat terbang tinggi-tinggi;
Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said...

singgah jenguk hery dari segmen yang sama,, ^_^

Unknown said...

dari segmen sama dtg BW ^^

http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

Penulis said...

Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

The Library said...

saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

Shah said...

Singgah dan follow hazwan :)

Jemput singgah blog saya

http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

faqihahhusni said...

Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

Dari segmen sama :)

Shazreena Shukri said...

reena singgah sini..datang dr segmen yg sama..:)

http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

OKje said...

Singgah dari segmen yg sama

Unknown said...

singgah sini dari segmen yang sama :

http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

salam kenal k & done follow

Unknown said...

singgah dari segmen sama...
http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Pecinta pink^^ said...

slmt berkenalan :P dri segmen sme ..lalala (^_^)

afraa said...

salam.. hye dtg dr segmen yg same. done follow. jom ke blog afraa :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

ERAZ FADLI said...

Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said...

salam.. yeen dari segmen yang sama
jemput singgah jika ada kelapangan ^^
http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Anonymous said...

Datang dari segmen yang sama.. =D

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said...

salam kenal bro...dtg dari segmen sama...

http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker said...

salam, singgah sini... dari segmen sama... dah follow… sudi2 juga jengah ke sini>>http://ieta-myblog.blogspot.com :)

Dayang Deno said...

hai...! deno datang singgah dari segmen yang sama.... weeeeee :)

Unknown said...

salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

Emmymazli said...

Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Anonymous said...

dari segmen yg sma :)
done follow u ..

http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Unknown said...

singgah sini dari segmen yang sama =)
dah follow :)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Maria Menado~ said...

selamat bersegmen..

BW sini dari segmen yang sama.. =)

Raudhah said...

done follow dari segmen yang sama :)

http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Salmi said...

Assalamualaikum.
Salam perkenalan.
Ibu singgah dari segmen sama dan follow sini.. #2197

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

Mia Liana said...

salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

Unknown said...

dari segmen yg sama :)
btw , jum join :)
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html