Thursday, November 1, 2012

FOLLOWERS KE 2000


ASSALAMUALAIKUM..
Alhamdulillah followers dah pun mencapai angka 2000 setelah setahun update blog.Sebenarnya blog ni didaftarkan awal 2011 tetapi aktif berblog tahun 2011 bulan 10 itu pun sebab baru tahu fungsi blog ni kalau tidak apa pun tak tau terima kasih dekat sifu aku yang sudi tunjuk ajar sehingga aku pandai..hahaha...

Misi untuk mencari followers ke 2000 sudah pun selesai dan  blogger yang bertuah adalah FF's Story
Boleh lah korang semuua berkenalan dengan beliau blogger yang bakal menduduki SPM 2012...Muda lagi blogger ni semoga berjaya dalam dunia blog dan juga SPM ok...

Terima kasih juga dekat JiwaLara sebab sudi tolong print screen untuk followers yang ke 2000 ni ikutkan aku tak perasan pun dah nak capai 2000 nasib dia bgtau..hahaha....Terima kasih juga dekat korang semua yang sudi jadi reader yang setia, followers yang baik hati juga pengomen yang mulia tanpa korang tak kan hidup blog ni..

Hari ni agak sedikit busy so tak berapa sempat nak update blog banyak . Kalau aku tak sempat nak blogwalking, komen-komen dkt blog kalian mohon maaf pasti aku akan masuk macam biasa.Macam lah tak kenal aku kannn..hahaha.... 

Review seterusnya akan di publish bila free...



38 comments:

Emas Putih said...

wahh tahniah hehehe ^^

Jiwa Lara said...

tunjuk ajar ku sifu...misi 2k sudah berakhir..lpas nie misi 2012..kihkih

inche hlovate said...

tahniah kepada pemenang hahaha

Busyra Bt Takiyudin said...

wah dah ramai.. :)

Fendy said...

untunglaa....aku ni memg x dpt nk cecah mcm tu...

maszull said...

assalamualaikum hazwan hairy...tahniah2 yer semakin ramai follower HH...:)

MRS Rongoks said...

tahniah2 . hiksss..
semoga maju jaya dlm dunia blogging ^^

Anisa Anuar said...

tahniah hairy...terbaik la...saya baru cecah follower 400, awak 2000...terbaik

Mrs Velentine said...

wah dh 2000 yea..akan 500 pun x sampai..hehehe..tp banyak follower punyg komen org2 tertentu jer...hehehe

Cik Nur said...

dah 2000..tahniahhh..!

CikNana said...

uiyoooooo..maju sudah kau.hehe

KorN said...

masa aku follow ke 1000 aritu kau xnak lak review aku kan... riri nih... hahaha

Azza Afdzal said...

wah dah ada 2000 followers....

Izzati Suhaide said...

wahh..untung lerr dh smpai 2000..heee :D

ayut said...

pengomen yg mulia...adehhh..hairy ni...tahniah dh 2k follower..meh bg ckit follower ;)

Azlan Strider said...

congratulation on ur achievement and good luck luck dekat FF's Story... :D

Regards,
-Strider-

Sue-Rya Qistina said...

wah...mmg dah taraf retis gitu! dasatlah. akak nak dpt 200 pun semput2 :D

Wana Owen said...

tahniah di atas penemuan follower ke- 2000!=)

cikmisi leen said...

wahh ! 2000 da ..suka singgah blog neh .. eeh ! review jgn tak review .. hehe :D

Syakir Rahman said...

pergh... dah 2000... huhuhu... tahniah weyh...

Si Matatajam said...

Tahniah...

kura said...

blog haku dah 5 tahun woi, 1000 pun tak ada lg follower. desprete gila ni! wahaha

haa tolong la promote sikit kurakura yg hensem mcm lu ni. hahaha

Alynn Nyzaa said...

kita sama la abg hery...buat blog 2010 tp start aktif 2011 sbb baru tau ape gunanya blog..ape2 pun, congratulations follower da cecah 2000 ;D

Remy hazza said...

tahniah hairy.... dah sampai 2K ye....... remy tetap support kat sini.....

Nurfara Hani said...

congratz hery,

HanaNabihah said...

pewitt~ eh? dah byk kali dok pewitt2 kan~ haha. yeay! seronok dia da 2k follower.

to adik FF's Story : Gudluck ye SPM =)

boni kacak said...

wah..semakin meriah dah..hehe. tahniah bro :)

miz ruha said...

wahh.. tahniah tahniah... ^_^

wisata outbound said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT. Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa dah mencecah 2000... hebat....

Kesuma Angsana said...

wah tahniah meriahnyer blog

aLamS LegacY said...

tahniah bro hazwan....
dah folo bro 2010

kinara kinatara said...

wah sekarang dah 2014 dah follower dia..expert 2 tahun..huhu:)

Maisarah Azmi said...

2000!! perghh..tahniah2..tumpang gembira

bai baizura said...

wah retiss. haha. tahniah :)

huda said...

tahniah, teruskan ber - blog =D

shidaR said...

terjahhh^^

shidaR said...

terjahh^^